תודה למגיבים !
זיינפלד ידידי אני מעריך מאד את עצתך ואולי אתה צודק, אבל התחושה שהייתי איתה עד לא מזמן הייתה "שהכסף לא משנה". אני יודע שההחלטות הגרועות ביותר מתקבלות ברגעי משבר ולחץ ובינתיים החלטתי לתת לזמן לעשות את שלו.
בהמשך לדבריי הקודמים
[QUOTE=ניאו] לאחר שלושה וידויים שלי הערב בפורום הגיע הזמן לדווח על החוויה הכי מרטיטה וחזקה שלי עם יסמין המדוברת.
אך אבוי, הזמן קצר מכדי לפרוש בפניכם את מה שעבר עליי במפגש שלנו כי האשה אמורה בחצות לשוב מחברה (באמת מחברה) ולא אספיק לכתוב הכל מאחר והדיווחים הללו גוזלים זמן נכבד. מקווה להשלים את סידרת הדיווחים שלי מחר אם לא יהיו פנצ'רים.
אבל אבקש להתייעץ במומחי הפורום ולשאול לדעתם.
סיכום המפגש עם יסמין עורר אצלי המון תחושות והותיר בי רגשות עזים עד כדי לשקול גירושים.
אני לא מתכוון לרמוז שאני מאוהב ביסמין או רוצה לשאתה אבל המפגש שלנו האיר לי דרך אחרת ותחושות שהזמן השכיח ממני, דברים שנמוגו עם השנים האחרונות. אגב, אני באמצע שנות הארבעים לחיי.
נראה על פניו שהקשר ביני ובין זוגתי התרופף מאד בשנים האחרונות דבר שמלווה בפשרות אחרי פשרות שביצעתי כדי לשמור על "שלום בית" ולאחרונה מלווה גם בסנקציות של "ללא סקס" לפרקי זמן ארוכים דבר לא הוגן בעליל !
אני חש כי כל המוסכמות וההבנות בינינו קורסים והיא בשלה "שברו את הכלים ולא משחקים" לא מוכנה להקשיב ולא לשתף פעולה.
אחרי המפגש עם יסמין שהזכיר לי נשכחות והחזיר אותי לתקופת הרומנטיקן שבי די הגעתי להחלטה שמגיע לי יותר מאשר כיום עם אשתי ואם היא לא מוכנה לשתף פעולה ולפחות להידבר אני צריך לפרק את החבילה, לצאת לדרך חדשה ולפתוח דף חדש בחיי.
אני משוכנע שילדיי יזכו לעדנה רבה יותר כשייפסקו הויכוחים והמריבות בבית ויקבלו הורים רגועים יותר למרות המחיר הכבד של פירוק המשפחה.
זקוק גם לדעתכם האובייקטיבית.
אשוב מחר - ניאו
[/QUOTE]
קצת הכנות וקניות לקראת פסח מנעו ממני להתיישב לכתוב את הדיווח המובטח, אנסה כעת בדוחק של סוף יום עבודה, להעביר את רשמי הביקור שלי אצל יסמין.
אחד הדיווחים המושקעים שקראתי כאן והותיר אותי פעור פה, היה דיווחו של הטוחן על איימי. קטונתי מלנסות להשתוות אליו, אך אף אני אנסה לשחזר את מה שעבר עליי בסיוע תמונות אמיתיות של יסמין.
כל הזכויות לסגנון דיווח שכזה שמורות כמובן לטוחן .
פרטי התקשרות והגעה ללה גארדיה מפורטים כאן בשרשור.
הגעתי ולמיטב זכרוני הייתי צריך להתעכב כרבע שעה עד שקיבלתי הפנייה לדירה מס' 2.
את הדלת פתחה לי יסמין, מוגבהת על נעלי עקב, שיער מתולתל פראי וסקסי כשהיא לבושה בשמלה שנשמטה מכתף אחת. חיוך רחב ומזמין להיכנס ... אני לא חושב שהיא אחת הנשים היפות שראיתי מעודי אבל הוכתי בסנוורים
כאן למעלה כבר הופיעה תמונה שיכולה להמחיש את הרושם הראשוני הזה
קל ליצור איתה כימיה (לי בכל אופן היה קל מאד) ולאחר שנכוותי מליבראליות היתר של אורטל בוולפסון ביררתי לגבי כמה ליבראלית היא.
מדובר בסקס מוגן עם קונדום בלבד המציצה יכולה להיות עם או בלי קונדום לבחירתי, היא לא עושה אנאלי ולא מסכימה לגמירה בפה. נשיקות היא לא מבטיחה, אומרת שזה לפי הכימיה שתהיה לנו, כבר הציבה לי אתגר עם חיוך מפתה.
שילמתי לה 350 ש"ח ומייד החמיאה לריח המצויין שנדף ממני (היא שאלה איזה בושם, לפי קווי החשיבה והעצות של מתקן החור-fixing a hole לא מומלץ לכתוב את זה כאן)
הפנתה אותי להיתקלח וניגשה למטבחון, אבל אני נעמדתי במעבר בין החדרים וחיכיתי לה שתתקרב.
אתה לא מתקלח ? שאלה
חיבקתי אותה והתחלתי לנשק את צווארה בחושניות, הבחורה התמסרה כל כולה לאקט הזה שלי.
ליטפתי אותה כששנינו עומדים שם במעבר והעברתי ליטופים לצווארה ועל ידיה כל זאת תוך כדי עמידה.
באיזשהו שלב היסטתי את שיערה מהצד הנגדי עם יד ימין
(לפי שיטת התמונות של הטוחן
הפוך אופקית )
וחשפתי את צווארה שקיבל טיפול נשקני מעודן ועליתי ללחיה ומשם זה התחיל להתחמם לסדרת נשיקות צרפתיות. האם זה אני שכבשתי או שהיא שחקנית טובה ? לא כל כך עיניין אותי באותו הרגע. רק התענגתי עליה.
