גם אני לא מבין מה הקטע של לבלוע אבל אולי בשביל 100 ש אני אבדוק אותה פעם אאחת ולתמיד לדעת מה ההרגשה.
אם יש עוד טיפים זה הזמן לכתוב לי
כ
גם אני לא מבין מה הקטע של לבלוע אבל אולי בשביל 100 ש אני אבדוק אותה פעם אאחת ולתמיד לדעת מה ההרגשה.
אם יש עוד טיפים זה הזמן לכתוב לי
הייתי איתה פעם נוספת ועשיתי לה אותו דבר בדיוק
נראה לי שהקרועה לא זכרה אותי ומה שעניין אותה זה השטר עלה לי שוב 400 אבל גמרתי אחד בתחת ואחד בפה כמו שאני אוהב עם בליעה כי לי זה עושה צמרמורת של התרגשות שהיא בולעת לתוכה את השפיך שיצא ממני.
כל מי שזה מגעיל אותו אני לא התנשקתי ולא ניסיתי להיתנשק איתה אבל הביקור היה כמו שרציתי בדיוק.
סליחה על השאלה אם היא מוזרה מר. נינג'ה..
אני חושב שזה מגרה שבחורה בולעת את הזרע אך זה עוד יותר מגרה שהכמות גדולה ועוצמת ההיתפרצות מפתיע אותה בגדול.. ספר קצת על הפרטים האלה
הנסיון שלי בעיקר עם זונות רחוב ובעיקר בדרום.
התקשרתי לוולפסון כי יש שם הכי הרבה דיווחים ולהיום בלילה בתל אביב האופציות זה אורלי שמאד בא לי לנסות את התרגיל של הבליעה או ללכת על ירדן שנותנת מקסימום מציצה בלי קנדום וסקס והשאר רגיל אבל חזה שנראה טוב מאד.
על מי מהשתיים אתם ממליצים בשביל פעם ראשונה במקום. אני יותר בלנסות את הבליעה ולא על אנאלי ונראה שהתרגיל יכול להצליח או בלי הימור ללכת על ירדן ?
מענין פה אבל לא רואים בוידאו כלום ברררר
יש גם שלא מצליחים איתה בתרגיל ?
אורלי עושה הכל , גם בלי קודום
תיזהרו ממנה , איך שהיא מתנהגת יש מצב שהיא חולה
יאייי מומו יש אתר מומו פרה אני חושב אתה מה זה נשמע גנוב
יש לך דוח שזינת אותה בלי קונדון אז למה לא ספרת לכולם הייתי הולך לבדוק אותה בשביל כולם כי המניוקה לא הסכימה בלי קונדון אבל מציצה היה בלי ואין לי כסף מספיק להוסיף לאכסטרה באמת חבל שמחיר שלה עלה 250 שש' 200 היה חגיגה לאנלי עכשיו זה יותר כסף
לא נראה לי שהפורום שלכם הוא פורום אמיתי. אני נהג באחת מתחנות המוניות הגדולות בת"א.
אחרי שאחד הנהגים בתחנה גילה לנו את הפורום והתחלנו לצחוק על מה שכתוב ומי מאיתנו מכיר איזה בחורה שכותבים עליה כאן, אתם יודעים בטח, שאנחנו מסיעים די הרבה זונות בספיישל.
אתם לא כותבים על כל הזונות שיש בתל אביב ויש באמת המון ואפילו אני סטודנט ועובד על המונית בצורה חלקית להשלים הכנסה יודע שיש ממש המון.
על אורלי
הסעתי אותה פעמיים ואפילו ניסיתי להתחיל איתה אבל לא הלך כל כך כשבאתי למקום היא לא הייתה בטוחה אם היא מכירה אותי או לא אבל שילמתי לה לטיפול רגיל ואחרי שגמרתי דיברנו קצת והזכרתי לה שהסעתי אותה במונית אחר כך הצעתי לה עוד מאייה כי אני רוצה לנסות גם אנאלי בפעם הראשונה בחיי .
שמה לעצמה סוג של ג'ל שהעיניינים ילכו חלק יותר. התחושה הייתה חדשה וטובה,
אבל במיוחד כשכל הזין כבר נכנס עד הסוף זה הקטע הכי הכי ממכר. עלה לי 350 להרגיש חוויה מינית חדשה.
זוהי תרומתי לפורום די עלוב מבחינת נושאים ותגובות
ביחס למציאות בטח
לא יאמן איך פוסט יחצ"נות שלם גדל ומתנפח פה...
אתם לא רואים מה קורה פה? כל מה שהיחצ"נים רוצים זה שתגיעו לדירה הזאת..
מצד אחד מספרים לנו על "אולי" אפשרות לבליעה... מצד שני אין בעיה עם אנאלי.. רק צריך לפתוח את הארנק והאנאלי בדרך... מצד שלישי היא "אולי" מקבלת בלי קונדום...
אבל הכי חשוב.. מכניסים לכולם בתודעה להגיע לדירה הזאת עם המון כסף.. 300... 350.. 400.. כל המספרים פה זה רק בשביל שוודאות תעברו בכספופט לפני זה ותצטיידו בהמון כסף כי "אולי" תזכו לאיזה חלום מפוקפק.. רק תשלמו את האקסטרות...
פראיירים לא מתים.. רק מתחלפים..
ב 150 ש"ח אפשר לקבל את כל החלומות וההשפרצות. וכל מי שמשלם יותר מ 150 ש"ח בשביל זיון הוא פראייר !!!