כ ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק - דף 5 - סקס אדיר

ג’ני — חזה גדול אנאלי וגרון עמוק

41

מה זה ביביוואו שיכתבת הא מבאס ? לא מבין זונה צריכה עכשיו איזה תואר דוקטור ליפני ציצים מיתפוציצים

מה זה זה

תואר BBW עם ציצים מתפוצצים

עוד מיכוערת אני נגמל

ביהתחלה היייתי נורמאל ניכנסתי ביפורום נהיייתי פאנורמאלל

44

הבוקר 15.6.08 ביקרתי את ג'ני בשביל לבדוק את האמת בפרסום בעינין של גרון עמוק !

שאלתי מראש אם היא יכולה לעשות לי גרון עמוק וקיבלתי תשובה חיובית הכסף החליף ידיים עם היפיפיה שחזרה והתפשטה חיכתה לי הפתעה נעימה ההפך ממה שרגילים, ציפיתי למצוא מישהי עם בטן ולמרבה ההפתעה הבטן יחסית לגוף שטוחה שזה פלוס אצל נשים שנראות מלאות, וגם התחתון טנגה נראה ממש מגרה מנקודת המבט של הישבן.
הבעיה שהיא ניסתה להפגין מהר מדיי את כישורי גרון עמוק שלה כמעט בלי משחק מקדים והייתי צריך לבקש באדיבות קצת יותר חירמונים לפני ביצוע הגרון עמוק ממש הפתיע אותי (16.5 ס"מ אמיתי) לטובה וממש הכניסה את כל הגזע פנימה.

יתר ההתנהלות מאפיינת אחת שרוצה להתקדם הלאה אבל הצלחתי לגרום לה להתעכב ולפתח שיחה אחרי שגמרתי את המספר היחיד שהשפרצתי (20 דק'). נשארה עוד 10 דק' אחרי שאמרתי שאני לא מתקלח עדיין וסתם שכבנו במיטה והתגפפנו תוך ליטופים הדדיים. בזמן הזה סיפרה שמגיעים כל מיני טיפוסים שנותנים להרגיש כאילו ב 200 ש"ח קנו אותה ואת כל המשפחה שלה ושאני בחור נחמד אחרי ההתעכבות של ה 10 דק' היא נכנסה להתקלח ואני אחריה.
אחרי שהתלבשתי ביקשתי כוס קפה לחדר, היא חזרה לחדר עם הקפה ועם חברה שהיא הציגה כחדשה במקום:

שמה מיכל רזה כמעט בגובה שלי משהו כמו 1.75 בלונדינית עיניים ירוקות אבל חזה לא ענק כמו של ג'ני אלא סולידי ובינוני - נראית טוב 27-30 וכל קשר עם השם העברי מיכל והחזות החוצלארצית שלה הוא מקרי ! אם מישהו מזהה על מי מדובר יהיה נחמד לקרוא דיוח ביצועים עליה.

45

[QUOTE=DDDD4]אם זו אותה מיכל שדווחה כאן בעבר על ידי המשתמשים אז צר לי אבל היא לא עובדת שם כרגע או בכלל .

דגמתי אותה בעבר, שירות מעולה, מוצצת בלי קונדום וכל שד שלה כל כך ענקי עד שכבר צריך יותר מ-2 ידיים בשביל לתפוס את כולו.

כרגע יש את מרי שתוכל להוות תחליף לא רע לדעתי (ודגמתי אותה גם כן, חפש דיווח שלי בפורום).
[/QUOTE]

חזה ענקקק ג'ני מיכל או מרי ??

את ג'ני אני מכיר ובאמת ההגדרה של אנה ניקול סמית תופסת בעיניי אבל מיכל ומרי עובדות בערב שזה בעייתי לי והבנתי את מרי קשה להשיג.

מי מהן לדעתך עם החזה הגדול ושירות טופ ביותר ?

ג'ני אגב לא עושה רימינג מה עם מרי ?

46
תיראה עם ג'ני לא הייתי אף פעם ולא ראיתי אותה/אותם במציאות.

עם מיכל הייתי וגם עם מרי הייתי, מבחינת שירות שתיהן לא מלחיצות וליברליות אבל למיכל יש פשוט זוג שקים ענקיים כאלה שממש צריך 2 ידיים גדולות לכל ציץ בשביל להקיף אותו, גם השדיים של מרי גדולים מאוד אבל לא כמו של מיכל.

אני לא זוכר אם קיבלתי ממרי רימינג, לדעתי לא אבל בפעם האחרונה שהייתי אצל מיכל היא כן עשתה את זה בתוספת תשלום. יכול להיות שעכשיו דברים השתנו והיא כבר לא עושה את זה כי הבנתי שהיא הפסיקה את הפעילות במקום למשך כמה חודשים בודדים ולא מזמן חזרה שוב פעם ויש הטוענים שעברה הקטנת חזה אולי.

מה שכן מיכל יודעת למצוץ יותר טוב ממרי.

47

לאור הכתוב כאן החלטתי לצאת לשטח ולבדוק את הגברת, אכן עונה לתיאורים החיצוניים של הופעה וחזות סקסית.
למרות שהיא מלאה בגלל הגובה היא פרופורציונאלית ועם יתרונות בולטים בחזית.

שולמו 250 ש' כדי לחזות במערומיה שהפתיעו לטובה וחשפו עור בהיר חלק ומתוח עם בטן יפה ושטוחה יחסית.

עד כאן היתרונות !

ניסתה לתקתק אותי אך הבינה שהיא לא יכולה ושיש מולה שועל קרבות ותיק.

החסרון הגדול ביותר: אין ג'י אף אי והיא איננה מתנשקת !

לזכותה ייאמר שהכניסה את כל הסנטימטראז' עד הסוף .

לשאלות נוספות מעדיף לענות בפרטי ולא בפורום. כמו גם לקבל המלצות על פרטיות שמתנשקות במחיר של עד 300 ש'.

בתודה,

משה.

MOSHE_+602008-7-27 11:50:59
מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

48

מושיקו אני מדמיין לעצמי אותך כאחד מגמלאי הסניורים אבל אתה גם זקוק לשיננית וגם רוצה שינשקו אותך ?

ומה הקטע של המנהל עם האצבעות ? יש לך פרקינסון שגורם לאורגזמה

חחח מאיפה הבאת את החתימה הזאת ? הרגת אותי עם הדמיון שלך בן אדם !

Joker2008-7-28 12:11:7

חזור אל “סינון סקס מרוכז”