אני לא המשתמש הכי פעיל בפורום וזה בעיקר כי יש לי שתי קבועות שלי למסאז שכבר מוכרות בפורום, וכי אני לא דוגם יותר מדי.
אבל מתי שכן אז משתדל לדווח:)
והפעם יש לי דיווח על סוכנות אפרודיטה- לפני כמה זמן לי ולחבר התפנתה לנו דירה ריקה לכמה ימים והחלטנו להתפנק במישהי לבית. אחרי חיפושים קצרים בפורום ובגוגל והחלטה של חבר שלי להביא משהו טוב ושיעלה יקר ואחרי שהתקשרנו ודיברנו עם כמה סכוניות החלטנו לזרום עם סוכנות אפרודיטה. הבחור שענה שם היה מאוד סימפטי הסברנו לו את מצבנו והוא אמר שנסתכל על הבחורות באתר ונגיד לו איזה אנחנו רוצים. אחרי ישיבה של משהו כמו חצי שעה על האתר שלהם הבנו שלהחליט על מישהי לא נצליח, התקשרנו אליו בחזרה ואמרנו שאנחנו נותנים בו את אמוננו ושיביא לנו מישהי טובה. אחרי אישור שלו אמר תוך 45 דק אצלכם, ואז בהפתעה אחרי חצי שעה הגיעה לה הבחורה עלתה לדירה וכבר דרך העינית היה אפשר לראות שלבחור יש טעם טוב הגיעה בחורה רוסיה נראת כמו בת 28-30 להערכתי אני לא הכי טוב בניחוש גילאים ,גובה 155-60 שיער שטני חום כזה נראה צבוע, עיינים דבש, לק חום מחרפן, חלקה, רזה לא מדי בול כמו שכבודו אוהב. המחיר היה 500 ש"ח לאחד לחצי שעה השרות שהיא נתנה היה מעולה. בקושי יודעת עברית תיקשרנו בעבריתאנגלית מקרטעת שלה, מתחילה בזה שתשכב קצת ביישנית בהתחלה ואחרי מחאמה אחת והורדת התחתונים נהיית חתולה מתחילה בליטופים עוברת לבודי ונשכבת לידך שבזמן הזה לוחצת על הכלי עם הברך והירך, עוברת עם הפה ועושה קולות של גרגור קל בקיצור 4 פליי מחרפן ביותר במיוחד שהיא מסתכלת בתוך העיינים עם המבט החודרני שלה אפשר כבר לגמור. מציצה נחמדה מאוד וזיון מעולה שירותית מאוד וזורמת עם כל הבקשות שלי רכבה עלי כמו משוגעת ונתנה לי לשחק לה בכפות רגליים היפות שלה. בקיצור אחרי החפירה מומלץ מאוד את השם של הבחורה אני לא זוכר אבל אולי אפשר להגיע אליה דרך התיאור. בכל מקרה אני יצאתי מרוצה מסוכנות אפרודיטה באותו ערב:)
ועכשיו לשאלה- אני ואותו חבר מתכננים לסוע לאילת לסופש והשאלה שלי זה איך הנערות ליווי באילת והאם אפשר לסוע ברוגע שיש מה למצוא שם תודה לעונים ומקווה שתהנו מהדיווח Virus