אתמול בערב שוב נחתה עלי רוח הקודש (והחרמנות) וחיפשתי פגישה עם עלמת חן.
מאחר ואני עוקב קבוע בפורום וכן אחרי האתרים השונים למציאת בת זוג מזדמנת בתגמול הולם או שלא הגעתי למסקנה שכדאי לנסות אתר שטרם הזמנתי ממנו על אף שהוא נראה תאום של "אוקראינה באהבה" המוכר, גם חלק מהבנות מופיעות בשני האתרים אבל ישנן כמה שמופיעות באחד ולא בשני.
מצאו חן בעיני שתי עלמות: ניקה ומילנה. לאחר נסיונות תיאום עם המרכזיה והתלבטויות מסוימות נפלה ההחלטה על ניקה.
התמקמתי באחד מחדרי הבילוי בעיר (אין כמו תל אביב בקטע הזה) וחיכיתי בסבלנות, כמובן שהיה איחור אופנתי של 30 דקות אבל ההמתנה הייתה שווה הכל.
נכנסה על עקבים של 15 ס"מ עיניים כחולות מדהימות חיוך של מיליון דולר וחזה ששווה לעבור בשבילו עינוי סיני.
מזומנים החליפו ידיים ואחרי מקלחת קצרה התיישבה לידי והתחלנו להתמזמז ולהכיר..
זורמת לנשיקות כולל dfk מלא, אוהבת נשיקות, הפשיטה אותי לאט תוך כדי שאנחנו ממשיכים להתנשק וללטף אחד את השני, מרגיש כאילו מדובר באקסית שלא פגשתי שנים אבל המשיכה טריה לחלוטין.
ירדתי לבדוק בחלק הדרומי שהיה מגולח למשעי והריח נפלא, לשון ואצבעות עשו את שלהן והעלמה השמיעה קולה ונעה כמו ספינה בעת סערה עד שכמעט וצרחה כאשר הגיעה לנמל חפצה.
ביקשה הפסקה שבה גילתה יכולות שאיבה לא רעות בכלל וכן ליקוקי ביניים (או ביציים
), בשלב מסוים ביקשתי שנשים גומיה אחרת לא אחזיק ואגמור עוד לפני שביצענו בדיקה פנימית. גמרנו שנינו כשהיא מעלי וגונחת וצורחת כמו טניסאית צמרת (לא יודע אם מזייפת או לא אבל נותנת תחושה שנהנית).

לקחה אותי למקלחת ורחצה את שנינו ולמספר שני בדקנו את יכולות הקונטרה בדוגי, עומדת בפרץ ונותנת דחיפות נכונות כשצריך.
לסיכום: התמונות אמיתיות ואפילו חוטאות במקצת למציאות, בפועל יפה מבתמונות ורזה קצת יותר.
מראה: 9
GFE- בהחלט זורמת ונותנת הרגשה של אקסית 10
חזה- 10
מציצה- 8 אחת היותר טובות ואני לא מהמעריצים המושבעים
ציון כולל- 9
לאוהבי העגילים והפירסינג יש אחד בטבור ועוד אחד מעל הדגדגן.
מומלצת מאד בסה"כ.
המשך שבוע טוב ומחרמן חברים.