מאוד נכון..פעם היו בנות באיכות,לפני כל הבלאגנים..45 דק עלו 200 ש"ח..ימי זיונים שעברו
היו לי בדירה כמה בנות שהייתי חוגג עליהן קבוע..והיו יפות ונתנו שירות סוף..לא כמו היום,יפה שווה פוזה ושירות מעפן
כ
מאוד נכון..פעם היו בנות באיכות,לפני כל הבלאגנים..45 דק עלו 200 ש"ח..ימי זיונים שעברו
היו לי בדירה כמה בנות שהייתי חוגג עליהן קבוע..והיו יפות ונתנו שירות סוף..לא כמו היום,יפה שווה פוזה ושירות מעפן
הייתי היום עם בשונצינו 17 אצל נטלי שהיום ניקראת עדי -שמנה ומגעילה לאחר מיכן הלכתי להירגע אצלמיקי מפ"ת והיה שווה
שלום חברים,
כאחד שהכיר והיה עם הגברת, בגלגוליה השונים, קבלו נא את דעת המומחה:
"עדי/נטלי - מימי פרישמן 7 ואידלסון 20 העליזים"
הערה: חוות דעת בלבד (על בסיס ביקורים רבים בעבר ועוד אחד בהווה)
דעת המומחה: תמונה אמיתית ומייצגת מציאות, ידע מקצועי רב, המתאימים יוכלו להפיק ממנה רבות.
עצת המומחה: וותרו, מראש, על הסקס הרגיל (בינוני מאד) ולכו על הקונספט של שתי גמירות אוראלי מלאות עד הסוף וללא קונדום. רבותיי מדובר במכונת יניקה משוכללת שהטבע האנושי לא מכיר רבות כמותה. בפרק זמן של חצי שעה, ובתוספת 50 ש"ח (סה"כ 300 ש"ח), הבחורה תשאב לכם כמויות נדירות של נוזל לבן בעונג ובהנאה מרובים. בתוספת 50 ש"ח נוספים היא גם תהיה מוכנה לבלוע!!!!
ציונים:
קונספט א' (אוראלי וסקס רגיל): ציון 7 בסולם שפירא (וגם זה יותר מידי).
קונספט ב' (שתי גמירות באוראלי בלבד): ציון 9 בסולם שפירא (תענוג עילאי בכל קנה מידה).
עצה לבעלי המרשרשים: הזמינו אותה בפרטי לאורגיה עם חברה (יש לי טיפים גם בעניין זה) ותצאו מאושרים.
תהנו ואל תשכחו לדווח.
כמו-כן, מחכה לתגובותיכם המעניינות על דיווחיי השונים המפוזרים בפורום.
רמי שפירא
התקשרתי עכשיו ל"עדי" (ל המסגר 72. 0502225484.)
ענתה לי בחורה בשם סיגל ואמרה ששתיהן באותה דירה.
האם מישהו יודע מי זו סיגל וראיך נראית? אולי תמונות המלצות?
תודה