כ גרון_עמוק_+_מציצה_תאילנדית_+_רימינג___איב - דף 2 - סקס אדיר

גרון_עמוק_+_מציצה_תאילנדית_+_רימינג___איב

16

השבת יצאה ואפשר להיכנס לפורום.

כן ! אפשר להגיד שאני מחכה למשכורת, אפילו שמישהו אחר דיבר בשמי כאילו

הצטערתי לראות שפיצלו את הנושא שפתחתי כאן, היה יותר יפה אם היו ממשיכים את השרשור.

בכל אופן מבלי לפגוע בזכויות הכותבים העתקתי לכאן את מה שכתבו כדי לאחד את הנושא של איב למקום אחד.

אני חושב שאני לא אתאפק אחרי הדיווח שלמטה ואני אלך בטוח על קרח וקפה עם גרון עמוק שוב. מה לעשות ההורמונים שלי עובדים נון סטופ, אפילו שאני מנסה להישתלט על היצר.

[QUOTE=רימינג מעשי]

איב

בן יהודה 38

טלפון 03-5252424

מחיר שסוכם 350 ₪ לארבעים דקות

כולל 2 אקטים אחד הקצפה ואחד רגיל + רימינג

מראה ממוצע + אבל בהחלט השתדלה לתת שירות מושקע במסגרת מגבלת המקום שהוא תקתוקיה באופיו. איב ממש חזקה בקטע האוראלי ונתנה לי מציצה ממש טובה וארוכה ללא גומי בכל הגוף + רימינג טוב . בנוסף בקשתי את האפקט התאילנדי , זאת אומרת להוסיף קוביות קרח בזמן המציצה. מה אומר לכם , הניגוד בין חום הפה לקור של הקוביות יצר אפרודיזיאק מעורר חושים לשטרונגול שלי כך שבהחלט הייתי ממליץ לנסות את החוויה. בין אקט לאקט הבחורה אף הביאה לי מגבת רטובה חמה לעטוף את השטרונגול + קפה , כך שמבחינתי זה בהחלט מראה על תודעת שירות מפותחת יחסית ל מנטליות של הכונפה הממוצעת שבדרך כלל שורצת במקומות הללו. אלא מה , שכבר חשבתי שאני בדרך לגן עדן נשמע קולה של הפקידה אל תוך החדר דרך מערכת הקריזה שיש עוד לקוח שממתין בחוץ . תאמינו לי שאם הייתה לי אבן הייתי זורק אותה על הרמקול ממש כמו בסרטים המצוירים. האם אין גבול לחוצפה?

אני לא מאשים את הבחורה בקטע הזה כי היא באמת ניסתה לתת מעל ומעבר אלא את הדפקטים שמנהלים מקומות כאלה. מה לעשות בכל זאת משהו היה צריך להזכיר לי שמדובר בתקתוקיה., אך סך הכול די נהנתי מהגישה של איב ואני מתכוון לבא שוב מתי שהוא. מכוון שאיב עובדת בבקרים אני אצטרך למצוא זמן רגוע יותר ולהגיע מוקדם יותר בבוקר.

דבר נוסף לסיום, איב סיפרה לי כי אחד מהנשמות הטובות ( לא יודע אם בפורום הזה או באחרים) ניסה להכאיב במכוון לאחד מאיבריה המוצנעים ואיים עליה שאם היא לא תסכים הוא ילכלך עליה בפרום. אני לא יודע מי זה רק אם הוא קורא את מה שאני כותב כרגע אני מקווה שהוא יסגור את עצמו באיזה ארון במקום לקטוף את מעט הפרחים שצומחים בין ים הזבל שיש במקומות הללו.

[/QUOTE]

[QUOTE=רימינג מעשי][QUOTE=סקס חזק]

תגיד אח שלו רימינג על הדרך היא עשתה גרון עמוק, כמו שכתבו בפורום ?

ואם כן איך היה ?

[/QUOTE]הכניסה את כל השטרונגול שלי לפה עד הסוף

זה עונה על שאלתך

[/QUOTE]

[QUOTE=רימנינג מעשי]

[QUOTE=חולה מנושים]מישהו מוכן להסביר לי מה זה הקצפה ומה זה רימינג?...אלו מושגים שאני שומע פעם ראשונה[/QUOTE]

רימינג ליקוק פי הטבעת

הקצפה - מציצה בלי גומי ועד הסוף כולל השפכה לתוך הפה

[/QUOTE]

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”