בת זונה אחת אתמול יצאתי איתה לפאב שפכתי 300 + רק על אלכוהול הלכנו לישון אצל הטיזרית שגרה בסמטה מהעליה התעוררתי והחוצפנית אומרת לי בא לך לאלתר משהו במטבח... וזה אחרי שבלילה שנכנסנו למיטה הבהירה שלא יהיה סקס הלילה הכנתי קפה מסטול וחרמן שבת לפני הצהרים שתיתי וקפצתי לעליה עם שארית הכסף לא היה שם דבר נחמד או סביר ההמשך בקונגרס לא אהבתי וולפסון 40 לידיעתכם 2 מבוגרות הכל עם קונדום כולל המציצה שאני נשבע שאני לא יודע איך הם עובדות תחנה אחרונה וולפסון 48 א ירידה למרתף של דקל אנג'ל פנויה ומבטיחה פעמיים אם תוכל אבל המציצה כמו שכתבו עם גומי הבטיחה שהיא טובה ויהיה בסדר.
לזכותה יאמר שבאמת המציצה שלה מצויינת ואולי בגלל החרמנות שלי עמד לי חזק מאד
זהירות חזה סיליקון לא רך אומרת שהניתוח עוד טרי (מכיר אותה מבן יהודה והייתי איתה מאד מזמן עוד לפני הניתוח)
יש תמונות שלה אז לא צריך לפרט מראה כל אחד והטעם. שלו חיסרון שהיא בת 30 והישבן לא קטנצ'יק כמו שאני אוהב. יתרון גדול גישה ויחס.
ראשון ברור שהזדרזתי לגמור בחמש דקות מה שהשאיר לנו זמן מספיק לסיים את השני תוך חצי שעה ביקשתי עוד קפה לפני שיצאתי ועל הדרך הכרתי אחת חדשה ג'ולי שמזל שלא נכנסתי איתה כי בטח הייתי מתפתה מצאתי בפורום דיווח שלילי על ג'ולי אז קחו בחשבון גם אתם לא להתפתות
[QUOTE=גיבור העיר]
דיווח הנפילה שלי עם ג'ולי הבת אלף שתיקתקה אותי:
ג'ולי רוסייה, נמוכה חטובה רזה ומוצקה עם חזה טיפה גדול ועגול יפה (הבליטות האלה עשו את הנפילה שלי)
שמעתי את כל הסיפורים שלרוסיות יש בבסיס תודעת שירות סבירה, אז ממש לא אצל הגברת הזאת יען כי היא קרה ומגבילה ואחרי שקיבלה את הכסף נעלם החיוך מהפרצוף שלה.
אקיצר אחרי 20 דקות אני בחוץ ומזל שגמרתי בכלל. אין יחס ואין מילה טובה זרקתי 200 שקל בשביל לגמור עם אחת שיש עליה ציצים וזהו. יכולתי לעשות ביד בבית היה יותר טוב או שהייתי צריך להיכנס עם דנה או בכל זאת עם הילה.
בקיצור להיזהר מהג'ולי הזאת.
בשיחה עם הפקידה דיווחתי לה על הנפילה ואני מקווה שיעיפו אותה משם כי זה לא מוסיף להם לקוחות חוזרים כמוני.
מי ששאל על ירדן- הפקידה מספרת שהיא בחו"ל ותחזור עוד שבועיים על אחרות כבר לא שאלתי צריך כנראה פשוט להתקשר ולברר מי נמצאות או מי יהיו.
תחרטו את השם של ג'ולי בשביל לא להיכנס איתה אם אתם כבר מגיעים למקום, חבל על הכסף מאחד שנכווה.
[/QUOTE]
לסיכום אני מקבל את האזהרה של גיבור העיר וממליץ על אנג'ל בשירות עיסקה שווה תמורת 200 שקל בלבד