כ עדי מהמסגר 72(נטלי מימי אידלסון וופרישמן) - דף 2 - סקס אדיר

עדי מהמסגר 72(נטלי מימי אידלסון וופרישמן)

12

נטלי הזאת היא חתיכת שרמוטה חולת זין שאין דברים כאלה

הבחורה מטורפת לגמרי בראש והיא מזדיינת בתשלום רק כי היא מפחדת שאף אחד לא ירצה לזיין אותה בחוץ

היא בן אדם חולה אבל למי שאוהב סקס אנאלי ושדיים ענקיים יהנה ממנה

כמו כן אתם יכולים לצרף אליה עוד בחורה ולתת לנטלי ללקק לה

14
קוראים לה עדי היום. המסגר 72. 0502225484. עובדת בעיקר בערבים אבל יש מצב לתפוס אותה גם בבוקר. חזרה אחרי שנה והחלה לעבוד שוב לפני כ3 שבועות. מותק של בחורה. קיבלה בטנון קטן מאז שאני זוכר אותה מלפני כ6 שנים. לי אישית - ממש לא מפריע! מוצצת מעולה (לא דיברנו על גמירה בפה כי זה לא עושה לי את זה, וגם אנלי לא, אז גם על זה אין לי מידע עבורכם), מזדיינת נפלא. לשמחתי הייתי די מרוקן מזיון "חוקי" אמש, כך שאחרי שהחלפנו את פוזת הדהרה שלה עלי ועברנו לדוגי, לקח לי כ20 דקות לפמפם עד ההתפרצות. עמדה יפה בפמפום ונתנה קונטרות מידתיות. כבר לא ג'ינג'ית כבעבר, אלא שיער כהה. הנמשים על הפנים נשארו. גם הסקס אפיל שלה נשאר. רגישה ללטקס (החומר ממנו עשוי הקונדום), אז מורחת KWAY. הפתיעה אותי ואמרה שהיא אוהבת בנות בחייה הפרטיים, אבל זה לא מפריע לה למצוץ ולהזדיין "כמו זונה". בקיצור "שרמוטת על" לחובבי החזה הענק והמלאות בטעם. יוצאים ממנה עם חיוך למרות הקנס בן 250 השקלים. דרך אגב, סיפרתי לה שמישהו בפורום כתב שהיא צורחת בזמן הזיון ולא היא ולא אני הבנו על מה מדובר. לגבי מה שכתב BLOVER69 שהיא חולה בראש, אין לי מושג על מה הוא מדבר.
I fart in your general direction

16
אם היא רגישה ללטקס אז שום KY לא יעזור, זה הסיפור שהיא מוכרת ללקוחות.

[QUOTE=gunner]קוראים לה עדי היום. המסגר 72. 0502225484. עובדת בעיקר בערבים אבל יש מצב לתפוס אותה גם בבוקר. חזרה אחרי שנה והחלה לעבוד שוב לפני כ3 שבועות. מותק של בחורה. קיבלה בטנון קטן מאז שאני זוכר אותה מלפני כ6 שנים. לי אישית - ממש לא מפריע! מוצצת מעולה (לא דיברנו על גמירה בפה כי זה לא עושה לי את זה, וגם אנלי לא, אז גם על זה אין לי מידע עבורכם), מזדיינת נפלא. לשמחתי הייתי די מרוקן מזיון "חוקי" אמש, כך שאחרי שהחלפנו את פוזת הדהרה שלה עלי ועברנו לדוגי, לקח לי כ20 דקות לפמפם עד ההתפרצות. עמדה יפה בפמפום ונתנה קונטרות מידתיות. כבר לא ג'ינג'ית כבעבר, אלא שיער כהה. הנמשים על הפנים נשארו. גם הסקס אפיל שלה נשאר. רגישה ללטקס (החומר ממנו עשוי הקונדום), אז מורחת KWAY. הפתיעה אותי ואמרה שהיא אוהבת בנות בחייה הפרטיים, אבל זה לא מפריע לה למצוץ ולהזדיין "כמו זונה". בקיצור "שרמוטת על" לחובבי החזה הענק והמלאות בטעם. יוצאים ממנה עם חיוך למרות הקנס בן 250 השקלים. דרך אגב, סיפרתי לה שמישהו בפורום כתב שהיא צורחת בזמן הזיון ולא היא ולא אני הבנו על מה מדובר. לגבי מה שכתב BLOVER69 שהיא חולה בראש, אין לי מושג על מה הוא מדבר.[/QUOTE]

19
דרך אגב אם כבר הזכרתם פה את פרישמן ואידלסון
מישהו יודע איפה נמצאות עוד בחורות שעבדו בדירות האלה
אני זוכר שהיו שם שתי אתיופיות והיית את דנה שהפכה להיות חשפנית נכון להיום
הייתה גם ירדן אחת והיו שם עוד כול מיני דברים לא רעים בזמנו
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”