כ בן יהודה 38 - דף 2 - סקס אדיר

בן יהודה 38

13
אדון דלפון (וחברינו שטרם נרשמו לפורום אבל קוראים בו וגם הם דלפונים),

איש הישר בעיניו יעשה - זה ברור. זכותו של הדלפון לכלכל צעדיו בחסכנות - גם זה לגיטימי.

יחד עם זאת, למדו מנסיונכם שלכם (או מניסיונם של אחרים): ללכת לתיקתוקיה, לשלם 250 ש"ח, לקבל יחס מגעיל/בחורה מגעילה/היגיינה נוראית/דיסקרטיות אפס ואח"כ להרגיש רע שבכלל הלכתם (ועוד הוצאתם 250 ש"ח שאין לכם על התחושה הזו) זה לא הכי מוצלח שיש.

ללכת חצי מכמות הפעמים אבל לקבל הרבה יותר, זה כבר קצת יותר מוצלח.
גם השיקול הכלכלי יוביל לאותה המסקנה. דווקא מי שכספו בא אליו במשורה, צריך לדעת לשמור עליו מכל משמר ולהוציא אותו רק איפה שיש תמורה ראויה.

הכי חשוב - תבלו, תהנו ותחזרו לכאן לקשקש איתנו.

בן יהודה 38

14

פשוט

כל מילה שלך בסלע ואני אומר זאת כאחד שעבר את ה-"מהפך" הזה. נכון, מול התיקתוקיות אני משלם פי X אבל מקבל בזמן ובאיכות פי 2X. נכון, כמות הפעמים ירדה משמעותית (כדי לשמור על אותה סך הוצאה) אבל האיכות - אין מה להשוות ! (וכמובן הדיסקרטיות וההיגיינה).

בן יהודה 38

16

בתגובה לפידרוס- מי שבכל זאת מחליט ללכת לבן יהודה 38 כדאי שיכיר את מנהג המקום לשקר בטלפון שבחורה זאת וזאת נמצאת ולאחר שמגיעים למקום והיא כמובן אינה אז הם אומרים שהיא צריכה עוד מעט להגיע. מה שצריך לעשות לדעתי, במידה ומחפשים מישהי מסויימת, לשאול בפירוש- אם אני מגיע עכשיו היא נמצאת?...

גם זה לא ערובה של 100% אבל זה המינימום שצריך לעשות.

בן יהודה 38

18

היי חבר'ה אני מזפזפ פה בפורום הרבה זמן אז החלטתי להתחיל לכתוב גם.

בקשר לבן יהודה זה מספר 1 בתקתוקיות אם אתה לא יוצא משם אחרי 10 דק אתה יצאת טוב, בכל מקרה היתה שם בחורה אחת שפעם היתי איתה גבוהה שיער שחור מיכאלה נדמה לי היא היחידה שנשארה כל הזמן.

שבוע שעבר הייתי שמה עם בחורה רוסיה לא זוכר מה שמה אפילו אני לא מגזים גמרתי אחרי 5 דק יאלה להתקלח והביתה זה פשוט ביזיון מה שהולך שמה.

בן יהודה 38

19

חברים יקרים אים בחרתם להיכנס לתיקתוקיה אני יחזור שוב על קודמי

רצוי לראות את כל הבנות ולא להתפתות להיכנס עים הפטפטנית הראשונה שתבטיח לך פינוק משמיים

1 מומלץ לא לבוא בשעות לחץ ( בשעות לחץ השעון שעל הקיר מתכווץ בזמן . הנהלים של המקום . הבחורה מחוייבת לצאת תוך כמה דקות ( אני זוכר בעבר שאחת מהבנות לא מהמקום הזה אמרה לחבר שלי שהתעקב שאים לא יוצאת תוך כמה דקות קונסים אותה מי שחושב שבן יהודה תיקתוקיה עוד לא היה בסופש בלילה בעבר בירקון

2 להפעיל את המוח שבראש ולא למטה קצת אינטואציה לא תזיק (דרוש סבלנית . ורצוי מאוד מפנקת לא רק בדיבורים סרק)

3 לפני התשלום לסגור את הזמנים עים הבחורה + דברים שאתה רוצה+ אקסטרות במידה שכן

4 לפני להודיע לה שאים אתה גומר מוקדם אתה מצפה לנסות לגמור פעם שניה ורוצה זמן מלא

אים נכנסתם והיא מנסה לחפף אחרי המספר הראשון . תחדדו את הזיכרון שלה לגבי הפרטים ( לתקתקנית בדרך כלל יש זיכרון לטווח קצר מאודדד . ותרצה להשקיע פחות בפעם השנייה שבדרך כלל לא ממומשת או לא יוצאת לפועל עקב מלאי ריק או חוסר זקפה מלאה . במקרה הנחמד תקבלו מסז עד הצלצול )

אים נכנסתם בלי לשאול פרטים בכלל עים פרצוף תמים הסבירות שתוקתקו גבוהה יותר מהרגיל = בשר טרי

כמובן תתנהגו יפה ובנימוס

בעבר תוקתקתי כמה פעמים רק לא מזמן למדתי . היום אני כמעט שלא מתקרב לתיקתוקיות = חפוז

למרות שקיים ויש שירות מפתיע אבל בהרבה פחות לרוב

מה לעשות על זייון עם הרגשה מסופקת וטובה שלא דפקו אותך אתה צריך לשלם יותר לרוב = פרטיות

יצא לי לדגום 2 בחורות במקום בחצי השנה האחרונה משם

מיכאלה - גבוהה חזה פצפון סובלת מתת משקל פנים סבירות gfe חושני מדברת הרבה זיוון סביר - תיקתקה אותי

עדן - חברותית נחמדה לא הכי יפה מזיינת יותר את השכל שירות טוב בכללי למי שיתחבר.קיבלתי זמן מלא

שלא יבלבלו לכם את השכל 40 דקות לא קיים דבר כזה 30 דקות בלבד במקרה מעולה. שעון תיקתוקיה

תמיד אפשר להריץ חיפוש על דיווחים קודמים נערה מקום לאן חפצה נפשכם

תזיינו בבטחה

yo112009-9-2 7:10:11
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”