כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 2 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

12

חהחהחה מדהים שהדיון הזה עוד קיים בכל מקרה אז אמרו שהיא לא עובדת זו עשויה להיות גם מלכודת כי יש להם או היתה לפחות לורן ומלורן שומר נפשו ירחק

כמה היא לקחה ממך על כל השירות הזה

נב נוטה להיות חשדן מאוד ממישהו שהדבר הראשון שהוא עשה בפורום הזה זה להעלות את הדיון הזה לא יודע

13

לקחה 350 שח 200 + 100 לאנאלי ועוד החשיבה לי תוספת 50 על נשיקות צרפתיות ועוד אומרת שלא מתנשקת עם כל אחד. גם הציעה לגמור בפה עוד 100 לא רציתי אבל לפחות המציצות היו טובות ובלי גומי.

שלחנו עוד חבר שלנו לשם היום היא עוד נמצאת לפי הפקידה עד 5 או 6 בערב. וביי דה ווי היא בכלל רוסיה בת 22. אם אתה חשדן אח שלו זבשך אני דיוחתי ואם תבדוק או לא זה אתה מחליט.

האליל מיקי רורק הוא השולט בכיפה

14

טוב הנושא נבדק באמת ישנה שם לירון והבחורה נחמדה באמת אבל ישנה בעיה חמורה מאוד זו תקתוקיה מהסוג הגרוע ביותר וזה אפילו לא תלוי בבחורה אחרי 20 דקות הם כבר דןפקים לך בדלת ואתה בחוץ וזה נראה לי גג הזמן שתקבל שם ולא משנה כמה כסף השקעת ואני לא סתם אומר את זה באמת שאם הבחורה היתה עובדת בפרטי זה היה מצוין אבל כיום בסיכום הכללי שומר נפשו ירחק מהמקום הזה יש תקתוקים שהיחס בהם הוא אנושי בהרבה

מי שירצה עוד פרטים שיבקש בפרטי מעדיף שלא לתת הכל פה

15

גם אני התקשרתי בשבילה היום והפקידה אמרה שיש עליה ביקוש והיא עובדת לאט אז כנראה שאני אצטרך להמתין ואכן המתנתי כמעט שעה שלמה !!!

אין צורך לתאר כי תיארו לפניי השירות לא היה בלחץ כלל. ראשון גמרתי עם קונדום בתוכה והשני גמרתי לה בפה בתוספת של 100 ש"ח

עלות 300 ש"ח כולל אקסטרה וכן דפקו לנו בדלת אחרי חצי שעה אבל השלמתי סיבוב מלא והבחורה משתפת פעולה !

אם היא עוד תהיה שם בעתיד בהחלט אחזור אליה.

16

ראיתי שיש לה עכשיו תמונות באתר 03 סקס לירון - אירוח דיסקרטי - תמונות אמיתיות - מארחת בפרטיות אצלה בדירה

http://www.03sex.co.il/page64.html

ש לה תמונות שמדברות כשמצביעים על התמונה מצחיק מה שכתבו על התמונה האחרונה:

נקווה שאם שמו תמונות שהיא נשארת במקום ותהיה קבועה בלי ירידות.
מנהלים יכולים לתקן לפחות את הגיל בכותרת 21 עוד מעט22 (היא אמרה לי בעצמה שבוע שעבר)

האליל מיקי רורק הוא השולט בכיפה

17

יום אחרי הניסיון הכושל של GOODGOD ביום רביעי בבקר ביקרתי את לירון לא רציתי לצאת מאוכזב כמו שהוא סיפר לי בפרטי אז עשיתי לה את תרגיל המאה, שילמתי 200 ש"ח לסיכום של שירות רגיל + שמתי 100 ש"ח נוספים על השידה ואמרתי לה שאם אני מצליח לגמור בפעם השנייה (שמגיעה לי) בפה שלה אז זה עבור האקסטרה שלה אם יתממש הגמירה בפה.

לעצם הדיווח: משקיעה ושווה בסקס המציצה ללא קונדום חזה כולם כבר רואים בתמונות נראית אולי קצת יותר מלאה במציאות אבל נחמדה ומשתפת פעולה.

כמובן שגמרתי לה בפה בפעם השנייה וזה אחרי שאיך לא ? דפקו לנו בדלת אחרי חצי שעה. ביקשתי ממנה להתעלם אם אני מצליח להתעלם מזה ואכן זרמה איתי אבל ניסתה להיזדרז בסוף.

אולי לפעם אחרת אני ינסה את האנאלי איתה באותה צורה של אם אני יגיע לסיבוב שני תקבל את המאה שעל השידה עבור אנאלי (לא יהיה חדירה שנייה לא יהיה 100) אבל נסיון שני מגיע לי ממילא.

חג שבועות שמח,
ומצטער על האיחור בדיווח, סתם לא רציתי להקפיץ אבל אם כבר אז כבר.

FF

20

וואי אנשים אתם בטח שיכורים

אני בכלל לא מהמרכז אבל אם לא היית מוכן לזיין בחינם את הבחורה שבתמונה ששמתי

אתה צריך להיות שיכור אמיתי. לי היא עושה חשק לבדוק כי אצלנו בדרום די יבש העינין של הסקס, נראה אולי יצא לי מתישהו בקרוב להיות בתל אביב.

חזור אל “סינון סקס מרוכז”