כ מוניקה - גדולה מבן יהודה 38 דיון[+תמונות] - סקס אדיר

מוניקה - גדולה מבן יהודה 38 דיון[+תמונות]

1
לפני מספר שבועות החלטתי ללכת לבן יהודה 38 אל ריטה בעלת החזה הענק אשר הייתי עימה בעבר.בשיחה מקדימה עם הפקידה מסרה לי שהיא נמצאת והיא פנוייה.נכנסתי למקום ואת פניי קידמה צעירה אשר מזכירה בפניה את ריטה ושאלתי היכן ריטה? לללא בושה אמרה אני ריטה מה כבר שכחת? הבנתי שמשהו לא כשורה מכיוון שאני מכיר את ריטה אבל מכיוון שהיא היה לא רעה לא התווכחתי.הפדיחה הגדולה שלה באה לאחר סיום העניינים כשיצאתי לכיוון דלת הכניסה ואז ניגשה אליי בחורה נוספת שהציגה עצמה כראש משמרת הבוקר ושאלה איך היה והאם אני מרוצה? אמרתי לה בנימוס עם ריטה תמיד מעולה ואז בנוכחות הבחורה שהייתי עימה היא ענתה לי:" רגע רגע מה ריטה? זו לא ריטה זו מוניקה"...וכדי לא להביך את הצדדים עניתי:" אההה נכון סליחה מוניקה".. ופניה של מוניקה השקרנית ניראו מסמיקות.יצאתי בתחושה שלשם אני לא חוזר יותר כי אם אין אמינות אז אין גם שירות.

2
חוק תיקתוקיות מספר 1 אם כבר טורחים להגיע לשם אז צריך לדעת בדיוק למי באים. בחורה שצריכה להתחזות לפופולרית אחרת על מנת למשוך לקוחות זה סימן בדוק לאחת שהשירות שלה על הפנים . תחשבו עם הראש ואל תתנו לשמוליק להחליט עבורכם.

4

ראשית אני מצטער עבורך שלא קיבלת את מה שרצית... או שאולי כן קיבלת ?!?

אמרת שזיהית שהיא לא ריטה אבל משום שהיתה בסדר החלטת להמשיך עם העניין בכל זאת. לאחר מכן כש"גילו" לך שזו לא ריטה - מה שידעת לפי דבריך מראש, החלטת שרימו אותך. נשמע קצת עקום - לא? אולי לא ניסחת במדוייק מה שרצית להגיד?

בכל מקרה - נהנית? אז מה הבעיה.

בהצלחה להבא

do good and live good

5

לא מכיר את המקום אבל רוצה לשאול מספר שאלות לגבי התמונות האלה של מוניקה

http://www.03sex.co.il/page51.html

1. האם התמונות אמיתיות ?

2. האם אפשר לצפות לרמה מסויימת של דיסקרטיות בשעה 9-10 בבקר ?

3. האם נכנסת להגדרה של מילפית ?

4. החזה מסיליקון, נכון ?

5. יש עוד ביקורות עליה מחסידי המילף ?

אני מניח ששאלתי הרבה שאלות אבל מי שיודע כנראה גם יוכל לסייע - תודות.

6
מוניקה בעייתית מאוד באנאלי. אחרי דקה אנאלי היא לא מסכימה להמשיך אלא
בסקס רגיל. טענתה היא שצריך לגמור מהר באנאלי ולא למשוך זמן באנאלי.
בקיצור אל תעשו אנאלי איתה. אחרת תתאכזבו....ומה שמצחיק עוד, בסוף היא
נותנת את הפרטי שלה אולי היא מקבלת בבית...אבל קודם שתשנה את השירות....
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”