כ הילה-סגנון הבת של השכן [+ תמונות אמיתיות] - דף 6 - סקס אדיר

הילה-סגנון הבת של השכן [+ תמונות אמיתיות]

51
[QUOTE=x6x6x6]

שלום רב,

חזרתי עכשיו מהילה המדוברת ולאחר שנפרדתי מ350 ש"ח נחלתי אכזבה קשה.

חבל שאף אחד לא טרח לעדכן בפורום כמה היא אדישה ולא נחמדה וכמו כן סקס גרועעעעעעע

בהשוואה ליולי היא 100 דרגות מתחת.מלבד המציצה שהייתה טובה (אבל קצרה מהרגיל) שום דבר חיובי לא היה

אומנם היא כוסית בטירוף ונאה מאוד אבל אין פשוט היה סקס גרוע.

בתור אחד שהיה אצל לא מעט בחורות היא מדורגת כאחת הגרועות מקווה שלא תיפלו בפח ותלכו אליה.

תחסכו מעצמכם את עוגמת הנפש והנפילה הכלכלית ולכו לאחת אחרת.

מלבד כך נראה כי לה גרדיה 5 הופך להיות תקתוקיה פחות מחצי שעה ומצאתי את עצמי בחוץ

[/QUOTE]

אולי לא קראת את הדיווחים

52
אני הייתי אצלה בימים הראשונים שלה והשירות שלה היה טוב וסבלני ואפילו התנשקה ולפי הדיווחים האחרונים אני רואה שכנראה התחילה להתעייף מהעבודה ולנצל את זה שהיא אכן כוסית אבל אין מה לעשות לצבריות אין מוסר עבודה כמו של הרוסיות.

54

לאחר שקראתי המלצות רבות בפורום הנ"ל על הילה

נסעתי לבדוק האם ההמלצות הן כפי שתוארו בפורום,צר לי מאוד אולם נחלתי אכזבה קשההההההההההה!!!!

אומנם היא נראת מעולה אבל אדישה וקרה כמו קרח,מאוד לא סימפטית וממש לא מצדיקה את ה350 ש"ח

בנוסף מצאתי את עצמי בחוץ כעבור חצי שעה והרגשתי ממש מתוקתק. לאחר שהייתי במקום כבר מספר פעמים אצל

יולי והיה מדהים פי 1000 יותר מפנקת ונחמדה. בקיצור לא ממליץ בכלל על הילה ועדיף לנסות את שאר הבנות לפניה.

55

6י6יה כנראה שלא לכולם היא מגיבה באותו אופן כי איתי היא התנהגה ממש אחרת מהתיאור שלך אבל אם אתה ממליץ על יולי אולי שווה לבקר אותה תן תיאור ופרטים ואם היא כוסית כמו הילה.

כמובן אם תוכל למסור טלפון של יולי .. אפשר גם בפרטי

תודה

יא בה דה בה דוווווווווו - תראו תראו גם אצלי הסמל מסתובב

בהשראת האורגיה עם אנטוניו

56

לדיקסטון - יולי למיטב הבנתי עובדת באותו המקום עם אותו הטלפון.

לעיניין הילה, אמנם כמשתמש חדש בפורום קטונתי מלהביע עמדה נחרצת אבל כל ההתלהבות מהמראה שלה שמתאר אותה ככוסית לדעתי רחוק מהמציאות. בלשון המעטה היא לא נראית כאידאל בעיניי ואני לא יכול לשבח את המראה שלה. לעומת זאת זכיתי ליחס חם ולשיתוף פעולה מלא מצידה ועל כך אינני יכול להלין כמו גם על מה שעושה רושם כחשוב בעיני לא מעט מהגולשים - עיניין משך האירוח.

עם קיסם בשיניים

מקל סנוקר בידיים

ומשהו מאד חשוב בין הרגליים ... חחח

57

בשבוע שעבר שלחתי את הז' שלי שהיה עצבני לטיפול הרגעה בלה גארדיה, הילה שהייתה פנויה קיבלה את פניו טיפה בקרירות שהופשרה בהמשך ... פעמיים

שורה תחתונה הז' שלי חזר הבייתה רגוע וישן שנת ישרים כמו תינוק עד הבוקר שאז הופיעו סימפטומים של קשיחות בקר מזיכרונות אמש אולם בגלל המצב הדליל בארנק (כוסאימאשלהאקסיתשלי) נשארתי שוב עם הז' ביד.

היעד לחודש הבא היא לירז של אנטוניו

וגםכוסאמשלהאקסיתשלי

59

שלום לכולם

היום ביקרתי אצל הילה בשעת ערב מוקדמת (יתכן תחילת משמרת) כמובן לא הייתי הראשון, היה לפחות אחד לפני שנאלצתי להמתין, אמרו לי שבסביבות 19:40 ואכן התקשרו (לבקשתי) להודיע לי כ2-3 דקות לפני שהיא פנויה ואפשר להכנס, נכנסתי, אכן בחורה יפה, נמוכה, גוף טוב, חזה בינוני-קטן, בדומה לתמונות שבהתחלה, רק שבתמונות משום מה החזה נראה קצת יותר גדול (ואני לא זוכר אותו ככה)

אני כמובן עדיין לא ברמה הגבוה של חברי כאן בפורום, כי אני לא מחפש רימינג, מציצות אלוהיות, איסוף הענבים בפיה, הקצפה , ליקוק שבלול ועוד כאלו וכאלו...

אני מחפש את האקט עצמו, היא שאלה איך אני רוצה, היתה מוכנה לכל תנוחה, לא התבכיינה אלא שיתפה פעולה

אחרי ביצוע DUMP נשכבתי לי על המיטה והיא הלכה להתקלח, כסיימה שאלה אותי האם הכל בסדר, עניתי שמצויין

ביקשתי להתלבש וללכת כי מיהרתי, היא הופתעה מהתיקתוק שלי, כנראה אלו שבאים רוצים להשאר יותר ואילו אני רציתי כבר ללכת, ולכן חשבה שאולי יש בעיה ואני לא מרוצה, אך אני הייתי מרוצה בחלקי ולדעתי.

מה שהפריע לי זה שברוב הזמן לא ניהלנו שיחות ארוכות, ולכן נראתה קצת קרירותה, אבל במיטה היא אכן היתה לטעמי,

בהחלט אשוב שוב, רק חבל שזה במחיר 350 הרצלים מצלצלים ומרשרשים, ואני עדיין לא מדפיס את ההרצלים בבית, ולא , לא נגמר לי הדיו.

60
[QUOTE=חוני המגרבץ]

בשבוע שעבר שלחתי את הז' שלי שהיה עצבני לטיפול הרגעה בלה גארדיה, הילה שהייתה פנויה קיבלה את פניו טיפה בקרירות שהופשרה בהמשך ... פעמיים

שורה תחתונה הז' שלי חזר הבייתה רגוע וישן שנת ישרים כמו תינוק עד הבוקר שאז הופיעו סימפטומים של קשיחות בקר מזיכרונות אמש אולם בגלל המצב הדליל בארנק (כוסאימאשלהאקסיתשלי) נשארתי שוב עם הז' ביד.

היעד לחודש הבא היא לירז של אנטוניו

[/QUOTE]

גבר אני מאד מזדהה עם מה שכתבת כאן זה קורה לי גם

חזור אל “סינון סקס מרוכז”