כ מורן-מאמא מיה MILF-אמאל’ה שהייתי מת לדפוק - סקס אדיר

מורן-מאמא מיה MILF-אמאל’ה שהייתי מת לדפוק

1

לאחרונה מצאתי את מורן (לשעבר סיוון שעבדה בעליה 53).

הכותרת באה לפרש את הביטוי שדיברו עליו לא מזמן בפורום,

MILF = Mom I'd Like to Fuck או בעברית, אמאל'ה שהייתי מת לדפוק.

אין מה לפרט יותר מדי כי היא לחובבי הז'אנר בלבד ומי שמכיר אותה יודע על מה מדובר.
לי יש כימיה ארוכה איתה עוד מימים רחוקים אז זו לא חכמה לפרט את מאורעותינו.

מקבלת בלילות בוולפסון 48 כשהתקשרתי לברר עליה כדי לקבוע איתה שוב, הפקידה שאלה אם הגעתי דרך האינטרנט וזה עתה גיליתי את תמונותיה באתר שלהם

http://03sex.co.il/page68.html?amp;

בקישור זאת הגברת בתמונותיה האמיתיות

שוב, רק לחובבי הז'אנר
יען היא באיזור גיל 40 אבל שמורה היטב
חחח אצלהם הם רושמים גיל 28 השקרנים התפקעתי מצחוק

5

טוב, אחרי שהייתי אצל נופר, נחתי איזה שעה ורבע ונהייתי שוב חרמן - החלטתי לחזור לוולפסון ולדגום את מורן. חשבתי אולי ללכת ללה-גרדיה לדגום את התימניה החדשה שם - עימנואל - אך וולפסון היה קרוב יותר והחלטתי ללכת לשם. ללה-גרדיה נלך בפעם הבאה אולי. התקשרתי ואמרו שמורן צריכה להגיע בחצי שעה הקרובה. האמת שבפעם הקודמת שהייתי שם ונכנסתי לבסוף עם עדן - גם את מורן ראיתי, וחשבתי אולי לנסות, אך הכרעתי לטובת עדן הקופצנית והשמחה.

הפעם הייתי עם מורן ואפשר לומר שלא ממש אהבתי.

אז ככה: הגעתי לשם ומאיה פתחה לי את הדלת. הובילה אותי לחדר ההמתנה, והחלה למסור פרטים. בחורה בלונדינית, 170 ס"מ בערך, פנים סבבה, חזה בינוני עומד ויפה, ישבן עגול וקצת עסיסי, וגוף חטוב עם טיפה בשר. בגדול - ניראית מצויין. חשבתי להיכנס איתה אך החלטתי בכל זאת לחכות למורן. התיישבתי ושוב התחיל מצעד הבנות לחדרי...

נכנסה ירדן הקטנה והקומפקטית עטופה במגבת. החלטתי להמשיך לחכות. נכנסה נינה הרוסיה, שיער שחור, 170+ ס"מ בערך, חזה גדול, מלאה, ודי פלספנית. המשכתי לחכות. נכנסה אחת חדשה בשם אילנית או אילנה... לא זוכר... גבוהה, בערך 175 ס"מ, שיער שחור, רגליים ארוכות ורזות, חזה בינוני-קטן וכרס קטנה. ניסתה לשכנע אך החלטתי עדיין להמשיך לחכות. חזרה עוד פעמיים כדי לנסות לשכנע אותי אך אני בשלי. הזמן התארך, מורן עדיין לא הגיעה ואחרי ייבוש של 45 ד' החלטתי שאני נכנס עם מאיה, אך לצערי היא הייתה תפוסה.

תפסתי את הפקידה במסדרון(ששאלה למה אני מסתובב... תשבי את ותתייבשי 45 ד' יא בת זונה!), ואמרתי לה שמי שתהיה פנויה ראשונה - מאיה או מורן - שתשלח אותה אליי. בדיוק שמאיה סיימה מורן הגיעה. 170 ס"מ, חזה סיליקון, שחומה, שיער חום כהה, ישבן עגול ומעט עסיסי, פנים לא משהו שמסגירים את גילה(35 לפחות), אבל בגוף ניראית כבת 26-27. נכנסה לחדר לבושה בגופייה וטרנינג(וואללה... באמת הגיעה מהבית), ואמרה לי להמתין 2 ד' שהיא תתארגן.

