כ גבוהה מעל 1.8 מ’ וחזה גדול - דף 2 - סקס אדיר

גבוהה מעל 1.8 מ’ וחזה גדול

11

אני גם ראיתי אותי לפני חודשיים בערך במרתף בבוגרשוב 12 ,נכנסתי לדירה וראיתי אותה פשוט הרגשתי ננס לידה ואני 1.80 ,היא כוסית כוסית ,מפוצצת בקעקועים, אבל היא שטן קטן לא אוהבת לעבוד, אנשים אמרו לי שיש לה שירות לא משהו.היא בערך 1.77 אבל היא שמה עקבים גבוהים אז היא בסביבות 1.85-1.90 , היא גם מחזיקה מעצמה כאילו היא מינמום מועמדת לפרס נובל לספרות.

13

לגבי אורטל לא ניסיתי ולפי מה ש dodo אומר היא נמוכה אלא אם כן מישהו פה היה איתה ויכול לאמת את גובהה, אךךך איפה הימים של שנות ה 2000 , היו כאן 1.85 ומעלה חופשי. יש בחורה כוסית עם פאה בלונדינית 1.81 בפיפ שואו אפרודיטה בבורסה, בחורה ארוכה עם רגליים ארוכות מאוד,לא עובדת כל יום רק שלוש פעמים בשבוע.

די גי קוק2008-10-19 17:0:14

14
הגעתי לבן יהודה 38 אחרי שקבעתי וראיתי שם כמה בנות אחת ממש שמנה עם חזה מפלצתי עוד אחת וגם את ירדן אני חושב.
בסוף הייתי עם סופיה זה לא פונקציה של גובה כי אני 1.7 אבל היא באמת גבוהה ממני הרבה ורגליים שלא נגמרות.
אהבתי שהיא כזאת מטופחת עדיין לגילה כי עברה את השלושים ועדיין שומרת על פיגורה מצויינת.

בסקס חשבתי שהיא תפרק אותי עוד שנייה בשביל לגמור כל השאר היה סתמי כולל המציצה.

זה אמור להספיק **** מהשקט.

15

סופיה הזאת היא שמנה או רזה ? שומנים בבטן או בטן שטוחה ?
ואיך הפרופורציה כמו דוגמנית או משהו מעוות סתמי ?

ולמי חזה גדול יותר לאריקה או סופיה ?

החרמנות היא כמו שעון חול. הזין מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן.

גבר שרוצה זונה טובה, יפה וחכמה - רוצה בעצם שלוש זונות

16

טוב הרבה זמן שלא שחררתי דיווח (כי לא היה לי מה לחדש למען האמת) אבל להלן הדיווח מהיום בערב.

התקשרתי לסופיה בחורה שכבר מזמן ניסיתי לקבוע איתה אבל מסתבר שהיא היתה בחופשה של חודשיים.

לפי התיאורים של החברים פה נראה לי שמדובר באותה בחורה היא גם אמרה שבעברה עבדה בכל התיקתוקיות

מדובר בבחורה גבוהה (175 בערך) רזה אבל לא דקיקה יש לה בטן קטנה כנראה מהריון או משהו כזה

הפנים שלה לא מדהימות יש לה מראה סלאבי למי שאוהב (עושה רושם שהיא בחורה חזקה)

בכל מקרה יש לה סריטה עמוקה היא לא מפסיקה לדבר שטויות ובזכות השטויות שלה לא גמרתי כלכך מהר

מה שכן למי שאוהב סקס פראי עם בחורה גבוהה היא הכתובת !

היא מקבלת בדירה בבן יהודה ליד החניון בארלוזרוב ככה שאין בעיה לחניה למי שמגיע עם רכב.

הגעתי אליה בסביבות 19:30 אחרי שדפקתי לה איחור של 20 דק לפחות (שכחתי את הטלפון בבית ושמתי לב אחרי שחניתי )

הבחורה מתוקה ומצחיקה הבעיה שהיא פשוט לא מפסיקה לקשקש ובאיזה שהוא שלב די נמאס מזה.

יש לה גוף חלק ונעים מדובר על חצי שעה של סקס נטו או עד שתגמור היא לא עושה מסאג' או לפחות לא לי!

האמת שגם לא ביקשתי הייתי מאוד חרמן וישר עשיתי מקלחת וזיינתי אותה בכל תנוחה אפשרית.

לסיכום :

מיקום - 10 דיסקרטי ושקט

גוף - 8 לאוהבי הגבוהות והמוצקות

חזה - 7 טיפה נופל

נשיקות -10 יש בכיף

מציצות - 9 - בלי בכיף לא רע בכלל

אורלי - לא ירדתי לה האמת שלא ניסיתי זה נראה לי לא לעניין בפעם הראשונה

אנלי - היא לא עושה

פרוסטטה ורימינג לא נראה לי אולי מישהו יצליח אני לא ניסיתי לבקש .

סה"כ בשביל 300 ש"ח זיון לא רע שווה בדיקה

0528094960 -- סופיה

20

[QUOTE=KAMIKAZA]אפשר גם לנסות את זואי, בת זונה יפהפיה גבוהה, קעקועים וסיליקון. מוצצת רק עם גומי. כרגע בפינסקר 42 בעבר עבדה ביגאל אלון 136, ריב"ל, ראיתי אותה פעם גם בבוגרשוב 12[/QUOTE]

זאת עם המלא קעקועים בגב?

הייתי אצל אחת כזאת ביגאל אלון 136 והיא תיקתקה אותי ממש ולא רצתה לרכב עלי

You dont mess with the zohan
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”