כ אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות] - סקס אדיר

אורטל GFE+רימינג+ לגמור על הפנים[+תמונות]

1

לחבריי היקרים בפרום ולאור מגבלות ההנהלה אדווח על חוויה חיובית מאתמול בערב.

נושא הדיווח אורטל כמעט 1.8 גבוהה ממני במעט חזה גדול ומבנה גוף מלא אבל בטעם טוב מי שמחפש שחיפיות כמו שרון היא לא הכתובת. הפרופורציות שלה טובות, כמעט ואין לה בטן למרות גודלה ונדיבות שדיה. שיער שחור אסוף ועיניים בהירות כמדומני. סוכם מראש על טיפול רימינג מלקק לחור האחורי שלי בתוספת של 50 ש'. חייכנית ומזמינה גם אחרי ששטרות הכסף 300 ש' החליפו ידיים.

אני לא ארבה בתיאורים אבל אוכל לומר שלמרות שלא סוכם על נשיקות היו שם נשיקות תאווה רימינג בפוזת העוף הקפוא ובדוגי (כמובן שהתקלחתי וסיבנתי היטב הכל כדי שלא יהיה מצב של דחייה מצידה) מציצה טובה ומניחה את הדעת שיכלה להיות טובה יותר אך סוכם לפעם הבאה שנעלה לחדר עם שתייה חמה לאפקט התאילנדי. זיון שנתפס בעיניי כטוב מאד עם הקונטרות והזויות הנכונות שמתאימות לי וכששאלתי וציפיתי לתשובה שלילית אם אפשר לגמור לה על הפנים הגיעה ההפתעה שמותר ! מיותר לציין שזה היה מחזה מרהיב איך הפנים החלקות של הרוסיה היפה הזו התמלאו במטען שניתז ונזל מפניה.
לא ביקשה תוספות על כך ולא עבור נשיקות - האבסורד הוא שהיא לא מרשה לגמור לה בפה גם לא בתוספת !? ??

טלפון של בן יהודה 38 אני מניח שתמצאו בקלות - פעילה בשעות הערב/לילה.

MOSHE_+602009-1-13 23:9:47
מנהל בכיר 60+ מחפש שיננית צעירה... לנשיקות תאווה תמורת תשלום או תמיכה.

google is no1... אז תן לאצבעות ללכת חשופות

3

יודל'ה

אני מתפלא עליך...אתה לא יודע מה זה מציצה תאילנדית??? אתה???

עשיתי את זה הרבה בתאילנד ,להשכלה כללית לפני שהמציצה אתה נותן לה לשתות משקה חם או קר ונותן לה את השמוליק ,אציין שזאת חווית טמפרטורה יוצאת דופן...

6
[QUOTE=UNICORN]

משה שלום

להרחבת ההשכלה אודה לך באם תרחיב קצת על האפקט התאילנדי , מה זה בדיוק ? ובמה משתמשים ?

תודה

[/QUOTE]

החלפת ניק ? תתחדש

בתור אחד שדיווח בהתלהבות על איב מדיזנגוף מוזר שהיא לא הציעה או ביצעה את האפקט התאילנדי כי היה עליה דיון ארוך די מזמן עם הסבר על המציצה המפורסמת.

תלחץ ותקרא

נושא חם ללא תגובות חדשות גרון_עמוק_+_מציצה_תאילנדית_+_רימינג___איב Bad Boy 51 10568

תגובות רק מאנשים שחרשו כמוני

ולא טומנים ידם בצלחת.

חזור אל “סינון סקס מרוכז”