כ דיווח על ספיר מוולפסון 48 א + תמונות שלה - דף 2 - סקס אדיר

דיווח על ספיר מוולפסון 48 א + תמונות שלה

11
[QUOTE=momo]

וולפסון 48 א נמצא במקום מסריח בדרום ת"א

דבר ראשון הבנות נשארו אותן בנות מבן יהודה

דבר שני המחיר ירד ל200 אבל התיקתוק נשאר אחרי 10 דקות אתם בחוץ

דבר שלישי לא מומלץ להחנות שם בחוץ האיזור מלא בנרקומנים וגנבים

[/QUOTE]

תגובה זו עוצבה מחדש לאחר שהועברה לסל המיחזור
מומו, להבא נא להתחשב בעיניים של הקוראים ולא לצרוח באדום ענק !

הודעות צעקניות מדי יימחקו מייד וללא התראה !

בחרנו להשאיר כאן לפנים משורת הדין את ציטוט התגובה שלך בכל זאת, לאחר שתיקננו את העיצוב לפחות צרחני
- תזכור שלא גולשות כאן בנות בכיתה ח' אלא אנשים בוגרים שיודעים לקרוא,

אם בכל זאת אתה מתעקש להשתמש באופציות העיצוב אז לפחות לא לצרוח ענק מזעזע על כל הטקסט.

19LOLx82008-5-3 18:15:22
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

12

תגובה למומו

תגיד הבנות שם בוולפסון פחת טובות מלוינסקי העליה ובוגרשוב 12 לשעבר ז"א פחות טובות מהבנות של 38 לשעבר ?

בדרום העיר עולה פחות אז המחיר בהתאם מה לא טוב ? אני זוכר שכולם בכו וצעקו לעשות חרם שהעלו את המחיר ל-250 עכשיו שינו את המיקום לזול יותר וגם יש לנו תלונות ?

אני אישית אוהב בנות עם חזה גדול/ענק אז אני לא מתכוון לדגום את ספיר אבל אני יכול להמליץ בוולפסון 48 על שלי ישראלית גבוהה גוף טוב עם פופורציה אבל איזה שדיים גדולים וטבעיים שיש לה תיקתוק של 25-30 דקות שווה את ההשקעה של 200 שקל אצלה ואת זה אני אומר כי ככה אני חושב אם אתה חושב אחרת זה זכותך.
היה פה פעם שיחה שלמה על כמה היא אגרסיבית בסקס זה נכון כי אני הגעתי אליה אחרי שעשיתי בבית ביד בשביל לא לגמור מהר מדי וזה סיכון שלקחתי שאני בכלל לא יצליח לגמור.

אז תיהנה לך איפה ועם מי שמתאים אבל אל תשלול לכולם מבחר של בנות ישנות וחדשות כי גם שם (בוולפסון) כמו בכל מקום יש נפילות ויש הצלחות זה יותר תלוי בבחורה אני חושב ואולי גם בשעה שמגיעים אם יש לחץ או לא. וכשאני הגעתי בערב לשם לא היה לחוץ אולי הם דואגים לקליינטים שיחזרו - לך תדע.

13

אחרי מספר נסיונות וטלפונים לפגוש את ספיר המדווחת כאן הצלחתי לפגוש אותה התקשרתי שוב לברר באיזה ערב היא עובדת אחרי שמספר פעמים ניסיתי לפגוש אותה ואמרו לי שהבוקר היא עובדת כי בערב סגור בגלל יום הזכרון.

פנים פרחיות טיפוסיות לא יפיפיה סגנון צ'וחי (חבל אבל לא נורא)

גוף הורס כוסית על רזה עם רגליים ארוכות !

חזה קטן מאדדד מאדדד עד שטוח כמו של ילדה - בול אבל בול מה שאני אוהב.

200 שקלים עברו לסוחרת.

לא סיכמתי מראש אבל הסכימה למציצה בלי גומי ניכר בה במהלך הזיון שקצת קשה לה עם הראש התחתון שלי וזה כי היא ממש ממש צרה בכוס, לזכותה ייאמר שלא התלוננה ולא הציקה במשפט המעצבן של נו... אתה גומר ...

חיסרון גדול מבחינתי זה הפרצוף אבל הסקס היה מושלם וגוף צעיר וחטובה.

200 ש משתלמים שווה לי לחזור אליה בתנאי שתהיה יציבה וזמינה כי לקח לי יותר משבוע לפגוש אותה וזה כבר בעיה

בסיכום אהבתי ותודה למדווח

14

רעיון הביקור אצלה נהיה עכשיו יותר מעניין בגלל הכוס הצר אפילו שאני חובב מושבע של חזה גדול

יש לה תמונות שנראות אמיתיות לשטוחית ספיר - תמונות אמיתיות ?

דירות דיסקרטיות - אירוח דיסקרטי מנערת ליווי פרטית אצלה בבית

אפילו עשו לה תמונה שמישהו דוחף לה אצבע לכוס עם טקסט שיורד שמצביעים על התמונה כתוב שבקושי נכנס ענננקקק

מארחת בדירה דיסקרטית - כוס צר, האצבע בקושי נכנסת

John Doe2008-5-13 20:40:6

15

הדבר האחד שטוב אצלה היה שהכנסתי את הזין וזיינתי אותה יפה היא לא אפילו שהיא לא מכוערת

שפגשתי אותה החזיה עם רפוד ונראה כאילו יש לה קצת חזה אבל בזיון היתתי לוחץ לה את השפיצים ומרגיש שכאילו היא ילדה זה קצת מבאס תצורה

מציצה היא עוד צריכה למוד ולהשתפשף

אבל הזיון היה 10 אז כפרות על שטר של 200 כי הסקס היה שווה ורק הגוף חוץ מהחזה זה כוסית כוסית

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”