להלן דיווח על ליזה מ- 054-8787327
התמונות אותנטיות, ובמציאות אפילו נראית טוב יותר, הגיעה ונכנסה עם חיוך (חשוב ביותר לטעמי)
בחורה צעירונת וחביבה מאוד, לא מבינה אנגלית ברמה של שיחה אבל ברמה נסבלת.
בשנייה הראשונה שראיתי אותה התלהבתי מאוד כי הגוף שלה ממש לטעמי, רזה, גבוהה, בלי טיפת שומן מיותרת, בת 22 יומיים בארץ, סטודנטית ולכן חוזרת בעוד שבועיים אז כדאי להזמין לפני שטסה
החזירה אותי לתקופת הנעורים כי יש לה גוף של נערה אז זה בהחלט היה נחמד.
פנים: לחובבי המראה הרוסי היא יפיפייה, לי אישית פחות עושה את זה אבל סביר בהחלט.
גוף: כפי שציינתי, רזה חטובה ביותר ממש בקטגורית הפטיט, חזה קטן אבל יפה, פטמות קטנות וחצופות שדורשות נגיסה קטנה,
שזופה בצבע ענברי, הכוס שלה ממש לטעמי, ורדרד עם שפתיים דקות וחמודות, השבלול שלה פשוט יפיפייה. מגולחת עם פס קטנטן ושובב, עור חלק כמו משי.
שירות: נכנסה עם חיוך שזה כבר סימן טוב, נכנסה להתקלח ויצאה שוב מחויכת, התחלנו בכך שהורדתי לה את המגבת והתפעלתי מאוד מהגוף המקסים, התגופפות קלה והיא התחילה לנשק את הצוואר החזה והבטן עד שהגיעה לבחורצ'יק שהמתין בסבלנות לתורו, מציצה סבירה, לא מצליחה להכניס את כולו אבל בשילוב עם עבודת ידיים ורוק המציצה טובה. אחרי מספר דקות הלבישה אותו והתיישבה, באותו הרגע כאילו חזרתי לגיל 17 כשמולי מקפצת לה אחת מבנות השכבה שלי :)
אחרי כ15 דקות של שלל תנוחות שמה לב שאני צריך לנוח הורידה את הכובעון והמשיכה במלאכת המציצה,
כמה דקות אח"כ השכבתי אותה והחדרתי לה אצבע והתחלתי לעסות לה את נק' הג'י, היא עצמה עיניים ונתנה לעצמה להשתחרר לגמרי, אני חייב לציין שאני לא מתנשק עם נערות ליווי אבל חרגתי במקרה שלה ונתתי לה תוך כדי שאני מענג אותה מספר נשיקות חטופות, בשנייה שהתחלתי לנשק לה את המ=צוואר היא התחילה להתפתל מהנאה ותפסה אותי ונשכה לי את הכתף עד הרגשתי את הרטיבות שלה הולכת וגוברת עד לרגע השיא, אחרי שהגיעה לשיא חזרנו להתמקד באלביס, הלבישה אותו שוב וחזרנו לתנוחות, כששמתי לב שאנחנו כבר כמעט שעה עוסקים בנושא החלטתי שהגיע הזמן לגמור וכשהיא נמצאת מעליי בתנוחת הרוכבת ההפוכה גמרתי, גמירה שהייתה אחת הטובות שהיו לי עם נערת ליווי,
נכנסה להתקלח ונפרדנו בנשיקה וחיבוק.
(תעשו לי טובה ותתנהגו אליה יפה כי היא ילדונת מאוד חביבה ומתוקה, אל תתנו לה הרגשה זולה ותאמינו לי שתהנו מהחוויה)