והנה הדיווח לחברה המדהימים של ענף הליווי.
גם נפשי חשקה קצת בחום ולהעביר שעה נחמדה עם ליידי צעירה, יפה ושופעת שנמצאת בשיא תפארתה.
התמקמתי בצימר מפנק על חוף ימה של ים התיכון, הרמתי טלפון לגאלה וביקשתי מהפקידה את ידה של אדל. בכתובה סיכמנו על 3 שטרות כחולים שפעם היו אדומים ושטר צהוב אחד.
מרגיש שהזמן טס במהירות והמפגש המיוחל מתקרב בצעדי ענק. אני לבוש בבגדי מעצבים מתוקתקים ומפיץ ריח עמוק ומסוקס של ארמני קוד. מרגיש חיוביות יוצאת דופן ואדרנלין מציף את עורקיי וגופי. התאורה דולקת למחצה בחדר וצלילי מוזיקת צ'ילאוט מרמזים שהכל מוכן לרגע האמת.
עיכוב קטן שלה גורם לחוש השמיעה שלי להתחדד וכל רעש קטן מתורגם לדפיקות דלת שווא והקפצת דופק בחדרי הלב. לאחר כמה דקות נשמעו 3 דפיקות עדינות בדלת. מניח את הכוסית ויסקי על השולחן, נושם עמוק וניגש לפתוח את הדלת.
הדלת נפתחת אני מביט החוצה וקופא במקום. המוח שלי שאב את כל החמצן מגופי כדי לפענח מי זאת הבחורה הזאת? זאת אדל מהתמונות ? עבדו עליי ושלחו מישהי אחרת ? הרבה שאלות רצות במוחי כאשר כל הסיטואציה הזו מתרחשת באלפית שניה. עמדה שם בחורה לא מאופרת עם פנים לבנות, לבושה כאילו שלפו אותה מבית קפה שכונתי. חוסר טוטאלי בסקס אפיל וחושניות. אני בינתיים מתאושש מההלם כאשר אדל מחייכת אליי ומציגה את עצמה מולי. כג'נטלמן הזמנתי אותה פנימה ומזגתי לה משקה קר.
בזמן שהיא סיפרה על הרפתקאותיה מסביב לעולם בחנתי אותה מכף רגל עד הראש ואלה הממצאים:
גובה כ-170 ס"מ, גיל 25, רזה בטעם טוב, רגליים יפות, ידיים עדינות, שיניים לבנות עם צחוק מתגלגל, עיניים חומות ושיער שחור חלק עד אחרי הכתפיים. יופי פשוט ונקי אבל עם פוטנציאל לא ממומש.
משהו בדיבור והצחוק החינני שלה עשה לי את זה, שלפתי את המזומנים ושלחתי אותה למקלחת. היא יוצאת משם עם חיוך, מביטה בעיניי ומסירה את המגבת. החזה הגדול והמדהים שלה טרף את עיניי, היא רכנה לעברי ונשקה אותי קלות בזמן שהחזה שלה משפשף את גופי. ריח הניחוח שנדף ממנה בכלל הטריף לי המוח. עורה חלק, צעיר ומתוח, רגליה חלקות ומגולחות למשי והדובדבן שבקצפת - כוס הכי יפה שראיתי מאז ומעולם: נקי, מגולח, משורטט בקווים סימטרים, שבלול רגיש שכל מגע בו גורם לה להתפתל, לגנוח ולזוז מצד לצד כמו עץ צעיר שפוגש משב רוח מרענן. אני לא יורד לבחורות אבל צללתי לה ובגדול. התחלתי בלקים עדינים וארוכים והגברתי את הקצב וככל שהקצף התגבר הכוס שלה נהיה טעים ולח יותר יותר. היא תפסה ראשי, סדינים, מיטה וניסתה למצוא כל שבב של אחיזה כדי להרגיע את גופה המשתולל. אני מרים את עיניי ולא מאמין שכל הסיטואציה המדהימה הזו מתרחשת לנגד עיניי. WOW!
החבר למטה אותת שגם הוא רוצה להשתתף בחגיגה, התלבש במעיל רוח ונכנס בסערה להיכל התענוגות שלה שכמות המשקעים שם איפשרו בקלות לוותר על ג'ל חיכוך. מסיונרי מדהים שהיא מפצירה בי לחדור אליה עמוק וחזק יותר עד שלב שהיא עטפה אותי בזרועותיה וביקשה מנוחה, התהפכנו והמשכנו ברכיבה מצידה עד שאני מתפוצץ בתוכה בעצמת זרם שכמעט מעיפה אותה לתקרה. הזמן אזל והיא רצה למקלחת, סיימה להתלבש ונפרדה ממני בנשיקה שכמעט תלשה את שפתיי תוך כדי שהיא אומרת לי שהיא רוצה שניפגש שוב.
לא אפגש איתה מכמה סיבות.
1.הופעה חיצונית ללא איפור ובגדים שכל קשר בינם לבין סקס וליווי הוא מקרי בהחלט.
2. התנשקה רק על השפתיים וזה עוד בטענה כי אני ג'נטלמן והיא בדרך כלל לא מתנשקת.
3. יש לה פטמות יפות שבא לבכות אבל היא רגישה אז קשה לה עם אכילות ארוכות.
4.צריכה הכוונה בסקס וביצועים חלשים למדי.
5. על אנלי אין מה לדבר והתחת שלה מזויות מסויומות נראה די שטוח.
לסיכום, חוויה חד פעמית נחמדה ביותר.
מי שלא מוצא את האתר, פרטים בפרטי.
תהנו :)