כ להערב - ג’ני ירדן אורלי אלינור או יסמין ? - סקס אדיר

להערב - ג’ני ירדן אורלי אלינור או יסמין ?

1

אני מגיע הערב לתל אביב ותקשרתי לבן יהודה 38 בפון 03-5252424 מי שעונה אומרת שיהיו הבנות ברשימה על כולן מצאתי פה את הנושאים ואני ילד טוב ירושלים לא יודע על מי להמר מהויכוחים בפורום ולהסתובב לבחור פרטיות ביום שישי מבין שזה בעיה.

למצוא זיון של חצי שעה היום נהיה כמו עבודת גמר וצריך להכין שיעורי בית במיוחד שיורדים מהבירה.

את כל הויכוחים כבר קראתי

נושא חם ללא תגובות חדשות לזיין_כוכבת_פורנו+קצפת—יסמין

נושא חם ללא תגובות חדשות >אורגיה_3_על_ירדן_עם_הוידאו_של_השדיים—סוף

אורלי

נושא חם ללא תגובות חדשות + 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו

ג'ני

נושא חם ללא תגובות חדשות ג’ני_ניקול_סמית—חזה_גדול_אנאלי_וגרון_עמוק

נושא חם ללא תגובות חדשות אלינור—GFE_ביישנית_נותנת_פרטים_בוידאו

אולי מבין כל הבנות שיהיו הערב (הפקידה אמרה שתהיה גם מישהי הודית "עסיסית עם חזה גדול" אבל לא בטוח) הכי תתאים לי הירדן [ מה דעתכם עליה או לנסות ג'ני לאנאלי ?

תתנו עצה של חברים אפילו שהבנתי שהמקום טקטוקיה והרבה לא אוהבים את המקום אבל לי זה נוח להגיע ולראות כמה בנות ואז לבחור אולי ביחד עם חבר.

האמת שהכי בא לי על ירדן אורלי לא בא בחשבון אולי ג'ני, אלינור ככה ככה תלוי פנים מול פנים ויסמין נשמעת לי גם אופציה טובה.

תודה למחזקים את שואלי ירושלים.

5

טוב אז דיווח חייב

באמת הגענו אתמול לבן יהודה 38 המקום קצת מוזר יש דלת אינטרקום ואז עוד דלת מיד מימין. נכנסנו ורצינו לראות את כל הבנות אחרי אלינור (צ'אבית) נוי אם אני זוכר (כוסית) אורלי (חזה קטן).

אמרנו שמחכים לירדן אחכ באה גם ג'ני (מלאה אבל סקסית אשש) בסוף את החבר שלי חטפה יסמין גבוהה רזה סיליקון טוסיק קטן פנים לא משהו.

בסוף באמת נכנסתי עם ירדן כוסה קומפה קטנטונת עם חזה גדול שהטיס אותי.

אוקיי אז אני לא כמו משוררי הפורום ואני לא חושב שצריך לעשות ביג דיל מזיון טוב אני מרוצה והחבר שלי גם התלהב.

חבל שלא יוצא לי להגיע בבקר אהבתי את התיאורים של לירון אצלהם אולי בפוקס אם היא עוד תעבוד מתישהו שיצא לי להיות בתא בבקר.

זה מספיק אני חושב אז תודה ושבוע טוב.

6

כנראה שכל הבנות של וולפסון 48 עברו חזרה לבית הקודם שלהן והן מקבלות בבן יהודה 38 אבל במתכונת של מלונית.

נראה שהאתר שלהם 03 סקס לא מתעדכן ולא מעדכן תמונות חדשות ומידע.
לצערי הבוקר שוב נכנסתי עם ג'ני בלית ברירה.

מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”