לזכות האתר ללא השם במספר- 0542984808 יאמר שרוב התמונות של הבחורות שמופיעות בו הן אמיתיות .
טוב, אני אמנם די חדש ולא מדווח הרבה, אך אני חש כי מחובתי לתרום במעט יכולתי. הרי כבר קיבלתי כ"כ הרבה...
הזמנתי בחורה מהאתר הנ"ל לפני יומיים, יש לציין כי מנסיון העבר, כשאתה רואה תמונה זה הימור לשני הצדדים: או שהבחורה יפה יותר מאשר בתמונה, או שהתמונה נערכה ואו שהבחורה היא בעצם הקוף שברקע(מאחורי הבחורה).
בכל אופן, הזמנתי את קריסטי לשעות הצהריים, חרמנות יתר ויצר הרפתקנות שלך אותי אליה בשל העובדה שהיא עושה אנאלי.
לא ניסיתי בעבר אנאלי. תמיד חשבתי שמנייתו של האנאלי רוקעת לשחקים רק בשל העובדה שבכל סרט פורנו שיש היום באינטרנט הבחורה מקבלת מאחורה ומראה סימנים שזה הדבר האולטימטיבי עבורה. אז חשבתי שזה בלוף. כי הבחורה בטוח סובלת והגבר מקבל את סיפוקו. אז חשבתי...
קריסטי הגיע למלונית בת"א, הבחורה לבשה בגדים פשוטים, ההכוונה ללא זנותיים. וזה הרבה יותר עושה לי את זה. בכל מקרה מטרתם להיזרק בעוד שנייה. אני חייב לומר שהיופי והמתיקות של הבחורה הם לא מהעולם הזה. טוענת שבת 20. באמת קצת לא בוגרת. תפסה שיזוף בחודש שביקרה בחורף הישראלי, שדיים תפוחיים, מוצקים וגיזרה פשוט מדהימה. קראתי לפני כן באינטרנט שצריך לעשות קצת הכנה לפני שמתחילים באנאלי(שחקן טוב תמיד לומד את הקבוצה היריבה לפני המשחק), השכבתי אותה על גבה ובעזרת 'לוב' התחלתי לעסות את אזור ישבנה בעדינות, כדי שתרגיש רגועה. ליקקתי בעדינות את אזור הדגדגן והתחלתי להחדיר את אצבעותיי לישבנה. הבחורה החלה ליגנוח ברמות, וגם אני לא סבלתי. בשלב זה הזכרתי לעצמי שגם לי מגיע קצת פינוק. מציצה חשופה בינונית למשך כמה דקות, והחלקתי לה לתוך הכוס שהיה רחב במעט ולכן הוחלף קונדום (הגיינה) והחלקתי בעדינות ואיטיות לתוך ישבנה החצוף והסקסי. בעודי משחק לה עם הדגדגן וחודר במאחורייה הבחורה גנחה בקולי קולות ואני הסתחררתי במעט (אולי זה גם קצת בהשפעת החומרים הרעילים שהיו בשיער שלה). מבלי לשים לב, פרקתי מטען חורג בישבנה יצאתי, הדלקנו סיגריה ושתינו קצת מים לשם התאוששות ומשחק חוזר. הפעם היו לשם כך רק 10 דקות, הנהג כבר היתקשר. הסברתי שבגלל שאיחרו מגיע לי עוד כמה דקות. היא זרמה איתי לעוד אקט רגיל כשלהפתעתי קו הסיום הופיע בתוך דקות ספורות בלבד.
בחורה חמודה. לא יודע כמה זמן עוד נישארת בארץ.
מראה: 9
נקיון: 7 כמעט התעלפתי מהריח בשיער אבל בסך הכל נקייה
יחס: 8 לא יוזמת כמעט אבל זה לא מפריע להרגיש בעל הניסיון מדי פעם לפעם
סקס: 8 אנאלי זה נחמד. לא צריך להיסחף...
בסה"כ ממש נהניתי.
תלונה יחידה היא בקשר לאי דיוק בזמנים. נמאס להיצטדק בקשר לזמן שמגיע לי.