טוב אני לוקח בחשבון שאולי יחשבו שאני מייחצן, לאור זה שלא מזמן כתבתי בזכות הסוכנות ועכשיו אני מוציא דיווח חיובי עליהם, אבל פאק איט. מי שרוצה שיחשב מה שבא לו, ומי פשוט יאמין לדיווח - ירוויח.
התלבטתי בינה לבין לילי, גם מכיוון שלילי נראיתה לי יותר חטובה ומרינה בפוטנציאל לאגן רחב יחסית (אני מעדיף חטובות רצות) וגם מכיוון ששלושת הבנות העליונות (מרינה, ריטה, קאטיה) עולות 800₪ לדברי הפקידה הן VIP ללא ההנחה הסטנדרטית ושאר הבנות 700₪. בסוף סגרנו על מרינה. ללא חרטות 

מדובר במרינה, חדשה בארץ (הגיעה היום לפי מה שהבנתי).
קודם כל תיאום עם המשרד - סביר, הגיעה באיחור קל לעומת מה שציפיתי אבל לא נורא. נכנסה לדירה מרינה לבושה בשמלה קייצית על עקבים גבוהים. התמונות באתר אמיתיות לחלוטין. אין כל ספק שמדובר באותה הבחורה לדעתי.
פנים - יפות, מחייכת, שפתיים עבות (משהו הוזרק לשם) אבל סקסיות, עיניים יפות. יש יגידו אולי בובתית מדי אבל אני אהבתי. שיער חום/שחור ארוך חלק.
גוף - לטעמי פשוט מדהים לטעמי, אין מילים. גבוהה למדי (אני גבוה ונמוכה ממני, אבל נגיד 1.75-1.70 נראה לי), ללא טיפת שומן מיותרת. שדיים גדולים עומדים עם פטמות ורודות גדולות ויפות לא טבעיים אבל עשו עבודה טובה, בטן שטוחה, כוס יפה נקי וריחנו עם פס שיער מסלול נחיתה מעוצב יפה, הכוס עצמו מגולח למשעי חלקה לגמרי שם. ולבסוף אחד המאפיינים החזקים - עכוז חצוף מעוצב, לא גדול ולא שטוח, פשוט מושלם. שוב, לטעמו של עבדכם הנאמן.
ולשאלת הרב רוני... טבעות, רבנות, להתקשר להורים, להזמין אולם... מה שצריך! 

שתינו קצת (ביקשה וויסקי, וקולה, בנפרד) וקשקשנו. היא מרוסיה ממוסקבה, עוסקת באיפור והזרקות בוטוקס ואוהבת את מה שהיא עושה. מבקרת לראשונה לפי מה שהבנתי בישראל, ומתוכננת לשהות כאן כ-3 שבועות. מדברת אנגלית די בסיסית, וכמובן רוסית. ביקשה להיכנס למקלחת, כיוונתי אותה והמתנתי עם שאכטה בינתיים (היא לא מעשנת, לפי מה שהבנתי).
יצאה החוצה עם חזיה ותחתונים, עברנו לחדר השינה. התחלנו במזמוזים ונשיקות, התנשקה עם פה ולשון ללא כל מעצור. התחלתי לרדת לה, בשלב כלשהו עם אצבע בנרתיק. המרעום ללא כניסה! נאנחה ונהנתה עושה רושם, לפחות מכרה הצגה אמינה ולא מוגזמת, שאפו 

עברה למציצה, מוצצת טוב, אין בעיה לתפוס לה את הראש והכניסה עד הסוף לפרקים. ליקקה גם ביצים, לא בדקתי לגבי רימינג אבל אולי יש.
הלבישה קונדום והזדיינו במגוון תנוחות, המראה בדוגי חלום, ובמיסיונרית היא מושכת את הראש אליה ומתנשקת בתשוקה. צרה בהחלט אחלה של זיון! הסתיים בדוגי כאשר אני שולף את הקונדום וגומר לה על הגב. התחרמננו לנו עוד קצת אחרי זה, עזרתי לה להתנקות, הלכה שוב להתקלח 

חזרה מן המקלחת עוד ישנו וקשקשנו על המיטה עד שהתקשרו אליה ויצאה. סה״כ הייתה אצלי כשעה בדיוק, בלי לחץ.
לסיכום:
גוף - 10
פנים - 8
תחת - 11
מציצה - 8
זיון - 9
מחיר - 800₪
האם אחזור? המחיר קצת די גבוה עבורי לשלם באופן רגיל, אז נראה. אבל בוודאי שהייתי שמח להזמין אותה שוב.
מאחל הנאה לכולם,
השובב