כ עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות] - דף 3 - סקס אדיר

עדן, פנטזיות נשיקות וגמור עליה [+תמונות]

21

אין לי הרבה מה להוסיף לדיווח המפורט של לקסר חוץ מזה ששיתפה פעולה לגבי שיגעון שיש לי לתנוחה מיוחדת

וכמובן מקבל לגמרי את הסיכום של לקסר

[QUOTE=לקסר]

לסיכום: פנינה די נדירה שמדובר בתיקתוקייה. לא יפה במיוחד או מטופחת(בטח לא כמו נופר או ימית) אך נראית מצויין וצעירה מגילה(34), משקיעה, חברותית, שובבה, מלאה שמחת חיים, קופצנית ויוזמת דברים משלה. יודעת היטב כיצד "לטפל" בגבר ולגרום לו הנאה. בהחלט שווה את המחיר.

[/QUOTE]

23

כבר אמרתי ואומר שוב לכל מי שלא הבין כולל סקס מבאס: וולפסון 48 זו תיקתוקייה אורגינלית! אין בכלל ויכוח על זה!

אבל אני טוען - מניסיון - שתמיד אפשר למצוא גם בתיקתוקיות פנינים! אמנם קשה מאוד, והפנינים עצמן הן די נדירות במקומות מסוג זה, אך הנה... מצאתי! עדן היא אחת כזאת!

אין טעם שאסביר שוב למה היא נחשבת בעיניי למציאה. מי שרוצה להבין יכול לקרוא את דיווחי המלא עליה למעלה.

zooz

24

לא רק עדן היא "המציאה" שם

אני הייתי (כבר פעמיים) אצל אורטל מוולפסון 48 (הההתיקתוקיההה) והבחורה לא לוחצת בזמן!

נותנת שירות GFI מלא! נשיקות צרפתיות לוהטות, ליקוים בכל הגוף, זיון פעמיים חופשי (תלוי בך כמובן)

גם יפה, גם זורמת, חזה מדהים, מציצה סוף! חושנית, וגם פראית בזיון!

הקיצר אורטל היא הפנינה של הוולפסון ולא עדן המכוערת רצח!!!

life is sex & sex is life

25
שרות GFI?

זה קוד חדש לתיקתוק

[QUOTE=סקסמזדמן]

לא רק עדן היא "המציאה" שם

אני הייתי (כבר פעמיים) אצל אורטל מוולפסון 48 (הההתיקתוקיההה) והבחורה לא לוחצת בזמן!

נותנת שירות GFI מלא! נשיקות צרפתיות לוהטות, ליקוים בכל הגוף, זיון פעמיים חופשי (תלוי בך כמובן)

גם יפה, גם זורמת, חזה מדהים, מציצה סוף! חושנית, וגם פראית בזיון!

הקיצר אורטל היא הפנינה של הוולפסון ולא עדן המכוערת רצח!!!

[/QUOTE]

27

לסקסמזדמן - תקרא טוב טוב את הדיווח שלי!!

איפה כתבתי בדיוק שעדן היא יפיפייה מהממת או כוסית על?!

לא כתבתי!!!! תפתח קצת ת'עיניים אינעל....

עדן היא בהחלט לא כוסית! אך גם לא מכוערת רצח!!! היא בחורה ממוצעת מראה שלבטח נראית מצויין לגילה(34). לא יפה במיוחד או מטופחת... מהבחורות ה"רגילות" האלה שרואים הרבה ברחוב ולא מעבר. לגבי השירות שלה - אני מבין שעל זה אין ויכוח. הוא באמת טוב מאוד. בוודאי בהתחשב בתיקתוקייה שבה היא עובדת.

לגבי אורטל - תראה, כבר שמעתי הרבה דברים טובים עליה. יכול להיות שבהזדמנות אלך אליה. לדברי הרבה חברים פה - כולל אותך - באמת שווה את המחיר ושווה להגיע אליה. נראה... אולי בהזדמנות....

לקסר2009-3-23 2:58:58
zooz
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”