כ אנג’ל_פצצה_מזדיינת_10_ויש_וידאו_אמיתי_שלה - דף 4 - סקס אדיר

אנג’ל_פצצה_מזדיינת_10_ויש_וידאו_אמיתי_שלה

31

בת זונה אחת אתמול יצאתי איתה לפאב שפכתי 300 + רק על אלכוהול הלכנו לישון אצל הטיזרית שגרה בסמטה מהעליה התעוררתי והחוצפנית אומרת לי בא לך לאלתר משהו במטבח... וזה אחרי שבלילה שנכנסנו למיטה הבהירה שלא יהיה סקס הלילה הכנתי קפה מסטול וחרמן שבת לפני הצהרים שתיתי וקפצתי לעליה עם שארית הכסף לא היה שם דבר נחמד או סביר ההמשך בקונגרס לא אהבתי וולפסון 40 לידיעתכם 2 מבוגרות הכל עם קונדום כולל המציצה שאני נשבע שאני לא יודע איך הם עובדות תחנה אחרונה וולפסון 48 א ירידה למרתף של דקל אנג'ל פנויה ומבטיחה פעמיים אם תוכל אבל המציצה כמו שכתבו עם גומי הבטיחה שהיא טובה ויהיה בסדר.

לזכותה יאמר שבאמת המציצה שלה מצויינת ואולי בגלל החרמנות שלי עמד לי חזק מאד
זהירות חזה סיליקון לא רך אומרת שהניתוח עוד טרי (מכיר אותה מבן יהודה והייתי איתה מאד מזמן עוד לפני הניתוח)

יש תמונות שלה אז לא צריך לפרט מראה כל אחד והטעם. שלו חיסרון שהיא בת 30 והישבן לא קטנצ'יק כמו שאני אוהב. יתרון גדול גישה ויחס.

ראשון ברור שהזדרזתי לגמור בחמש דקות מה שהשאיר לנו זמן מספיק לסיים את השני תוך חצי שעה ביקשתי עוד קפה לפני שיצאתי ועל הדרך הכרתי אחת חדשה ג'ולי שמזל שלא נכנסתי איתה כי בטח הייתי מתפתה מצאתי בפורום דיווח שלילי על ג'ולי אז קחו בחשבון גם אתם לא להתפתות

[QUOTE=גיבור העיר]

דיווח הנפילה שלי עם ג'ולי הבת אלף שתיקתקה אותי:
ג'ולי רוסייה, נמוכה חטובה רזה ומוצקה עם חזה טיפה גדול ועגול יפה (הבליטות האלה עשו את הנפילה שלי)
שמעתי את כל הסיפורים שלרוסיות יש בבסיס תודעת שירות סבירה, אז ממש לא אצל הגברת הזאת יען כי היא קרה ומגבילה ואחרי שקיבלה את הכסף נעלם החיוך מהפרצוף שלה.

אקיצר אחרי 20 דקות אני בחוץ ומזל שגמרתי בכלל. אין יחס ואין מילה טובה זרקתי 200 שקל בשביל לגמור עם אחת שיש עליה ציצים וזהו. יכולתי לעשות ביד בבית היה יותר טוב או שהייתי צריך להיכנס עם דנה או בכל זאת עם הילה.

בקיצור להיזהר מהג'ולי הזאת.

בשיחה עם הפקידה דיווחתי לה על הנפילה ואני מקווה שיעיפו אותה משם כי זה לא מוסיף להם לקוחות חוזרים כמוני.

מי ששאל על ירדן- הפקידה מספרת שהיא בחו"ל ותחזור עוד שבועיים על אחרות כבר לא שאלתי צריך כנראה פשוט להתקשר ולברר מי נמצאות או מי יהיו.

תחרטו את השם של ג'ולי בשביל לא להיכנס איתה אם אתם כבר מגיעים למקום, חבל על הכסף מאחד שנכווה.

[/QUOTE]

לסיכום אני מקבל את האזהרה של גיבור העיר וממליץ על אנג'ל בשירות עיסקה שווה תמורת 200 שקל בלבד

FF

34
[QUOTE=dani din]

כבר אמרנו שבן יהודה ניסגר והם עברו לוולפסון למה הנהלת הפורום לא מקדמת את העידכון לראש הדף!!!

