כ לינוי בת תערובת ½ ישראלית ½ אסיאתית צעירה - סקס אדיר

לינוי בת תערובת ½ ישראלית ½ אסיאתית צעירה

1

אחרי תקופת התנזרות קצרה בחרתי לגוון עם תרגיל פיתוי הבליעה על אורלי מוולפסון כמו שמספר חברים כתבו כאן.

התקשרתי למקום 036876777 ביררתי שאורלי נמצאת והגעתי לפי ההסבר מרחוב העליה לוולפסון 48 א.

את הדלת פתחה לינוי בת תערובת חצי ישראלית חצי אסיאתית (ארץ מקור החצי האסיאתי מאד ספציפי ולכן לא אחשוף אותה) והיא היוותה בישבילי תחליף טוב לכוונה המקורית שלי.

המצחיק הוא שניסיתי לסכם על מציצה ללא קונדום והיא הסבירה שאפילו שאני נראה בסדר זה יבוצע רק אם אני אסתתטי גם בלי הבגדים ! כנ"ל לגבי גמירה בפה ועל כך גבתה 100 ש"ח נוספים (דיברה על זה בצורה מצחיקה).

מראה: 1.75 מ' חמודה מאד, חזה בינוני ותפוחי טבעי ונעים, בטן רזה ללא קפלים מיותרים, מותניים צרות וישבן טיפונת גדול בהחלט לא בהגזמה אלא נעים.

בשירות לא ממהרת ומספקת את הסחורה כולל יחס אנושי איפשרה לגמור 2.
מי שתיכנן את החדר עם מראות בגובה מהרצפה ועד 20 ס"מ מעל המיטה עשה עבודה דפוקה כי זה לא משיג שום אפקט וצריך תוך כדי הסקס להתאמץ לראות דרכם את האקט !

אומרת שעובדת פעם או פעמיים בשבוע בלבד כי היא סטודנטית וככה היא משלימה הכנסה. אמרה שתהיה שוב ביום חמישי ושבוע הבא היא לא יודעת אז צריך להיתקשר.
בגלל שהביקור הבא שלי אם היא תהייה קיימת עוד בשטח יהיה בעוד חודש עד אז אני מנדב לכם את המידע שהבנתי שאסיאתיות צעירות (22-24) הן להיט מבוקש שאין לו היצע.

זוהי תרומתי הצנועה לפורום.

אגב לא מצאתי איזכור או תמונות שלה באתר 03SEX כדי לתמוך בתיאור שלי אבל הוא בהחלט נאמן למקור. (סתמית וחמודה מאד בפנים אבל בטח שלא מיס יוניברס המשורטטת)

חובה לעשות ביטוח בריאות וביטוח חיים מי שמעוניין יפנה אליי

4

לפין

כנראה שהאשכים שלך היו מלאים יותר מדי אחרת לא היית כותב את הדיווח הזה שלא מוסיף לאף אחד שום דבר.

מיותר לאור העובדה שהמקום הוא אחד הנמוכים ביותר בת"א ולא רק בגלל קומת המרתף וכמו שאני אומר תמיד אין על מה לדווח באמת כאן בארץ. זיינו רק בחו"ל ... יותר יקר אבל יותר טוב מליפול כל פעם מחדש בשביל חוויה מאכזבת של 10 דקות.

לפורום הזה ולדיווחים בו אין זכות קיום אמיתית כדאי שתפזרו את ההפגנה ושההנהלה של הפורום תתפטר.

5

זה המצב היו בארץ , ואנשים מנסים לשרוד , ובשביל זה צריך לגבות פורמים כאלו

אני נמצא בכמה פורמים , והרמה שלהם הרבה יותר סציומטית מהפורום הזה

יש נערות ליווי שכלל לא מוזכרות שם ,,, למרות שאין לי ספק שה"חברה" שם מכירים אותן

גם כשאני מברר ,,כאילו אין לאף-אחד מושג על מי אני מדבר

וד"א אני לפעמים מסתובב עם חבר שאין לו אינטרנט , והוא לא נכנס לפרומים

הוא"מכיר את כל המכונים " ,,ובכ"ז אני תמיד מפתיע אותו

למרות שבתקופה האחרונה אני לא מרבה להיכנס (בעיות-גב) כמו פעם

אז גבר אבו באבו אבואה ...יש לך מקומות טובים יותר או פורמים אפיקטיבים יותר?

אם לא ,,,זה מה יש , ובחוץ אני יותר מעודכן מהחברים שאין להם אינטרנט , או שאינם מבקרים בפרומים,,,זה ייתרון שיש לי כרגע (אני לא מתרגש ,,,סתם משועמם)

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

7

ניסיתי לברר בטלפון כמה וכמה פעמים עליה והיום אומרים שנמצאת האם זו אותה אחת או שהתחלפה ובאה מישהי עם אותו שם ?

עוד שאלה מישהו ראה את מיכל שפעם נתנה טיפול רימינג וג'י אף אי ועכשיו אומרים שחזרה אחרי ניתוח הקטנת חזה ? טוב הרבה שאלות אולי אני ילך לבדוק בעצמי

רומנטיקן2008-7-3 20:16:24
ללב יש שכל משלו שהשכל אינו מסוגל להבינו.
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”