כ הפתעה בדירת סקס [מישל+תמונות] - דף 2 - סקס אדיר

הפתעה בדירת סקס [מישל+תמונות]

12
אח שלנו הסיבה שאתה מקבל שרות טוב מאחרים היא כי הסטנדרטים שלך נמוכים מאחרים ולכן נראה לך שאתה מקבל שרות טוב יותר.
תקתוק מבוצע מסיבות כלכליות כמה שפחות זמן ללקוח ככה עושים יותר לקוחות ויותר כסף ובמציאות שהביקוש שגדול מההיצע זה מה שיש.

לפי התיאוריה הלא נכונה שלך לקוחות נחמדים לפחות בביקור החוזר בו כבר יודעת התקתקנית שהם נחמדים צריכים לקבל שרות טוב יותר ולצערינו זו לא המציאות בשטח.

נסייג ונאמר שבכל כלל יש יוצא מין הכלל ושכנראה פה ושם יש זונות עם רצון לתת שרות טוב.

[QUOTE=maximum]אחים שלו

אני חושב שצריך להתייחס יפה לכל בחורה עובדת

או לכל בחורה בכלל

זאת אחת הסיבות לתיקתוק ברוב המקרים

כאשר מגיע גבר שמתנהג בגסות ואחריו עוד כמה הבחורה מתחילה ללמוד איך לתקתק אותם החוצה

ככה זה קורה שגם גברים טובים מתוקתקים מהר בגלל אותם חיות

אני מתנהג יפה לבנות ואולי בגלל זה בהרבה מקרים מקבל קצת יותר מאחרים

תנסו זה שווה[/QUOTE]

13

תודה מעורבת למקסימום.

למה מעורבת ? אני קיבלתי רק פעם אחת בחצי שעה, לאן נעלמה לה עוד רבע שעה ?
על החזה אין לי תלונות באמת ציצים לתפארת כוח המשיכה פנים באמת צעירות ונאות.
אני לא ככ חסיד של לרדת לה אני יותר מעדיף שהיא תרד לי ותלקק לי את הגוף ברכיבה עליי כשאני על הגב. כך אני מצליח להנות יותר זמן מהחמוקיים ואני מרגיש אותם נמרחים עליי לאורך ולרוחב בזמן שהיא מתעסקת עם גופי וכמובן שהידיים שלי לא נשארות מובטלות.

יש לה יתרונות ואיכויות אבל מה עם קצת יותר זמן, זה היה יכול להיות מושלם.

16

אם לנסות לקצר ולעמוד בזה שגם אני צריך לתרום כאן הנה החוויה שלי עם מישל.

אפילו שאני לא אוהב שמנות החזה שלה בולט מאד במיוחד שהיא עם חזיה וזה מפעיל לך את כל המיצים בגוף אבל נגד זה יכולתי להילחם מה ששבר אותי זה הפנים הילדותיות שלה.

אחרי שהתקלחתי והיא נכנסה היה איזה קטע שהיא לא הייתה רגועה וסיפרה שהיה לה לקוח לפניי שהיה קשה במיוחד ועשה לא לא טוב. זה הכניס אותי לרגרסיה והצעתי באדיבות להשאיר לה 50 שקלים מתוך 250 ששילמתי ולבוא ביום אחר, זה הצחיק אותה ואמרה לי שאני חמוד.
אבמהלך ואחרי הטיפול הגעתי למסקנה שיש מצב לפעמים שטוב הדבר "שיש מה לתפוס" במיוחד אם זה מגיע עם שדיים כמו שלה אפילו שכדור הארץ משפיע עליהם.

בסוף עוד קיבלתי נשיקה ואמרה לי שהלוואי שכל הלקוחות שלה היו כמוני (אפילו שלקח לי לא מעט זמן לגמור ?) אגב היא כן נתנה לי ללחוץ את השדיים שלה.

אני מקווה שהדיווח הזה מספק.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”