כ אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ] - דף 2 - סקס אדיר

אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ]

15

[QUOTE=piadro]נו קצר וקולע מה עם האור עליה? שפוך לנו קצת מידע [/QUOTE]

נראה לי שהוא התכוון למה שהוא כבר כתב בדיון על בחורות שעובדות בהריון

[QUOTE=קצר וקולע]קראתי את מה שכתבתם ובכל זאת מציק לי העיניין.

מעשה שהיה כך היה: דיווחתי על המפגש שלי עם

נושא חם ללא תגובות חדשות דיווח על אילנית בת 20 ישראלית [+ תמונות ]

ולמרות שהסקס לא היה בשמיים או משהו מיוחד חזרתי אליה שוב.

בפגישה הראשונה טענה שיש לה קצת "בטן" בגלל המחזור וכי אכלה ... בדיוק. (מה בדיוק ?)

בפגישה השנייה הבטן עדיין קיימת כמו בטן של תחילת הריון והעור של הבטן ממש מתוח (אבל ממש) וקשה.

היא עצמה לא הודתה ולי העיניין מציק מאד. כמובן שמסיבה זו לא אגיע אליה שוב רק בגלל עצם המחשבה.

קצר וקולע.

[/QUOTE]

מהדיון

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=1323& PN=1&get=last#74105

גם לי בפרטי הוא מסר שהוא לא לגמרי נעול על זה אז אולי זו הסיבה שהוא לא הוסיף זאת גם כאן.
לדעתי עצם החשד או אי הוודאות צריכים להיות מועלים גם כאן לשיקול דעתם של הקוראים. מי שיגיע אליה יחליט במקום אם מתאים לו או לא אני אישית התאכזבתי ואולי זו גם הסיבה לכך.

16
יצא לי להיות שם לפני שבוע, נכנסתי, הושיבו אותי ותכננתי לראות את כל הבנות אבל אילנית נכנסה ולמראית עין (עם בגדים) נראתה לא רע, הייתה במכנסון קצר כזה שגם כיווץ לה את התחת, ביקשתי לראות את שאר הבנות וישר היא התחילה בשכנועים, אמרה שהיא הכי "צעירה" במקום ומפנקת טוב, שגם תהייה מוכנה לשני מספרים, כנראה שלא הייתי מספיק חד ואמרתי.. טוב, נו.. ננסה.
זו הייתה הנפילה הכי גדולה בחיים שלי, והיו לי נפילות.. ברגע שירדו הבגדים התגלה גוף לא מרשים במיוחד, התמונות כאן למעלה אמיתיות אך מטעות, לא עשה לי את זה כל כך, עור לא חלק, פצעים פה ושם, כרס קטנה, לאחר מכן גם התגלה שעולה ממנה ריח קל של זיעה של גבר אחר, בקיצור, גועל נפש.
המציצה ארכה 20 שניות והייתה כל כך גרועה שלא רציתי שתמשיך, היא אמרה שהזין שלי גדול מאוד ופחדה שאכאיב לה, שמעתי את זה פה ושם אבל מה אני אגיד.. כוכב פורנו אני לא.. אפשר לומר שממוצע פלוס.. לפני שהתחלנו היא שאלה אם אכפת לי שנתכה תוך כדי מפני שקר לה, הביאה סמיכה מצ'וקמקת ומתוך נימוס נעניתי בחיוב.
הכנסתי לה אותו בתנוחה המסיונרית תוך שהיא מתבכיינת שכואב לה, לא ככה, לא ככה.. הכל כואב. בד"כ אני גומר די מהר בפעם הראשונה, אבל הפעם פשוט לא הייתי מגורה, הוציאה את כל החשק, לא יכולתי לזוז בלי שהיא תתבכיין ותייבב, ותאמינו לי שהייתי דיי עדין. הצעתי לשנות תנוחה וכמובן שנתקלתי בסירוב, עצמתי עיניים, פינטזתי על מישהי כוסית ורציתי רק לגמור כמה שיותר מהר ולעוף משם. בסוף גמרתי, קיללתי את עצמי במשך כל הערב שנפלתי בצורה כזאת, היה עדיף לתרום את הכסף במקום. היה כ"כ עלוב ומגעיל שאין לי מילים לתאר את האכזבה מהחוויה.
בקיצור - הבנתם אותי.

19

[QUOTE=דרדסבא]

[QUOTE=piadro]נו קצר וקולע מה עם האור עליה? שפוך לנו קצת מידע [/QUOTE]

נראה לי שהוא התכוון למה שהוא כבר כתב בדיון על בחורות שעובדות בהריון

[QUOTE=קצר וקולע]קראתי את מה שכתבתם ובכל זאת מציק לי העיניין.

מעשה שהיה כך היה: דיווחתי על המפגש שלי עם

נושא חם ללא תגובות חדשות דיווח על אילנית בת 20 ישראלית [+ תמונות ]

ולמרות שהסקס לא היה בשמיים או משהו מיוחד חזרתי אליה שוב.

בפגישה הראשונה טענה שיש לה קצת "בטן" בגלל המחזור וכי אכלה ... בדיוק. (מה בדיוק ?)

בפגישה השנייה הבטן עדיין קיימת כמו בטן של תחילת הריון והעור של הבטן ממש מתוח (אבל ממש) וקשה.

היא עצמה לא הודתה ולי העיניין מציק מאד. כמובן שמסיבה זו לא אגיע אליה שוב רק בגלל עצם המחשבה.

קצר וקולע.

[/QUOTE]

מהדיון

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=1323& PN=1&get=last#74105

גם לי בפרטי הוא מסר שהוא לא לגמרי נעול על זה אז אולי זו הסיבה שהוא לא הוסיף זאת גם כאן.
לדעתי עצם החשד או אי הוודאות צריכים להיות מועלים גם כאן לשיקול דעתם של הקוראים. מי שיגיע אליה יחליט במקום אם מתאים לו או לא אני אישית התאכזבתי ואולי זו גם הסיבה לכך.

[/QUOTE]

מצטער לבשר לכם שדרדסבא צודק ערכתי את הכותרת של הדיון שיהפוך לאזהרה גדולה !

אילנית היא הסיבה לזה שאני כבר כמעט חודשיים מתנזר מסקס בתשלום כי היא רימתה אותי.
אני מתחלחל רק מהמחשבה שהזדיינתי עם מישהי בהריון שהיא לא אישתי וזה לא התינוק שלי.
לא צריך איזה חוק לדבר הזה חברים ? בקיצור אכלתי סרטים וחררה רק מזה שהייתי איתה והייתי צריך לבדוק לעומק עכשיו זה בטוח, התקשרתי ואמרו שאילנית נמצאת אבל זה בבן יהודה. ניגשתי (פעם נוספת ..חודשיים אחרי) והבחורה עם בטן הריונית אמנם זכרה אותי ואני שואל אותה.

היי את בהיריון ? והגברת בלי בושה עונה בכן (סופסוף הודתה בזה). ניסיתי לברר אם מישהו מכריח אותה ולמה היא עושה את זה לעצמה ולתינוק ולגברים שבאים אליה אז היא צחקה אבל לא ממש ענתה.

ראו הוזהרתם

קצר קולע וגם עבה.

מנסיון ... הבחורות מעדיפות רחב על פני ארוך !
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”