כ אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ] - דף 3 - סקס אדיר

אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ]

22
תראו, כשיוצאים לפעילות לא בהכרח זוכרים את כל הדיווחים וכל השמות וזוהי הסיבה שנכנסתי עם אילנית הערב. היא לובשת בגד שמסתיר את הבטן הענקית שלה, תוסיפו לזה תאורה מעומעמת וחוסר תשומת לב שלי וכך נכנסתי איתה. כשראיתי את הבטן הענקית שלה בחדר הייתי בהתחלה בשוק (ציטוט:" אני לא בהריון. אני צריכה לקבל מחזור אז אני מתנפחת") ואח"כ התחלתי להיזכר באיזה דיווח על זונה בהריון. מאחר ולא נראה לי שיש מצב לעשות בלגן ולקבל כסף (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה) בחזרה אז החלטתי לגמור כמה שיותר מהר ולעוף משם. חבל להרחיב את היריעה על מהלך האקט. אני מצטרף לכל מילה שנכתבה עליה לעיל.

23

על ג'וינT ונס

לצעיר לנצח כמה צעיר תוכל להישאר אם לא תתחשב באישה בהיריון אם אתה אוהב נשים בהיריון אתה צריך להשכיב אותה על הצד ולפמפם אני אישית לא אוהב נשים בהיריון והיחידה שזיינתי בהיריון הייתה יזיזה שלי שהחליטה להביא תינוק בלי אבא אבל זה לא עשה לי את זה מצטער

יודלה יצאת פארש

זה קרה גם לי בבן יהודה ושראיתי לאן נפלתי אמרתי שאני לא מסוגל וביקשתי לצאת לא דיברתי איתה על כסף כי היא רק התחילה להתפשט.

למטה ביקשתי את הכסף חזרה וקיבלתי הכל !
יצאתי לארג' והשארתי לה 20 שח אבל זה רק אני ככה לארג', כי לא באמת הגיע לה !!

תן בראש טוב

אחוק מחוק

24

[QUOTE=YUDALE]תראו, כשיוצאים לפעילות לא בהכרח זוכרים את כל הדיווחים וכל השמות וזוהי הסיבה שנכנסתי עם אילנית הערב. היא לובשת בגד שמסתיר את הבטן הענקית שלה, תוסיפו לזה תאורה מעומעמת וחוסר תשומת לב שלי וכך נכנסתי איתה. כשראיתי את הבטן הענקית שלה בחדר הייתי בהתחלה בשוק (ציטוט:" אני לא בהריון. אני צריכה לקבל מחזור אז אני מתנפחת") ואח"כ התחלתי להיזכר באיזה דיווח על זונה בהריון. מאחר ולא נראה לי שיש מצב לעשות בלגן ולקבל כסף (אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה) בחזרה אז החלטתי לגמור כמה שיותר מהר ולעוף משם. חבל להרחיב את היריעה על מהלך האקט. אני מצטרף לכל מילה שנכתבה עליה לעיל.[/QUOTE]

היית צריך לבקש את כספך.
מין הדין ומן הצדק היה צריך להשיב לך את כל כספך (אם לא ביצעת בה מעשים) מאחר והדבר שקול להונאה.
אני מניח שיש לה קהל שמעוניין בחסדיה ודווקא בגלל סיבה זו הם מגיעים אליה.

כל הדיון הזה מעורר תהיות,
עובדתית ישנם לא מעט אנשים שהיו רוצים לשכב עם מישהי בהיריון מצד שני חלק יראו במעשה זה אקט לא מוסרי.
אספקט נוסף הינו הצורך שלה בכסף ועצם העובדה שחרף מצבה הפזיולוגי (שאינו מחלה) היא בכל זאת ממשיכה לעבוד כשהיא בהיריון. האם המצדדים בסקס עם הריונית צריכים למנוע ממנה את הכנסתה ולהימנע מלהכניס לה או לנצל את המצב העגום שבו היא נמצאת כדי לנצלה ו"להיתמם" ולחשוב שזה היה סיפוק של צרכים הדדיים ?

כל זאת מבלי לקחת לעת עתה את הדיווחים על ביצועיה הגרועים כאלה או אחרים.

קטונתי אך בכ"ז מעורר תהיות.

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

29
wow
תשמעו בלי להכנס יותר מדי לפרטים
היה לי פעם קטע עם זונה צעירה אחרי לידה (מניקה)
הבחורה מוציאה חלב מהשדיים תוך כדי זיון ומלקקת
קטע קינקי ביותר
בחו"ל אני רואה לפעמים מודעות של זונות בהריון (תמונות והכול9
מישהו יודע מה הסיכון לקליינטים ?
לפי השדיים של רואים שהיא בהריון ו התמונות מעכשיו באתר סקסיות ביותר

DAN
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”