לפני שבועיים שלושה תיכננתי להיפגש עם לינדה מתל אביב, אבל היא לא הייתה פנויה. החדר כבר היה מוזמן וחיפשתי אלטרנטיבה. התקשרתי ' הפקידה המליצה על טיפאני וזרמתי- הימור, אבל קיוויתי לטוב. מחיר 1000 ש"ח. יותר מהתכנית אבל בתקציב שלי. הזמנתי לעשר וחצי את החדר, אבל הפקידה אומרת שרק באחת עשרה וחצי תגיע. קצת מאוחר עבורי אבל זורם.
מאייש את החדר ואז דפיקה בדלת. הקדימה מאוד והגיעה בעשר וחצי! כבר הפתעה לטובה.
בחורה קומפקטית, יפה. מזכירה את סלינה גומז במראה שלה. דווקא פחות הטעם שלי (אני אוהב בחורות גדולות יותר, בגובה ובעיקר בחזה). אבל מה שכן- הייתה חוויה מדהימה מבחינת השירות. היא ידעה בדיוק איך לנהל את הסיטואציה. אני מעט ביישן והיא ממש ידעה בכל רגע מה מתאים לומר ולעשות. חייכנית וחמודה מאוד מאוד. פשוט המסה אותי.
התפשטה בעדינות והפשיטה אותי תוך כדי נשיקות, כשהיא חושפת זוג שדיים קטנים/בינוניים וחמודים. התגלגלנו על המיטה וליקקתי לה, בהתחלה בעדינות ואז הגברתי קצב, כולל קצת אצבעות. המשכתי והמשכתי עד שהיא גמרה (למרות שאי אפשר לדעת). אחר כך עברה למצוץ לי. החמיאה לי על הגודל וניגשה לעבודה. היו לי מציצות טובות יותר אבל מה שכן זה שהיא הכניסה אותו ממש עמוק פנימה בלי בעיות. רציתי לגמור לה בפה אבל לא התאים לה. התלבטתי לרגע אם לגמור על הגוף והחלטתי להמשיך בזיון. קונדום ולעסק. היה ממש כיף לזיין אותה- היא צרה וקטנה שם למטה וזה הרגיש מעולה. קצת החלפנו תנוחות, דוגי ואז בסוף דפיקה ארוכה ואינטנסיבית מקדימה. זיינתי אותה חזק וזה היה מעולה לראות אותה מחייכת מתחתי עד שגמרתי.
אחר כך מקלחת קטנה ועוד מסג' נעים ולהתראות. היא ממש קראה אותי וידעה בדיוק מה אני צריך בכל רגע, ולמרות שלא מימשתי את הפנטזיה לגמור בפה המתוק שלה, מכל יתר הבחינות זה היה אחד הביקורים הכי נעימים וכיפים שהיו לי עם נערה עובדת.
הבנתי שנשארת כאן עוד כחודש.