חזרה עטופה במגבת, נכנסנו לחדר, 250 ש"ח החליפו ידיים, ונכנסתי להתקלח. יצאתי, חיכיתי לה 2 ד', הגיעה, והתחלנו להתמזמז, ללקק ולהתנשק. לא זרמה לצרפתיות, אבל השקיעה בליקוקים ובמזמוזים . שוב - כמו אצל נופר - ניסיתי להפעיל קסם אישי, עבד חלקית מאוד. הבחורה התחילה קצת להשתחרר, לצחוק, אבל עדיין לא זרמה. אמרה לי לשכב על הגב ופתחה בסדרת ליקוקים והתמרחויות עם גופה הסקסי כשהיא עדיין לבושה בחוטיני שחור(איזה תחת!!!). ליקקתי לה את הפיטמות, מזמזתי בחרמנות גוברת את ישבנה המחרמן, ולטט לאט החלה לזרום לצרפתיות קטנות מאוד. עדיין לא ממש זרמה. בקטע של להתמרח וללקק אותי דווקא השקיעה.

החלה לרדת לכיוון הזין. כרעה לצידי שישבנה המגרה מופנה אליי. מיששתי וסטרתי עליו, ומשכתי בחרמנות את החוטיני שלה. לא נותנת לדחוף לה אצבעות ומוצצת רק עם קונדום. נו... גם לא ליברלית... מה לעשות...

התחילה למצוץ די חזק וטוב הייתי אומר - למרות הקונדום - אך לא ליקקה את הביצים יותר מדי, שיחקה בהן בעיקר. לרימינג בכלל לא היה מצב. הזין התקשה, וביקשתי שתרכב עליי. נפטרה מהחוטיני סופית, והחלה לרכב דיי באיטות בהתחלה, ואח"כ הגבירה לקצב טוב. ליטפה את החזה שלי ואת פניי, ניסיתי למשוך אותה קרוב אליי, כדי לגרום לה לזרום לצרפתיות יותר מושקעות בזמן הזיון. חייכתי ונתתי מחמאות, שוב ניסיתי לגרום לה לזרום, התקרבה אליי, התנשקנו קלות, אך סירבה ללשון, ליטפה את פניי וראשי, וליקקה את צווארי. קצת התבאסתי, אבל המשכנו.

מזמזתי את התחת המגרה שלה וסטרתי עליו, ובמקביל מצצתי את שדיה המסולקנים. הפכתי אותה למיסיונרית, והתחלתי לפנק אותה בליקוקים מושקעים בגוף בתקווה לגרום לה להיפתח עוד קצת... ליקקתי לה קצת את הכוס, אבל לא נתנה לי יותר מדי וגם לא מוכנה לאצבעות. עליתי על הלשון במעלה ביטנה לכיוון החזה, אח"כ לצוואר ו... וואללה... זרמה לאיזו צרפתית קטנה סוף סוף!, אבל עדיין נשארה די נוקשה ולא זורמת...

התחלתי לזיין אותה במיסיונרית והבחורה יודעת לזוז. הרימה את רגליה, הצמידה אותן אליי, סטרה על ישבני וגבי, ליקקתי לה את הצוואר והיא החזירה לי באותו מטבע, ונישקתי אותה שוב צרפתית קטנה. הפכתי אותה לדוגי והתחלתי לזיין את התחת העסיסי העגול והמזמין שלה!, הזיון הפך לאגרסיבי במיוחד, מורן צעקה וגנחה, אחזתי בחוזקה במותניה והורדתי כאפות בטוסיק המחרמן שלה, כל המיטה רעדה, מדי פעם שלחה יד ושיחקה לי בביצים, ואני המשכתי לטחון אותה בעוצמה ובמהירות מאחור עד לגמירה הארוכה בגומי.

