אחרי תקופת התנזרות קצרה בחרתי לגוון עם תרגיל פיתוי הבליעה על אורלי מוולפסון כמו שמספר חברים כתבו כאן.
התקשרתי למקום 036876777 ביררתי שאורלי נמצאת והגעתי לפי ההסבר מרחוב העליה לוולפסון 48 א.
את הדלת פתחה לינוי בת תערובת חצי ישראלית חצי אסיאתית (ארץ מקור החצי האסיאתי מאד ספציפי ולכן לא אחשוף אותה) והיא היוותה בישבילי תחליף טוב לכוונה המקורית שלי.
המצחיק הוא שניסיתי לסכם על מציצה ללא קונדום והיא הסבירה שאפילו שאני נראה בסדר זה יבוצע רק אם אני אסתתטי גם בלי הבגדים ! כנ"ל לגבי גמירה בפה ועל כך גבתה 100 ש"ח נוספים (דיברה על זה בצורה מצחיקה).
מראה: 1.75 מ' חמודה מאד, חזה בינוני ותפוחי טבעי ונעים, בטן רזה ללא קפלים מיותרים, מותניים צרות וישבן טיפונת גדול בהחלט לא בהגזמה אלא נעים.
בשירות לא ממהרת ומספקת את הסחורה כולל יחס אנושי איפשרה לגמור 2.
מי שתיכנן את החדר עם מראות בגובה מהרצפה ועד 20 ס"מ מעל המיטה עשה עבודה דפוקה כי זה לא משיג שום אפקט וצריך תוך כדי הסקס להתאמץ לראות דרכם את האקט !
אומרת שעובדת פעם או פעמיים בשבוע בלבד כי היא סטודנטית וככה היא משלימה הכנסה. אמרה שתהיה שוב ביום חמישי ושבוע הבא היא לא יודעת אז צריך להיתקשר.
בגלל שהביקור הבא שלי אם היא תהייה קיימת עוד בשטח יהיה בעוד חודש עד אז אני מנדב לכם את המידע שהבנתי שאסיאתיות צעירות (22-24) הן להיט מבוקש שאין לו היצע.
זוהי תרומתי הצנועה לפורום.
אגב לא מצאתי איזכור או תמונות שלה באתר 03SEX כדי לתמוך בתיאור שלי אבל הוא בהחלט נאמן למקור. (סתמית וחמודה מאד בפנים אבל בטח שלא מיס יוניברס המשורטטת)