כ מחפש מישהי עד 600 שקל פרטים בפנים - דף 2 - סקס אדיר

מחפש מישהי עד 600 שקל פרטים בפנים

12
[QUOTE=UNICORN]

היא מקבלת ברחוב שקט שמצטלב עם רחוב ז'בוטינסקי 2 דקות הליכה מהצומת של הרחוב הזה עם ז'בוטינסקי

ולתחת שלה יש מראה ברזילאי ....כל החזות שלה היא חזות של יפייפיה ברזילאית או אינדיאנית טמירה ושחומה מבטים מהפנטים ועם זוג שדיים הכי יפים והכי פרופורציוניים שראיתי בתחום ....

[/QUOTE]

היא ממוקמת קרוב לבורסה?

למה הכוונה במראה של תחת ברזילאי? הוא עגול ומלא או צנום ורזה?

15
[QUOTE=yosi tlv]רבנדל אני זוכר אותך מלפני זמן רב היית מגיב הרבה ובעיקר בפורומים של הקוקסינליות ואני זוכר שאז התייאשת מהן כמו רבים שאהבו את המין השלישי והתייאשו עקב השירות הרע בארץ....למה נמנעת זמן רב מלבקר בנות עובדות?מה שכן אני מסכים איתך מה שחשוב זה נטו המראה אם כבר לזיין אז עדיף מישהי כוסית!![/QUOTE]

תמיד מה שהנחה אותי זה המראה והחוק שלי הוא לא להיכנס אל מישהי שהיית יכול להשיג בחינם. לא משנה כמה אתה חרמן. תראה האמתי שבנושא הקוקסינליות (למרות שלא קשור לפורום) דיי עברתי על כל מה שקיים , למעט המגעילות שלא שוות בדיקה מידי פעם יש הפתעות אבל בתחום הזה אין חדש, לפחות לא כמו בתחום של הבחורות שכל הזמן דברים משתנים. נמנעתי לבקר מהסיבה שאין כוסיות ב300 שקל (נקבות או לפחות לא כאלה שאני מצאתי) ומכיוון שעברתי על כל התחום של המין השלישי לא היה לי כל כך לאן ללכת. אני לא מאלה שחורשים בצ'אטים ועושים סיורים כי לוקח ים זמן וכולה אתה רוצה לזיין. את נושא המין השלישי דיי מיציתי מבחינה של היצע גם את נושא הבחורות ב 1000-800 שקל מיציתי זה פשוט מוגזם מידי. עכשיו נותר לחפש את הצעירות שמתחבאות ולעקוץ
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

16
[QUOTE=זיינפלד]

mon ami

אם המראה נטו זה מה שחשוב - יש עוד 2 בחורות קליבריות שחייבות דיגום:

1- אנג'לינה

2- שרון מבוגרשוב

[/QUOTE]

האם זאת אותה שרון שהייתה רושמת פה בפורום ומפרסמת את עצמה?
אם אתה רציני צר לי לאכזב אותך ואת שאר חברי הפורום שהסטנדרטים שלכם
בתחת, גוף לא גוף אבל עם פנים כאלה אי אפשר לעבוד
ואם כן , קשה להתייחס להמלצה על אנג'לינה (חוץ מזה שהיא לא ענתה לי להודעה)
כנראה הבינה שלא עומדת בקריטריונים (או שאני לא בשלה חחח).

שורה תחתונה מכירים את זה שאתם יוצאים למועדונים ורואים מישהי כוסית רזה צעירה?
לא הזוי נכון? אז כזאת אני רוצה בתשלום! לא מישהי בת 35-30. כבר הייתי אצל אחת כזאת
וזאת חוויה ולא משנה איזה שירות הבחורה המנוסה תיתן לי.
עדיף להסתכל על אישה יפה מאשר לזיין אישה מכוערת

17
מסכים איתך רבנדל אתה צודק אין היום ממש מציאות ואין כמו לראות בנות במועדון כוסיות צעירות ואז לקחת אותם הביתה.....הבעיה שזה קורה לעיתים רחוקות ובגלל זה קיים עולם המין בתשלום לצערי כמו בכל דבר בחיים צריך להתפשר לפעמים אבל יש לי המלצה בשבילך:סע ללאס וגאס בסוף עונת הלימודים שם יש את כל הצעירות מהקולג'ים שבאות באות לעיר ומחפשות להזדיין לך למועדונים אתה תמצא צעירות כוסיות כמה שרק תרצה כאן בארץ הסיכוי שמישהי תבוא איתך שואף לאפס.....
סייר לילי לשעבר....
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”