עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות]
42קצר ולעניין.
נכנסו כל מיני יצורות לחדר ביקשתי לראות את אורטל. אז איזה דבה אחת ענתה לי "שהיא כבר לא עובד כאן" ו"אני מחליפה אותה". ועל זה נאמר "טפאנו על הווצ'ה!".
פתאום נכנסה עדן...ישראלית נראית תמניה פרצוף 6-7 אבל גוף 10+. אמרה שעושה אוראלי רק עם קונדום. סיכמנו על פעמיים. 250 ש"ח.
בקיצור עלינו. היא פוקדת עליי להכנס למקלחת . "תנקה טוב טוב את בית השחי והתחת כי אני נורא אסטטית!!!". תוך כדי גיחוחים מצידי התקלחתי וגמרתי את כל הסבון על הגוף שלי.
יצאתי ריחני שכבתי על הגב..פתאום עדן החביבה פוקדת עליי לעמוד ואומרת לי "יש לי הפתעה בשבילך".. אני חושב לעצמי מה כבר יכולה להיות ההפתעה ופתאום אני מקבל סטרפטיז! לאחר 5 דקות נשכבתי ופתאום הפלא ופלא-עדן יורדת לי ללא קונדום! היה ככה ככה...האמת ההתנהגות שלה היתה קצת מוזרה והיא לא נראית הכי ותיקה בתחום ואף הערתי לה על כך. היא אמרה שהיא כבר 3 שנים מה שלא כל כך נראה לי. פה ושם היו צרפתיות אבל בלי לשון (היא אמרה שהיא בכלל לא מתנשקת אפילו בשפתיים).
בקיצור פמפמתי אותה שהיא עליי ואחר כך בדוגי יש לה חזה משגע! בינוני ועומד! גם התחת חצוף ביותר ושווה ביסון. לאחר שסיימתי פעם ראשונה היא אומרת לי "טוב יש לך 2 אפשרויות או לקבל מסג' או עוד מספר"...אני העדפתי לקבל שפשוף ידני שהיה נחמד ביותר.
לאחר מכן החמאתי על הנחמדות שלה(היא באמת היתה נחמדה וצחקנית כזאת) ואמרתי לה שאמליץ עליה בפורום. הילדה התלהבה נורא ולא הפסיקה להודות לי
לכל אורך הזיון היא היתה נחמדה וחייכנית
בקיצור חברה אם אתם מחפשים מישהי ישראלית עם גוף טוב-לכו על עדן. היתה שם עוד אחת בשם מאיה אבל לא הספקתי לראות אותה(שווה?).
ציון כללי 8.
**הערה לפני זה בדקתי את המכון בחניון הארבעה איפה ששיר. היחס שקיבלתי מהפקידה היה פשוט דוחה ואמרה לי "תחליט עם מי אתה רוצה להכנס" בגישה מגעילה וכל מיני מבטי עגל כאלה. אני בהחלט ממליץ להתרחק מהמקום הנ"ל מה גם שיש שם מצלמות.
ולמה מה קרה לשלם על מסג' 250 ש"ח??