שלום רב לכולם - הזמנתי את הגברת "הנכבדה " ויקי מאוקראינה באהבה לדירה בתל אביב . יאמר לזכותו של המשרד כי התיאום הוא בסדר . הזמן שבו מגיע הבחורה בדרך הוא בגדר הסבירות המתקבלת על הדעת ( בדרך כלל בין 40 דקות עד שעה ) . בוריס או אלכס או מי שלא יהיה כרגיל עולה עם הבחור עד לדלת הדירה על מנת לקבל את השקלים - למי שזה עדין מעניין אותו. ובכן לעניין הבחורה. התמונות אמיתיות אם כי יכול להיות שעשו פוטו שופ לגבי החזה . לדעתי הוא היה יותר קטן ונפול ממה שרואים בתמונה. מדובר בבחורה אוקראינית בלונדינית , מדברת אנגלית בסיסית . ביקשה להתקלח. התקלחה כשבע דקות ויצאה כשהמגבת עליה. ניגשנו לענייניים . התחילה במציצה. סך הכול מציצה סטנדרטית - ובחיים היו לי מציצות הרבה יותר טובות. ממהרת לשים את הקובעון על חברינו - כלומר רמז ברור יאללה בו ונגמור עניין . לא מתנשקת בכלל . מזיזה את הראש הצידה כשאתה מנסה לזרום לכיוון של נשיקה. לא משתפת פעולה במיטה . אני רוצה להגיד לכם כי אין זאת הנערה הראשונה שאני מזמין ממשרדי הליווי השונים ובדרך כלל הזרימה שלי עם הבחורות היא מאוד טובה . לגבי ויקי - לא היה לי ספק שהיא באה על מנת לשרוף כמה שיותר את השעה וללכת כמה שיותר מהר. הקיצר - ירד לי החשק ממנה . חדרתי אליה מאחור - השמיעה קולות אנחה מזויפים - עד לגמירה המיוחלת. התקלחה ושלחתי אותה לדרכה. אז מה היה לנו שם :
שרות משרד - 8
מראה - אוקראינית ממוצעת - לא נפלתי מהכיסא - 4.5
שירות בחורה - GFE - לא היה בכלל - 0
מחיר - 700 לשעה
המלצה אישית - לא ממליץ