אשלי נערת טבע טבעית
1את המודעה של אשלי מצאתי באתר של סוכנות מוכרת...
בתמונה היא נראית מדהימה-מהממת, אז עם התחייבות שלהם שזו אכן תמונה אמתית,
הזמנתי אותה והמתנתי בקוצר רוח ובדום מתוח!
לאחר כשעה, נקישות בדלת, אני רץ לפתוח ומגלה לשמחתי הרבה כי טוב- אשלי נכנסה במלא הדרה, רוסיה פצצה יפהפייה, ברונטית-שחור משהו וגם אינטליגנטית, לטענתה בעלת תואר בכלכלה או חשבונאות לא ממש זוכר, בכלל היה לה הרבה מה לומר בשביל 3-5 דק' ראשונות, אז לפני שהיא תתחיל לזיין במח, הצעתי לה משקה תוך כדי שיחת חולין יעילה וממוקדת, התקרבתי אליה לנשיקה והיא הפתיעה אותי בלשון ארוכה ורטובה, מכאן הכל התקדם מהר וביעילות רוסית אופיינית, ירדה למציצה חשופה, ליקוק ביצים ומה שמסביב, היו לי מציצות יותר טובות אבל סה"כ טובה, תוך כדי אני שולח ידיים לשדיים מהממות, יש לה חזה קטן אך עומד ונעים למגע, אני מסובב אותה כדי להגיע עם היד לכוס ומתרגש גלות אותו חם ורטוב, אשלי מחייכת אליי ואומרת באנגלית שהיא מוכנה כבר, אני כמובן גם מוכן כבר, אשלי מלבישה לי את הקונדום עם הפה המתוק שלה ולפני שאני אומר לה מה לעשות, היא מכוונת את הזין, מתיישבת עליי ופשוט מתחילה לזיין אותי, היא מגבירה את הקצב וגונחת בהנאה שקשה להתעלם ממנה, אני מרגיש את הרטיבות שלה מתפשטת עליי ואשלי שואלת אם אני רוצה שנגמור ביחד?! כן! ברור! כמובן! בטח! היא דוחפת את כל הזין פנימה ומתחילה לרכב ולשפשף את הכוס שלה בחוזקה ואפילו קצת בפראות, אשלי גומרת בגניחות קולניות עד צעקניות, אני כמובן מתפוצץ בתוכה ותופס לה את התחת חזק אבל אשלי, היא ממשיכה לשפשף ולזוז בטירוף עוד ועוד, אני נהנה בטירוף אבל קצת חושש שייקרע הקונדום, ואז היא גומרת שוב הפצצה המדהימה הזו.
נחים קצת על המיטה, אני מחמיא לה והיא מגלה לי שזו התנוחה המועדפת עליה כשהיא רוצה לגמור- תגזרו ותשמרו!
ממשיכים, לבקשתי היא מלקקת לי את הביצים והזין וממשיכה למציצה שמעמידה אותי שוב, פצצה כזו אני חייב לנצל עד תום אני אומר לעצמי, אז מכאן עברנו על כל שלל התנוחות המומלצות בספרים,
אשלי אמנם מזדיינת במקצועיות ומשתפת פעולה אבל בולט בהחלט שהיא אוהבת את זה וכמובן נהנית מזה, לסיום אני משכיב אותה על הבטן, מפסק לה את הטוסיק המהמם שלה ומכניס לה את הזין עד הסוף, אשלי שוב נכנסת לאטרף ומבקשת יותר חזק ויותר מהר, תוך שהיא גונחת-צורחת לתוך הכרית, אני נשכב עליה, תופס לה את הפה, מכניס אצבעות והלשון שלה מלקקת לי את היד, רגע לפני שאני גומר אני שולף החוצה ומשפריץ לה על הטוסיק והגב, אשלי מסתובבת אליי שולחת יד לזין שלי, מלטפת אותו ואז סוחטת עד הטיפה האחרונה.
800 ₪ לשעה
GFE– 9
מומלצת המוצצת!
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11896