הנה עוד 2 ליצנים שגילו את הפורום
על איזה אנה אתם מדברים ? זאת לא באמת אנה ניקול סמית זה רק חיקוי רוסי עלוב בשם ג'ני.
בד"כ אני הייתי מגבה את משה באש ובמים אבל במקרה הזה אני ממלא את פי במים (חמים) ומערבב
כ
הנה עוד 2 ליצנים שגילו את הפורום
על איזה אנה אתם מדברים ? זאת לא באמת אנה ניקול סמית זה רק חיקוי רוסי עלוב בשם ג'ני.
בד"כ אני הייתי מגבה את משה באש ובמים אבל במקרה הזה אני ממלא את פי במים (חמים) ומערבב
הי ליצן חצר - יש לך בעיה עם הגיל שלי או עם העובדה שאני אוהב לדחוף אצבעות ולהתנשק ?
[/QUOTE]
מצטער אם פגעתי בציפור נפשך ...
באמת סליחה אם לקחת את זה כבד מדי
פיעם שיניה שיאיני מגיע לילירון וילא מוציא אותה ויעכשיו שמה יותר ייפה ביבן יהודה אבל עוד פיעם עקיצתי את גני ביטוסיק וייש לה ציצצים גידוליים מיאד. כיבר הרביה מיאוד כסף
סבבאביא ליעזור
המקום : בן יהוה 38
מחיר: 250 ש"ח + 100 לאנאלי
מראה: הגדירו אותה נכון BBW צעירה פחות מ 30 עינים כחולות נדמה לי וקטנות, אכן יחסית למימדיה (לא גדולה מד) הבטן שטוחה, רוסיה בהירת עור אם היא מחייכת הרווחתם (ככה נראה לי)
ביקשתי מראש אקט ראשון רגיל והשני אנאלי (כי קשה לי יותר בשני)
לא זיקוקי דינור אבל מקבלים סקס של חצי שעה פלוס עם בחורה סקסית וחזה גדול שנתנה לי את התמורה לכספי.
ביקור שלישי אצלה (גם הלוק שלה עושה לי את זה)
פעם נוספת שנה טובה ודרך צלחה.
האם יש סיבה מיוחדת שכל האנליסטיות הטובות שהם העמידו עובדות רק בבקר ?
ואני מתכוון להיסטוריה של שני מפרישמן ואורלי שעבדה ב 260.
האם אין סיכוי לאנליסטית טובה גם לשעות הקטנות אחרי העבודה ??
ושאלה אחרונה אם כבר בקר אז מי טובה יותר באמת ג'ני או אנה הרזה מי מהן חזקה יותר בקטע האנאלי
[/QUOTE]
יש למישהו מושג מה קורה עם שני שעבדה פעם בפרישמן
אולי טלפון פרטי או דרך אחרת ליצור קשר ?
הייתי חולה על ההדרכה האנלית שהיא הייתה מעבירה לי בתור "המורה לספרות"
עזרההההה
קודם אציין שאני חדש כאן.כבר כמה ימים קורא המלצות ודיונים.
חיפשתי מישהי אנאלית עם חזה גדול וג'ני הכי התאימה לי (גם מבחינת שעות עבודה).
בקיצור ביקרתי אצלה לפני כשעתיים.התקשרתי ושאלתי עם נמצאת אמרו שכן.
הגעתי וחיכיתי במשרד של הפקידה ושמעתי איך היא מורחת אנשים בטלפון שזה פשוט לא יאומן מבחינת תיאורים על הבנות.
עם הייתי מצד שני של הקו ולא היה לי ניסיון הייתי מצפה שיו אפנר יפתח לי את הדלת וישלוף לי את הבנות מהקטלוג.וזה ממש לא כך במקום!!!
בקיצור אחרי המתנה של 10 ד ג'ני הגיעה,נראת חמודה מאוד וסקסית מינוס.
שלחה אותי לחדר לא לפני שנפרדתי מהמזומנים (250 ש"ח) נתנה לי מגבות ואמרה לעשות דוש.
נכנסתי ,עשיתי...כשיצאתי היא חיכתה ערומה.ניסתי לפתח איתה שיחה בשביל להיות נחמד ולקבל יחס בהתאם.
אמרתי לה ששמעתי רבות על הפעילות המינית המשובחת שלה.
היא שאלה מי סיפר לך,אמרתי חברים שלי (מקווה שזה בסדר שאני מחשיב אותכם כחברים שלי :-) )
שאלה איך קוראים לחברים שלך ...אמרתי לא משנה אבל אני סומך על ההמלצה שלהם.
ציינתי שאני רוצה אנאלי.היא פתחה את המגבת שעל גופי ואמרה שצריך לחכות שהוא יגדל ואז היא תחליט ושזה עוד מאה.
נשכבתי על המיטה והיא אחלה ללטף אותי עם השדיים הנעימים והגדולים שלה...
אחרי 3 4 דקות התחילה במציצות קטנות בשילוב של זיון צרפתי נעים.
אחרי כמה דקות התחילה לשאוב יותר חזק ועשתה גרון עמוק שהיה חביב.
עד לכאן הכול היה נחמד מינוס.
בזמן שמצצה ביקשתי שתתהפך ל 69 והיא סירבה.אמרתי נו שויין,הפסד שלה.
אחרי כ 10 ד היא התרוממה ומעמדה לדוגי,אני כמו חרמן מיקצועי ישר הכנסתי את יקיר ליבי לאזור היקר והמופקר שלה.
הרגשה חמימה כוס לא רחב מידי איך לא משהו שאפשר לגמור ממנו תוך דקות קצרות.
אחרי שלוש דקות של פמפומים וגניחות שנשמעו אמיתיות ולחישות של "עוד עוד...","יותר חזק...עוד..." וכו.
עצרתי וכיוונתי לאזור הרקטום.הוא בקושי נכנס ועד שנכנס לא ממש זרם בקלות.
המשכתי לפמפם והיא מצידה שיחקה לעצמה בכוס.אחרי שראיתי שהיא לא ממש מנסה להקל על הזיון ,הוצאתי אותו ושימנתי אותו ברוק.ניסינו שוב והיה עוד יותר גרוע.
עברתי לרכיבת רודאו ,הכנסתי והוצאתי,והיא כמו בלוק שווארמה עומדת על ארבע ולא ממש מנסה לעזור לשמן את האווירה.
בסוף התייאשתי,היא נשכבה על הצד וניסתה להכניס אותי כשאנו שוכבים על הצד.
גם שם נתקלנו בקשיים.בסוף התעצבנתי שלפתי את הקונדום ואמרתי לה למצוץ.היא מוצצת ומפסיקה ועושה ביד מוצצת מפסיק ועושה ביד.
אמרתי שתמשיך למצוץ ..."אתה לא גומרת לי בפה"אמרתי ברור.
ונתתי לשאוב...ושוב היא מפסיקה ועושה לי ביד עם הרבה רוק.
בסוף אמרתי יאללה שתגמור כבר ונלך עוד יש לי עבודה היום ואכן אחרי דקה השפרצתי על שדה הימני והתעלפתי מאכזבה.
היא מייד קמה אחרי שגמרתי זרקה לי מגבת ואמרה תתקלח ותביא עוד מאה.
בקיצור....התאכזבתי,ציפתי ליותר,חשבתי שהיא יותר מתוחכמת ולא יבשה כמו שדרות לפני נפילות.
הייתי כבר במקום הזה כמה פעמיים ולא נראה שאחזור...
בטוח לא ג'ני.