אני קורא כאן המלצות של רבים מחברי הפורום ואף פעם לא הבנתי מה גורם לבן אדם להעלות המלצות בכזאת התלהבות אלא אם כן יש לו אינטרס אישי אבל היום אני מבין מאיפה באה לכם ההתלהבות הזאת...לאחר סיבוב בדרום ת"א לא מצאתי כלום בסגנון שלי ובניסיון הרביעי הגעתי לקים ומהרגע שהיא פתחה את הדלת עד עכשיו יש לי חיוך על הפרצוף!!
היא 178 בערך שיער חום ארוך פנים של בובה חזה יפה ועומד ועור עדין הייתי נותן לה 20-22 ואני לא מגזים כשאומר שהיא ממש מדהימה.
נתתי לה 350 ונכנסתי להתקלח כשכל הזמן חשבתי שבגלל שהיא כזאת יפה השירות בטח יהיה גרוע.היא חיכתה לי עירומה על המיטה והיא כזאת יפה שזה לא יאמן והתחילה במציצה בלי גומי שכוללת שינויי קצב ושימוש בלשון הארוכה שלה ולא הצלחתי להחזיק מעמד וגמרתי אחרי כמה דקות לצערי לא בפיה היא סירבה אפילו שהצעתי תוספת....
לאחר כעשר דקות של עיסוי חושני מצידה היא החלה שוב למצוץ לי ואתם חייבים לראות אותה כדי להבין זה כאילו שדוגמנית צמרת יורדת לך זה פשוט מחזה יפה......
התחנו באקט השני כשהיא יושבת עליי הריח שלה כל כך נעים נישקתי אותה בצוואר והיא השמיעה קולות עונג ואז ירדתי אל עבר גופה ונישקתי בנשיקות קטנות כל סנטימטר בגוף שלה ואז הגעתי אל בין רגליה והתחלתי מלקק את הדגדגן שלה.
היא נאנחה בהנאה ולאחר שהיתה כבר ממש רטובה הפכתי אותה לדוגי וחדרתי אליה הרטט שעבר לי בגוף היה אדיר(בערך כמו ברגע שיצאתי מהרבנות לאחר הריגושים)וגמרתי באושר מוחלט.....
קים שכבה לידי עוד כמה דקות וחייבה היא לא דברנית גדולה אבל יש לה חיוך מדהים וביישנות כמו של מישהי שהכרתם בספרייה...
ה 350 שקל הכי טובים שהוצאתי בשנה האחרונה המציצה שלה היתה טובה מאוד עם משחקי לשון והסקס היה מעולה או שזה בגלל היופי שלה לא יודע...
כמו לזיין את מלכת השכבה מכירים את ההרגשה?
0502562723 קים