ולא היצלחתי להבין האים הנערה עברה גם לוולפסון?

[/QUOTE]

אתה ממשיך להקפיץ את וולפסון כמו שעשית בשרשור של ספיר ??
תשתדל להגיב בצורה תורמת ולא הערות אגב כמו היום כדי להתקדם לכיוון הבקשה שלך להוריד את אות הקין ...

אנחנו ממש לא מוצאים לנכון לקדם את העדכון שהצעת לראש הדף ואם לא הבנת מהדיווח של Firefox שהוא ביקר אותה בוולפסון,
אזי אתה בהחלט ראוי לתואר שהצמדנו לך כנראה... וזאת עקב "ראש קטן" !!

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

36

איך נפלו גיבורים

שבת ואנחנו תקועים בדרום העיר עם שעה להרוג המקום היחיד שפתוח זה התיקתוקיה בוולפסון 48 והחרמנות מביאה אותנו לשם, פותחת לנו את הדלת אנג'ל רוסיה 30 פלוס גוף פיצוץ וכולה חיוכים וחמדלך אחינו הקטן לוקח פיקוד ואומר לנו כזו בחורה נחמדה בטח יהיה גם פינוק סבבה - איזה טעות.

הבחורה מתפשטת ואנחנן חייבים לציין שדב קליין עשה עבודה של מיליון דולר בחזה שלה - אחד משיפוצי החזה הטובים שראינו אי פעם.

הסשן התחיל טוב בכמה דקות של ריקוד מחרמן אבל כאן זה נגמר סגרנו על מציצה בלי וכמובן שקיבלנו 5.25 שניות של מציצה כזו ואז הולבש הקונדום והמשכנו עוד 22.71 שניות במציצה מקונדמת בשלב הזה אחינו הקטן טרם היתעורר סופית אבל אנג'ל החליטה שהגיע הזמן להכניס אותו פנימה כאשר היא החלה בתיקתוק שכלל אנחות מלאכותיות בניסיון לחרמן אותנו כאשר האנחות האלה כוללות את הביטוי "איזה זיין קשה עץ" מה שכמעט גרם לנו להישפך מצחוק לאחר כחמש דקות של זיון כאשר אנחנו מתחילים להיתחמם הציע לנו התקתקנית לעבור לעבודת יד בשלב זה נישלפה האסרטיביות הנעלמת והיא קיבלה סירוב חד משמעי אבל הבנו שמפה ואילך נקבל רק טענות וסיימנו את עסקינו.

15 דקות על השעון.

ציונים:

חזה משופץ- 10

כוס לא מגולח - 0 (לפחות שתצבע אותו בבלונד)

תיקתוק - 10 (הבחורה תקתקנית ברמה)

פינוק - 2 (בזכות הריקוד המחרמן)

מציצה - מינוס 10 (27.96 שניות מציצה חכי לפחות שתהיה זקפה קשה יא תקתקנית)

לסיכום יש לה פוטנציאל אבל אין לה שום חשק ורצון לממש אותו.

38

דידי ידידנו מה קשה להבין?

נכנסנו איתה אח שלו גבר גבר ואח שלו גבר גבר הקטן (שעליו נאמר היכונו לביאת הקשיח)

ואנו מתפלאים שאתה ממליץ על ריטה, היו ימים שהיית רואה מעבר לחזה גדול (שלטעמינו לא מוצלח) ומגלה את האשה המבוגרת וכבדת הבשר העומדת מאחוריו ומוכרת אשליות על השרות המיוחד שלה.Confused

לגבי 2 אקטים הכלל שלנו אומר שאם בראשון לא נהינינו אז אין שום סיבה להמשיך את העונש אנחנו מעדיפים אקט אחד ארוך ומושקע ולא 2 מתוקתקים ומלאי תלונות.

[QUOTE=Didi Vise]

לא הבנתי הלכתם שניים אליה והיא הייתה צריכה לעשות את שניכם ברבע שעה

מה אי אפשרי להיתעקש או להגיד מראש שאתה רוצה 2 אקטים ? אחד היה צריך ליכנס עם ריטה זאת מהציצים הענקים ולקבל טיפול מלא כולל

[/QUOTE]
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”