אני חושב שסיפרתי מספיק בכנות והרחבה על יסמין!
יזמתי דיון מסוג אחר ממה שרגילים, אז אני מאד מצטער אם אני נשמע יחצני או לא כנה, בכוונה לא הקפצתי את הדיון המקורי שלי !! ואתה יכול לקרוא שם את הדיווח שלי עליה !
![]() |
הפתעת_השנה_יסמין_וטיפול_הקצפת_שמרחתי_אותה ![]() |
Barista | 17 | 1211 |
הנה רק הדיווח שלי:
[QUOTE=Barista]
סיימתי משמרת לילה כרגיל באחד ממקומות הבילוי בת"א רבתי וחזרתי הבייתה חרמן כהרגלי.
עברתי כאן על הפורום לבדוק אם יש משהו מעניין ואחרי שקראתי את ההודעות על יסמין
קיבלתי רעיון מבריק, יצליח-טוב / לא יצליח-לא נורא !
כבריסטה במקצועי (מכין קפה למי שלא יודע) יש לי קצפות במקרר בבית, לקחתי מיכל קצפת ריץ' ונתתי קפיצה לבן יהודה 38 לבדוק אם משהו טוב עובר על המקום וזה במטרה לפגוש את יסמין מהתמונות של "כפילה זהה" = לא אמיתיות ! מהשרשורים שהעתקתי לכאן:
[QUOTE=קנפלר][QUOTE=אני]
מישהו כאן היה עם יסמין מבן יהודה 38?
נראית פגז בתמונות.
http://www.03sex.co.il/page30.html?amp;
[/QUOTE]
בקשר ליסמן התמונות לא אמיתיות כי היא יותר רזה קצת אבל הציצים שלה בול אותו דבר והשיער האמיתי של יסמין יותר מתולתל והיא יותר שחומה - חוצמזה היא נראית מאד דומה לתמונות.
בקשר להילה אני באופן אישי פתחתי אותה גם מאחורה, הקשקוש של נשיקות לא הלך איתה אבל חיבוקים ומיזמוזי פרידה ושלום יש איתה. התמונות של הילה אמיתיות אבל אני חושב קצת ישנות.
[/QUOTE]
[QUOTE=אדריאן]
טעמתי המון בנות בתל אביב וגם את הילה דפקתי בתחת - נחמד ושירות טוב אבל לא יודע למה לא חזרתי אליה.
יסמין זאת כבר מחלה אחרת
בחורה עם גוף של דוגמנית על או אפילו יכלה להיות שחקנית פורנו !
אני זוכר אותה עוד מהימים העליזים באידלסון, ככה שהיא אמורה להיות שחוקה עד דק, אבל למרות הכל היא עד היום בעלת תודעת שירות גבוהה והכי חשוב זונה מקצוענית שיודעת מה לעשות עם הכלי שלנו.
הדבר שדופק אותה מבחינתי זה הסגנון הצ'וחי/פרחי של הדיבור שלה.
בגלל שאני מכיר אותה כבר המון זמן אפילו יצא לי לראות אותה בבילויים שהיא רוקדת ואף פעם לא העזתי להיתקרב אליה.
יסמין מומלצת לפחות לפעם אחת והיא לא עולה 1000 ש"ח כמו נטלי.
זהו תרמתי את שלי ואני אחזור לפורום האמיתי שאני חבר בו - שם אני לא אעיז לכתוב את מה שכתבתי כאן.
[/QUOTE]
הועתק מהדיון על הילה:
![]() |
הילה ב"י 38 ![]() |
Guests | 15 | 668 |
הדברים של אדריאן בעצם שיכנעו אותי ונתנו לי רעיון, הוא כתב "טעמתי המון בנות בתל אביב"
ואז עלה הרעיון שאם יסמין באמת עם גוף של דוגמנית אני רוצה למרוח אותה בקצפת וללקק.
הבחורה באמת נראית חטובה וארוכה עם חזה סיליקון גדול נעים ורך.
הסיכום היה 300 ש"ח כולל מריחת הקצפת עליה ושאני ילקק ויאכל אותה,
חברה זה היה דלישאס... מעדן מעורר חשק עם הגוף השחום והשזוף שלה בטן שטוחה ומוצקה ורגליים שלא נגמרות עם הקצפת מרוחה על כולה כמעט.
צריך לציין שהיא צחקה ושיתפה פעולה.
הסדינים התלכלכו בקצפת ואני זיינתי כמו שאני לא זוכר כבר מזמן.
כל הסיפור עם זיון אחד חזק מאד שהשאיר אותי חרמן עוד יותר ממה שהגעתי לשם לקח חצי שעה, יתר הזמן ניצלתי במקלחת בזמן שהיא החליפה סדינים עייף מותש וחרמן רצח.
ככה חזרתי הבייתה ואני כאן שפוך על המקלדת השעה ארבע וחצי לפנות בוקר וכמו אידיוט כותב כאן את החוויה, כי אני יודע שמחר אני כבר לא אתאמץ לדווח.
פשוט חוויה ששוה לטעום.
הנה תמונה שממש נותנת מושג איך היא נראית בגוף:
נ.ב
מודה שאחרי שקראתי את השרשור על איב:
איב, רימינג + גרון עמוק + מציצה תאילנדית ![]() |
בא לי חשק למשהו אחר עם זונה, אבל איב עובדת מתוארת כמלאה ואין לה תמונות בכלל מהגם שהיא עובדת בבקר ואני לא בעיניין.
מקווה שהדיווח הזה ימצא חן ועוד אנשים יכתבו ככה בהשקעה, ככה נעזור אחד לשני.
[/QUOTE]