באתר FLIX מצאתי VIDEO קליפ אמיתי של יסמין
22המציצה שלה למרות אומנותה איטית מדי למרות שניסתה לשתף פעולה עם כיוון הקצב באמצעותי,
עדיין היא רחוקה מלהיות המוצצת הטובה בעיניי.
איפה מוניקה איפה ?
כ
חן חן ותודה על המחמאות... זה בהחלט מחזק ונותן כח להמשיך לכתוב ולדווח.
שלא תטעו ואתם יכולים לשאול בטח את יוניקורן ואחרים שלכתוב דיווח לפעמים לוקח ממש המון זמן.
[/QUOTE]
ניאו ידידי
אני מאשר כל מילה שלך ...יש לי כבר באמתחת דיווח בבישול שאני סוחב אותו חודש ...החיים לא קלים ...אבל די מעניינים ואפילו מספקים .חחחח
[/QUOTE]
ראיתי שכבר הספקת לכתוב עוד דיווח לא קצר אני מתחיל עכשיו לכתוב על אחת בעיסוי ואגב את יסמין מפה כבר הספקתי לפקוד פעם נוספת שתיתי ממנה ונהייתי יותר צמא
ההרגשה מוכרת למישהו ?
[QUOTE=זיינפלד]כן , הרגשה מוכרת מאד... ברגע שמצאת מישהי שעונה על רב ציפיותיך / דרישותיך אתה רוצה לחזור רק אליה ומוכן לוותר על לנסות אחרות. [/QUOTE]
כן יסמין בהחלט מספקת אותי מכל הבחינות ואין לי הסבר למדוע אני הולך ומגוון בכל זאת במקומות אחרים ...
טפו, טפו, טפו ... עד היום בערך רק נפילה אחת.
אולי בגלל השלמת פערים או התפרצות מרוכזת אחרי קריסת המערכות בתא הזוגי, אין לי מושג
ניאו - בפעם הבאה שתעשה סקס עם אישתך - תחבק ותנשר אותה צרפתיות ארוכות ורטובות בהתלהבות וחשק כמו שעשית עם יסמין - ותופתע עד כמה שזהיחזק את הקשר האישי ביניכם.
הפגנת חום אהבה וחשק לבחורה ש אהבתה ואולי עדין אוהב עשויה לדעתי להחזיר את מה שהיה בעבר - לפחות באופן חלקי (ברמה שניתן אולי להתפשר) - אל תוותר על זה כל כך בקלות עם אישתך - ואל תיתן רק לכסף (עם בחורות עובדות) להוביל את חיי האהבה שלך.
תמיד תוכל להרים ידיים ולחזור למסלול ההתרסקות של גירושים + נערות עובדות או גרושות משועממות שיש למכביר (ומניסיון של חברים גרושים - ניתן לצאת עם שתיים, שלושה ואף חמישה מהן - בשבוע אחד - ולעיתים במחיר נמוך מזה שתוציא על בחורה עובדת). אך לא זו הדרך המומלצת !!!
תספור עד 10 ותשה שתי כוסות מים קרים - לפני שתחליט על גירושים.
ולמען הסר ספק - אני אינני מדבר מנסיון אישי אלא מניסיונם של חברים סביבי - שכן - אישתי היא לא רק אישתי - היא גם אהובת ליבי, והחברה הכי טובהשלי - בעשרים השנים האחרונות (והאבה אליה רק הוכת ומתחזקת עם השנים - למרות הוויכוחים). מאחל לך שתפיגו את כל הכעסיםשנצברו ותחזרו להיות כבעבר. אולי נשמע תמים אך זה מה שאני מאחל לך.
ולשאלה - אז מה אתה עושה בפורום - וכנראה שגם אתה פוגש נערות עובדות - אני עונה - כן נכון - אך מה לעשות הפער בחשק המיני ביני לבין אישתי קשה לגישור (בערך 1:4 ואם אני טועה אז זה יותר לכיוון של 1:10) אז הפניה לנערות עובדות (ובהחלט לא לרומן) היא מאונס ולא מבחירה - לשחרר לחץ אצלי ולהפחית לחץ שלי על אישתי - ו"על הדרך" למדתי מהנערות איך לחמם יותר את אישתי - וחיי המין רק הלכו והשתפרו (לשנינו). עם אחת מהנערות העובדות דיברתי על זה בגלוי ואמרתי לה שאני שוקל לדבר על הנושא עם אישתי - שכאמור היא גם החברה הכי טובה שליומאד קשה לי שאינני יכול לשתפה בחוויות כה משמעתיות מבחינתי - אך אותה בחורה עובדת - שאני מאד מעריך את חשיבתה - שיכנעה אותי שלה לדבר כי זה יפרק את נישואי - שכן אישתי תעלב ותחוש נבגדת. אז מה לעשות ממשיכים בדרך הנסתרת - ומנסים להפחית מינון וללכת רק כשמוכרחים.
תגשרו על ה
shlom8
כאחד שנמצא בדיוק באותה הסירה בה אתה נמצא , אני מסכים ב-200% עם כל מילה ומילה שכתבת.
ניאו - בפעם הבאה שתעשה סקס עם אישתך - תחבק ותנשר
אותה צרפתיות ארוכות ורטובות בהתלהבות וחשק כמו שעשית עם יסמין - ותופתע
עד כמה שזה יחזק את הקשר האישי ביניכם.
ניאו ידידי,
קראתי את דיווח שלך (אכן יצירת ספרות משובחת) ואת סוגיית נישואין - גירושין. גם אני בתחילת שנות הארבעים ונמצא באותו מצב בדיוק כמו SHLOM8, אישתי היא ממש החברה הטובה ביותר שלי ואהובת ליבי.
אבל בניגוד אליו ואולי לכל היתר אני טוען שחובה עלינו להיות מאושרים ולעשות הכל לשם כך. אסור לנו להשתעבד לנישואין פושרים רק בגלל הילדים ובטח לא בגלל סיבות כלכליות.
החיים יותר מידי קצרים (זה נשמע כמו קלישאה מטורפת אבל זה הכי נכון בעולם) וצריך לנצל כל רגע כדי להנות!!
בעוד 20 שנה כשתשחק עם הנכדים ותסתכל אחורה ותבדוק מה עשית עם עצמך יכול להיות שתתאכזב אבל אז כבר יהיה מאוחר מידי.
ידידי מהפורום,
אנחנו אריות, מלכים ומגיע לנו רק הטוב ביותר!!!