כ המלצה חמה מהתנור-קים המדהימה - דף 2 - סקס אדיר

המלצה חמה מהתנור-קים המדהימה

13
הרשו לי נא להידחף המה ולתהות שמא גישת הטרול השלילית הרצחנית של סקס מבאס, הניכרת בשם משתמשו, לחוסר סיפוקו מביאה הנה.
wwwww כתב:"כבר השתתפתי באורגיה בעבר וזה גרם לי לטראומה; תנסו לזיין מישהי ואז חבר שלכם מסתכל עליכם בזמן הזיון ועושה לכם הרמת אגודל נראה איך תרגישו"

טוב, באופן אישי, הרגשתי אחלה, והרמתי לו אגודל חזרה.

14

[QUOTE=Niel]הרשו לי נא להידחף המה ולתהות שמא גישת הטרול השלילית הרצחנית של סקס מבאס, הניכרת בשם משתמשו, לחוסר סיפוקו מביאה הנה.
[/QUOTE]

מצטרף לדעתך !

גישה כמו של סקס מבאס מקלקלת בחורות שמתחילות עם גישה חיובית ומוציאות לנו שם רע. אני רק מקווה בשביל הבאים בתור שהיא מספיק אינטילגינטית לפתח חוש לאיבחון "בעייתיים". לידיעתכם ויאגרה אומנם גורמת לזיקפה אבל לא נדיר שהיא מעכבת גמירה או גורמת לקושי בגמירה וזה משתנה מאדם לאדם.

כשמישהו כותב בפורום לא פעם "תשמרו עליה" לדעתי הכוונה היא לא להתנהג או לנקוט בגישתו של סקס המתבאס.

M

15

לסקס מבאס עם הגישה הקטלנית,

קשה לי לקבל את קביעותייך אחרי שקראתי עליך שאתה מאונן ומשפריץ בשירותים של מועדון חשפנות

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=11623& ;PN=1&get=last#73795

שחר שהוזכרה (עם החזה הגדול) נשמעת מעניינת ביותר, האם יש דיווח או התנסות איתה ? ואם יש תמונות או תיאור נוסף

16
כולם לעמוד דום!

תואר גבר גבר גבר גבר מוענק בזאת לסקס מבאס
וואו איזה ג.ג.ג.ג להיתעלל בבחורה עובדת וואו איזה התפעלות עברה בראשנו
והוא עוד מוכן לשלם 350 ש"ח ולא לגמור בשביל לעשות את זה

ס.מ אתה האליל החדש שלנו

אח שלנו ג.ג.ג.ג לא היה עדיף לותר על כל החויה?

[QUOTE=סקס מבאס]

התקשרתי לשם היום וקיבלתי פרטים כוזבים עם כל סיפורי אלף לילה ולילה "מאהבת פרטית" וכל החארטות בטלפון.

...

היא-אז מה אתה אומר מאמי ?

אני-אל תקראי לי מאמי

היא-כל זה עולה 350, זה מתאים לך ?

אני-למה ? הכוס שלך עשוי מזהב ?

היא-טוב, אני מבינה שזה לא מתאים לך וכנראה שלא נסתדר. אולי באמת עדיף שלא תגיע כי ...

אני בכעס-טוב אז לא צריך.

חארה, התקשרתי עם שם אחר כשהגעתי ללה גארדיה והיא נתנה לי את הכתובת

דירה מס'2 פותחת את הדלת אחת בשם שחר

ישראלית בדיוק הסגנון שלי גבוהה שחומה מעט מלאה ועם חזה גדוללל וזקוף. הזונה הבת זונה פתחה לי בהצצה עם תחתון וחזיה, כן חברה לא ליפול למלכודת החרמנים הזאת שכל מטרתה לרוקן את כיסינו ולדכא אותנו מבחינה מינית.

