אולי תתן לנו המלצה כי לכולם כאן ניראה שאתה קשקשן אחד גדול שרק כותב את המשפט הקבוע "פראייר מי שמשלם יותר מ150 שקל...
+ 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו
22בהחלט
[QUOTE=צעיר לנצח]
לא יאמן איך פוסט יחצ"נות שלם גדל ומתנפח פה...
אתם לא רואים מה קורה פה? כל מה שהיחצ"נים רוצים זה שתגיעו לדירה הזאת..
מצד אחד מספרים לנו על "אולי" אפשרות לבליעה... מצד שני אין בעיה עם אנאלי.. רק צריך לפתוח את הארנק והאנאלי בדרך... מצד שלישי היא "אולי" מקבלת בלי קונדום...
אבל הכי חשוב.. מכניסים לכולם בתודעה להגיע לדירה הזאת עם המון כסף.. 300... 350.. 400.. כל המספרים פה זה רק בשביל שוודאות תעברו בכספופט לפני זה ותצטיידו בהמון כסף כי "אולי" תזכו לאיזה חלום מפוקפק.. רק תשלמו את האקסטרות...
פראיירים לא מתים.. רק מתחלפים..
ב 150 ש"ח אפשר לקבל את כל החלומות וההשפרצות. וכל מי שמשלם יותר מ 150 ש"ח בשביל זיון הוא פראייר !!!
[/QUOTE]+ 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו
23אני סקרן לדעת איך בחורה יכולה לטעום ככה זרע ואפילו לבלוע אחרי שגמרו לה בפה.
עשיתי היום ניסוי ביד ולקחתי טיפה על הלשון ןביחסססההה זה היה מר ומעגיל שכמעט הקאתי ושטפתי לעצמי טוב טוב עם סבון את הלשון.
איך היא מצליחה בכלל לבלוע אים אימה הבולעת
יש הרבה מזה בסביבה,
אבל אני אף פעם לא מצליח למצוא את זה.
24
נו לא פלא, הכינוי שלך אומר הכל כבר...
25מה שטוב זה שהיא מתפשרת על אקסטרות אבל עדיין זה לא זה
או קיי אז פאקינג ביג דיל יצא לי לשכנע ולזיין בתחת במחיר של 250 שח נו אז מה יצאתי תוך 1/4 שעה.
זה שווה ? לא נראה לי
בליעה לא ניסיתי
26בתור קורא יחסית חדש בפורום אתם רוצים להגיד נניח שאפלו חלק מהדברים שרשמו כאן אמיתיים ?
אני צריך לנסות את הקטע של הבליעה כמו בסרטים היא עושה את זה ?
27מה זה זה ? הייתי אצלה היום והוציאה אותי אחרי 20 דקות של תקתק. פעם ראשונה שגמרתי לה מהר בפה לא היה לי לב להגיד לה לבלוע ובפעם השניה הכל היה רגיל. קיצקץ אחרי 20 דקות אני מוצא את עצמי במקלחת והיא הלכה ולא חזרה הייתי צריך לצאת לבד.
זה לא יפה ולא מנומס מצידה אחרי שקיבלה 300 שקל ככה לברוח אחרי 20 דקות.
יש הרבה מזה בסביבה,
אבל אני אף פעם לא מצליח למצוא את זה.
28
20 דקות אלו חוקי התיקתוקיה והבחורה לא אשמה. פעם זה היה חצי שעה מלאה.... הורידו את זה לרבע שעה ואם קיבלת 20 נקות נטו עוד הרווחת. כל התיקתוקיות לא מרשות יותר זמן. גם הבחורה המפנקת ביותר לא תיתן לך יותר, אולי בימים ושעות שאין כמעט פעילות, נגיד ביום שישי ב 3 אחה"צ.
29אני לא מאמין לאף מלה של נינג'ה . כי פשוט אין דבר כזה. זונה לוקחת כסף מראש עך כל פיפס שהיא עושה. ולא תזיז אצבע לפני ששמה את הכסף בארנק שלה.
להחזיק את שפיך שלך בפה ולנהל אית מו"מ על הכסף? לא מאמין וזהו.
נשמע לי או פנטזיה גמורה או יחצנות גמורה
30מה זה זה ? הייתי אצלה היום והוציאה אותי אחרי 20 דקות של תקתק. פעם ראשונה שגמרתי לה מהר בפה לא היה לי לב להגיד לה לבלוע ובפעם השניה הכל היה רגיל. קיצקץ אחרי 20 דקות אני מוצא את עצמי במקלחת והיא הלכה ולא חזרה הייתי צריך לצאת לבד.
זה לא יפה ולא מנומס מצידה אחרי שקיבלה 300 שקל ככה לברוח אחרי 20 דקות.
[/QUOTE]
אם קיבלת 2 אקטים יצאת טוב !
אבל איך הספקת לגמור פעמיים בזמן של 20 דקות ? כנרה שיש לך הרבה הורמונים ..חחח
אני לא יכול להגיע להספק כזה.