אז ככה ראשית הרשו לי לציין שאני חוזר לעיניינים אחרי הרחקה של שנתיים בעקבות כרטיס אדום הידוע גם בשם חברה או בת זוג
שנית חשוב לי לציין שאני מסוג האנשים שברגע שאני גומר אצל נערה עובדת אני מתבאס על זה שעשיתי את זה בכלל ועדיין חוזר עוד פעם ואף פעם לא התנשקתי עם בחורה שקיימתי איתה יחסים בשלום.
ודבר אחרון לפני הדיווח אני אוהב חזה גדול וכמה שיותר גדול......
עכשיו תשכחו כל מה שאמרתי.
אחרי הפרידה מהחברההחרמנות הכתה בי גלים ושמתי פעמי לכיוון הדירה שהייתה לי בראש בן יהודה 38!!!!!
נכון המקום היה זכור לי כתיקתוקיה ידועה לשימצה אבל זה המקום היחיד שזכרתי בשלוש בלילה.
נכנסתי וקיבלתי פרטים מבחורה חסרת חשק ואמרתי לה NEXT!!!!!! ואז נכנסה דנה. יפיפיה השיכרות וחזיית הפוש אפ גרמו לי לחשוב שהחזה גדול יותר ממה שהוא (למרות שבסופו של דבר זה לא הפריע לי).
ביקשתי ממנה שלא תייבש אותי והיא הבטיחה. נכנסתי לחדר מקלחת זריזה ואיך שאני יוצא הבחורה שם.... אני מנסה קצת לגעת בה בעמידה והיא פוקדת עלי לשכב (כבר מתחילות בראש המחשבות של איפה נפלתי היא לא זורמת). מתחילה במציצה בלי כפי שסוכם מראש ואחרי חצי דקה באה להלביש לי קונדום, בקשתי שתמשיך במציצה והסכימה (ושוב המחשבות על תיקתוק הולך וקרב ממשיכות), אחרי מציצה לא רעה היא הלבישה את הקונדום ורכבה עלי תוך שהיא משפריצה שמן על שנינו ומנשקת אותי בשפתיים (בלי לשון) אח"כ שאלה מה בא לי ועברנו למסיונרית לפי בחירתי תו"ך המשך נשיקות חלקן עם צרפתיות מלאות, אח"כ קצת דוגי עם קונטרה טובה והסיום שוב במסיונרית. אחרי שגמרנו דיברנו קצת וקיבלתי מסאג' שמנים נעים מאוד. אח"כ עברנו למקלחת משותפת שהיא סיבנה אותי באופן יסודי.
כל הסיפור לקח חצי שעה שכבר אחרי 25 דק' צילצלו לנו והיא אמרה שאין מה לעשות ואני יכול לנסות לדבר עם המנהלת (כמובן שויתרתי על התענוג הזה). כרגיל 250 ש"ח וכמובן שאין צורך לפרסם את הטלפון של המקום.
אני יצאתי שמח ובטוח שאחזור אליה שוב למרות החזה הקטן.
סיכום:
מציצה (בלי)- 8
סקס- 9
יחס אישי- 10
המקום- 7 (רק בגלל שמתקתקים שם).
ממליץ בחום
תבלו