לאחרונה התרבו הדיווחים החיוביים לגבי בן יהודה 38 בפורום זה
קצת קשה לי לקבל דיווחים חיוביים ושינוי גישה אולי קיצונית כלפי השירות ללקוח, וזאת למרות שחלק מהדיווחים החיוביים נמסרו ע"י חברי פורום וותיקים אשר קטלו בעבר על ימין ועל שמאל.
על כן החלטתי אני לגשת למקום ולבדוק מה מידת האמת אחרי הפרסומים שמציפים אותנו.
בגלל שאני נמשך לנשים מלאות וסקסיות החלטתי לבדוק את איב מהשרשור של הרימינג גרון עמוק ומציצה תאילנדית, או את ג'ני המדווחת בשרשור זה.
כשהגעתי למקום בשעות הצהריים היום 23.12.07 איב המועדפת הייתה עסוקה ופתחה לי את הדלת מישהי תימניה עם חזה גדול נראה סיליקוני אבל העדפתי לראות את ג'ני.
סיכום מראש 2 אקטים 40 דקות אנאלי 350 שח ובונוס גרון עמוק,
נתתי לה צ'אנס לראות איך היא מחפפת אותי.
תיאור : מלאה חזה גדול שופע בהחלט נראית בעלת סקס אפיל, בלונד קארה קצר, חיוך רחב על פה קטן ועיניים בהירות וצוחקות.
התנהגות חביבה, צוחקת וזורמת. מציצה עם אפקט הגרון העמוק הכניסה את כולו עד הסוף=נדיר, אנאלי הדוק על ישבן גדול.
40 דקות מהנות אקט אחד רגיל ואחד אנאלי ומשולב במציצות גרון עמוק אשר זכו לעידוד וקולות התפעלות מצידי.
לא הייתה לחוצה ולא זירזה אותי.
הופתעתי לטובה !!
לגביה אני מתחייב שהדיווחים הטובים אמינים לגבי שאר הבנות שלהם החברים האחרים צריכים לנסות ואולי גם אני בחודשים הקרובים.
חלק מהדיווחים כבר עברו אימות מהימנות, צריך לראות לאן נושבת הרוח בהמשך.
יכולתי לפתוח שירשור חדש, אבל היחצן שלהם בטח היה מסנף את הדיווח שלי לכאן "בשם הסדר הטוב" ואולי הוא/הם צודקים שלא צריך להרבות ולחזור על נושאים.
אז ליוזם השרשור אתה יכול בהחלט להחליף את הכותרת כולל אנאלי וגרון עמוק, אם התרשמת מביצועים בינוניים, לדעתי הם מעל הממוצע, ולו בזכות ניענוע הישבן לצדדים בזמן האנאלי שגרם לי להשפריץ בצ'יק את השני.