קמנו, הורידה לי את הקונדום, וביקשתי ממנה שניכנס יחד להתקלח. סירבה(נו.. מה לעשות... לא זורמת כבר אמרתי?) למרות ניסיונות השכנוע שלי שזה כיף, ואמרה שהיא תחכה בחוץ עד שאני אסיים. נכנסתי קצת מבואס למקלחת, ושמתי לב שעברו בערך 20 וקצת ד'. הפקידה עדיין לא דפקה. אז אפשר לומר שלא תוקתקתי, אבל לא נהניתי כ"כ.

לסיכום: לא התלהבתי בלשון המעטה. לבחורה יש נתונים גופניים מצויינים, היא לא צעירה(בת 35+), בגדול נשמע כמו מתכון לזיון טוב... בפועל לא כ"כ. אני לא יכול להגיד שהיא תקתקנית. דווקא דיי סבלנית, השקיעה בסה"כ, לא לחצה בזמן, אך ממש לא זורמת ולא ליברלית. כל ניסיונותיי לגרום לה לזרום הצליחו אך במעט. רובם עלו בתוהו. היחס שלה סביר ולא מעבר. מחייכת וצוחקת קצת, אך בגדול לא זרמה איתי ממש. אני לא יכול לומר בשום אופן שהייתה כאן נפילה! אבל גם לא שירות מי יודע מה. אני לא אהבתי. נראה לי שלא אחזור אליה.

סוף שבוע נעים ושבת שלום לכולם.

zooz

7

יוניקורן הגדול - אין לי סודות אחי. פשוט שומר על כושר.

תאמין לי זה משפר את הביצועים במיטה בצורה מדהימה. היו כמה בחורות בעבר שיצאתי איתן והן יכולות להעיד... היה להן קשה עם הקצב שלי...חחחחח...

גם לנופר ומורן לא היה כל כך קל אבל הן עמדו בזה. בכל זאת - מקצועניות לא?

zooz

10

[QUOTE=לקסר]המשכתי לחכות. נכנסה אחת חדשה בשם אילנית או אילנה... לא זוכר... גבוהה, בערך 175 ס"מ, שיער שחור, רגליים ארוכות ורזות, חזה בינוני-קטן וכרס קטנה. ניסתה לשכנע אך החלטתי עדיין להמשיך לחכות. חזרה עוד פעמיים כדי לנסות לשכנע אותי אך אני בשלי. [/QUOTE]

על הדרך עברתי בערב בצ'לנוב/וולפסון לראות מי החדשה ועל איזה אילנית/אילנה מדובר.
הפקידה קוראת לה אילנית אבל היא מציגה את עצמה בשם אלין, בעלת מבטא צרפתי אמרה שנכנסת לטיפול של לפחות חצי שעה ואם אני רוצה לחכות.

התחילה בפרטים של בודי מסאז' ואמרה אההה וזה גם סקס מלא, מה שאומר שיש לה עבר של עבודה בתחום הבודי מסאז'. שאלתי על מציצה בלי גומי ונשיקות צרפתיות והיא אמרה אין בעיה בתוספת של 50 ש"ח. שיקרתי לה ואמרתי שאני אחכה לה. במקום לחכות קראתי לפקידה ואמרתי שאני לקוח של המקום ותמיד מרשים לי את האופציה שאם אני זריז אני אוכל פעמיים ולא ניתקלתי אף פעם במישהי כמוהה שאומרת שזה רק לפעם אחת וממתי מבקשים תוספת למציצה בלי ?
הפקידה אמרה שזה הימים הראשונים שלה במקום ותיקח את העיניין לתשומת ליבה.

נראית שווה הילדונת ולא נראה לי שיש לה חזה קטן כמו שלקסר כתב דווקא נראה מלא ובריא (דרך הבגדים) אם מישהו ידע שהיא מתפשרת יותר ובאה לקראת הלקוח /התיישרה קצת נשמח לקרוא דיווח כי היא שווה דגימה.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”