כ משהו מוזר עובר על הפורום!!! - סקס אדיר

משהו מוזר עובר על הפורום!!!

1
שלום לכל מי שקורא.. אני אישית כבר כמה חודשים משתמש ונהנה מאוד מהפורום הזה! (וכאן מגיע קרדיט למנהלים)... נעזרתי בו ואף שיתפתי בו את חוויותי!!!! עכשיו אני מבין שהיה נסיון פריצה ושנמחקו דברים וכל זה.... רק חבל שדווקא עכשיו אחרי כל החלוקה לנושאים,המחיקות,השינויים, אי אפשר למצוא משהו וגם הוא לא ממש נוח לשימוש..... אני כבר לא רואה שום דיווח של הטוחן כמו כן גם לא של המיקרוב... אני עושה חיפוש על שמות כמו קארין,בראל,לינדה, בחורות שאני רוצה להיות איתך וכבר לא מוצא את הדיווחים שלהם (כנראה הורדו) וכמו כן אין אף איזכור שהיו קיימות בכלל....... אז אם למישהו יש תשובות אני אשמח.. אני מנייח שזה נוגע לעוד אנשים כאן בפורום!! תודה והמשך יום נעים.....
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

2

היי שי..

נכון יש לנו עוד מספר ימים של מיתון, לאחר מכן נקווה שהכל יחזור למסלול תקין.

ימי מיתון אלו לא צריכים להפריע לדיווחים ואף בריאים לעתידו של הפורום ...

העובדות שציינת לא לגמרי נכונות.

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

5
טוב כנראה שאני צריך לנבור עכשיו בפורומים אחרים כדי למצוא דיווחים שאני מחפש! לא נורא... עדיין אני לא מוצא שום התייחסות לגביי קארין או לפחות מישהו שהיה איתה לאחרונה......אז אם יש מישהו כזה אתה מוזמן לשתף!
רוני גולן , אתה חסר חבר ...

6
היי שי! אז האמת שאני התקשרתי לטלפון שהמיקרוב פירסם ביום שלישי שאחרי שבועות ( כמו שהוא הציע ) ושאלתי מתי קארין עובדת. הבחורה שהיתה שם ענתה שקארין לא עובדת השבוע. כלומר אין עוד על מה לדווח.
סקס טוב הוא מהות החיים!

8

המיקרוב פירסם את הטלפון הישן של

הפיות של תל אביב כמספר של קארין וכמו שהחברה אמרו היא עדיין לא זמינה שם.

אני כבר נגמלתי והפסקתי לעקוב אחרי הכתובות שלהם, אגב אם למישהו יש מידע על תמי האגדה ואם מקבלת בפרטיות בלי פרסום אשמח לקבל מידע שיישאר דיסקרטי דרך התיבה הפרטית.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”