כשהיא צמודה אליי מנשקת מחבקת ומלטפת אותי לאורך גופי היא מתכופפת אט אט ועם יכולת אתלטית ברגליים ישרות פרמה את שרוכי נעליי והחלה להפשיט אותי. חילצה אבזם פתחה מכנס והופ שלפה את כלי המיתר שלי לחלל פיה החמים כשהיא כבר שפופה.
נשימתי נעתקה משירבוטי הלשון שלה על כלי המיתר שלי.
התפשטתי לגמרי ונכנסתי לשטיפה זריזה למרות היותי נקי ומקולח כי היא ביקשה. העדפתי כמובן לתת לה את התחושה הנינוחה יותר.
נכנסתי לחדר המיטות והיא חיכתה לי בעמידה ועדיין לבושה כמעט. יסמין העמידה אותי במקביל למראה מוארכת והחלה לרקוד עליי מעין ריקוד אירוטי, תוך שאני מגניב גם מבטים למראה ומתלהט עוד יותר מלהסתכל ...
היא מחוללת סביבי ומתחילה להתפשט אט אט
מפנה את גבה אליי ומשתפשפת בי
מה שמשפיע כמו חליל קסמים על כלי המיתר המזדקף שלי, היא מוליכה את ידיי ללטף את שדיה המושלמים
צריך לציין שלדעתי היא באיזור גיל 30 שמורה מצויין ועם מעט בטן אבל זה קל מאד להתעלם מכך במיוחד כשהיא נושאת חזה שהוא פשוט מדהים וטבעי !!!
בשלב זה היא ירדה לסידרת ליקוקי ביצים שהשפיעו לרגע קל על היציבות שלי כי כל זה קורה בעמידה להזכירכם.
יסמין אוי יסמין מה שהיא עשתה לי עם שירבוטי הלשון האומנותיים שלה. היא פרטה עם הלשון על כלי המיתר בצורה אומנותית עד שהעלימה אותו כליל לתוך גרונה תוך הגנבת מבטי עיניים אליי כלפי מעלה (סופר דופר מחרמן!) היא כבשה את מערומיי ואותי ומרגע זה ואילך הייתי כשבוי בקיסמה.
עברנו למיטה והיא ממשיכה את פעילות הלשון שלה למרות שעירותי. פיטמות, צידי הגוף וכמובן לא פסחה מלפרוט על הכלי ולשלוק את צמודי העומד העגולים. האישה פשוט אומנית לשון ושלא תתבלבלו בטעות, זה לא מקצוע שנילמד בבתי הספר !
אני מלטף את גופה בעדינות והיא מחמיאה ל"מגע" שלי ומגיבה בהתאם, מקרבת את פניה אל פניי תוך שימוש במימיקת פנים כובשת ונצמדת לסדרת נשיקות חושניות ואיטיות. יסמין שכבר כבשה אותי מתקשרת מצויין ומושיטה יד לשידה ומכניסה גומי לא לעיס לפיה שמוצא את דרכו באומנות מולבש על המיתר ! משחילה את ידה מתחת לעורפי מנשקת שוב ומכוונת אותו פנימה לחדירה איטית טיזרית על הכיפה והחוצה, על הכיפה והחוצה עד שמתחילה לרכב תוך שאני נהנה מחמוקיה שישמחו כל זיין אנוש. אני מחזיק מעמד ולקראת הגברת הלחץ ממפעל הזרעונים אני מבקש להחליף תנוחה, משכיב אותה על הבטן ונכנס בה מלמעלה. היא דורשת "חזק יותר", "עמוק יותר" ומפעילה לחץ עליי פנימה תוך שאני מלקק לה את הגב וצידי הגב [למרות גילי (אמצע ארבעים) אני עוד בכושר טוב].
שוב, לחץ הזרעונים שעומדים לפרוץ גורם לי להחליף תנוחה כדי להאריך את ההנאה. עוברים לדוגי שמכניע אותי סופית תוך מספר דקות ומפיל אותי שדוד לרגליה.
מספר דקות מנוחה לפני המקלחת וצילצול טלפון חרישי מודיע שכבר תם זמננו .
ליסמין, סבלנות אין קץ והחוויה איתה השאירה בי חותם עמוק .
כמובן שהבטחתי לשוב במהרה והכתיבה כאן עוררה מחדש את ערגתו של כלי המיתר ושלי אליה.
אני לא בטוח שתתאים לכולם, לנשואים שבינינו היודעים להעריך מגע יד אישה נחשקת היא כמו כפפה ליד
ואולי לחלק מהצעירים שרוצים לעבור שלב ולחוש את מגע ניחוח האישה לתפארת.
יסמין לדעתי כובשת.
סה"כ ללא לחץ מצידה שהיתי במחיצתה מעבר לזמן (כנראה שבאתי בזמן טוב) כולי תקווה שהצלחתי להעביר לכם את החוויה מנקודת מבטי.
ניסיוני להעלות את הדברים על הכתב מתגמד לעומת מה שקרה שם בלה גארדיה
כמו שמתגמד לעומת היכולות של הטוחן, לקסר יוניקורן ורבים וטובים אחרים ברוכי כשרון להעיר לחיים את הזכרון.
עכשיו צריך לרוץ לקניות סופ"ש עם ה...
נ.ב
כנראה שהתחלתי להתמכר ולפני שחזרתי שוב ליסמין עברתי עוד טיפול "בודי מסאז'" במקום שחדש לי
על כך בפעם אחרת.