יש-מציצה בלי קנדום

אין-אנאלי

אין-לגמור בפה

אין- נשיקות צרפתיות ???????????????????????????????????????????????????????
אני בלב-על מה את לוקחת 350 ש"ח אה יא בת אלף ?

ראתה את הפליאה שלי וישר אומרת, זה "בלי לחץ" 40 דקות ... אתה יכול אולי להספיק פעמיים ותיבלה את זה בחיוך
נו, השיט הזה לא עובד עליי ! אין נשיקות צרפתיות אני בחוץ ולכי תחפשי מי ינענע אותך בובה.

עליתי לרחוב חרמן מהבחורה אבל יצאתי גיבור שהשתלטתי על עצמי ולא נכנעתי.
התקשרתי שוב להתלונן שאין נשיקות צרפתיות אז היא עיכבה אותי עוד 10 דקות בשביל להיכנס לקים בדירה מס' 1.

דופק בדלת של הדירה הראשונה (אין מספר על הדלת רק שרידי מדבקה)

OK פותחת לי איזה ילדונת טאווילה כמעט מטר שמונים עם חיוך מרוח מאוזן לאוזן. פאק כמה מטומטם היא חושבת שאני? כוס אימה שלה שהוציא אותה כזאת יפה, זה בדיוק סוג הבחורות שאני לא סובל !!
סנובית על בטוח בחיים הרגילים ולא משתינה לכיוון שלך ממטר אם אתה עובר לידה ברחוב.
קיצר עוד דוגמנית פרינצסה עם חזה קטן יחסית והיה רגע שדימיינתי לתלוש משחר את הציצים ולהדביק אותם על קים

מציצה בלי קנדום-יש

נשיקות צרפתיות-הנהון ראש חיובי

2 אקטים-במסגרת 40 דק' מסכימה

אנאלי-אין

גמירה בפה-אין

החלטתי לפנטז על שחר בזמן שאני מזיין לקים הנ"ל את הצורה ומתעלל בה.

לקחתי בבקר ויאגרה ועשיתי קצת ביד בבית לפני שבאתי ..

30 דקות אני מזיין אותה בלי הפסקה, נותן לה למצוץ ושוב מזיין לא הצלחתי לגמור גם שפינטזתי על השחר מדירה 2 ולא עזרו הנישוקים והחירמונים שלה אבל

לפחות קרעתי לה את הכוס

ובסוף גמרתי בקושי רב בעבודה ידנית אפילו ששמוליק היה בדום מתוח מהויאגרה.

בקיצור חברה, לא שווה 350 ש"ח !!!!!!!

ולסיכום: הסקס פשוט מבאס אבל התעללתי בה אנושות ונראה לי שהיא הייתה צריכה לקחת פסק זמן מלקוחות. מקווא שעזרתי כאן להציל לפחות חבר אחד מנפילה במקום הזה.

[/QUOTE]

19
סקס מבאס,
בלשון המעטה, אני לא מתפעל מההתנהגות שלך כלפי קים. גם
זונה אחרי הכל היא בנאדם בדיוק כמוך. היא נותנת שירות מאוד
מבוקש ואם אתה לא מרוצה מהשירות לא צריך להתעלל ולא צריך
להשפיל. מספיק לדווח בפורום. אני מקווה שהבנות מבינות שלא
כל הגברים כמוך.
אני גם לא מבין אנשים כמו אחים שלו גברים שכל כך מתפעלים
ממעשיו של סקס מבאס.
טוב, אני לא אחנך אתכם, רק רציתי להביע את הסתייגותי.
אז אגמור בשיר מזמור

20
ביקרתי את שחר אחרי הגישה השלילית של סקס מבאס ולא בשביל לנחם אותה.

כשניסיתי לתאם עם שחר, הפקידה אמרה ששחר החליפה את שמה לעדן אז קחו זאת לתשומת ליבכם.

אני לא אפרט את הסצנות האירוטיות אך לאוהבי התפריט הטכני אציין ואומר שהמציצה היא ללא קנדום.
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”