כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 3 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

21

[QUOTE=אביחי]אני באמת שלא מבין ממה אתם מתלהבים ממנה , הלכתי לראות במה מדובר ואם מדבר כזה אתם מתלהבים כנראה שהרמה שלכם ממש נמוכה , הבחורה לא אגיד מכוערת אבל בכלל לא נראית טוב , גם בחינם לא הייתי מוכן לזיין אותה .[/QUOTE]

22

נראית סבבה לגמרי הלירון אבל היא לא תחרות לשדיים המושלמים של ירדן זה טוב שהיא משוחררת מינית ליברלית ומרשה הרבה הבעיה שהיא עובדת רק בבוקרים בכל מקרה אני מעדיף את ירדן אפילו שלא פגשתי את לירון .

אני מתכוון לירדן מכאן שדיוחתי עליה ואני שרוף על ה

נושא חם תגובות חדשות >אורגיה_3_על_ירדן_עם_הוידאו_של_השדיים—סוף יובל 1982 71 13525

כל אחד ומה הוא מעדיף אני מעדיף את ירדן

האחת בשבילי

אני עוד אשכנע אותה ל...

23
זונה בת זונה אחולגחבה שיהיום בבקר באתי בימכוון ליתל אביב מיקודם לימה שיהיתי צריך ביכונה ליפגוש אותה היא ל היתה שמה ויאז עשתי סקס בתחת של גני ויעכשיו אני לא איתן דיוח עליה כי לא היתה יפילו שירציתי לירון אז למה היום לא ליהגיע לא חבל עה ויעכשיו עוד מיאונן
עוד מיכוערת אני נגמל

ביהתחלה היייתי נורמאל ניכנסתי ביפורום נהיייתי פאנורמאלל

24
[QUOTE=FireFox]

וזה אחרי שאיך לא ? דפקו לנו בדלת אחרי חצי שעה. ביקשתי ממנה להתעלם אם אני מצליח להתעלם מזה ואכן זרמה איתי אבל ניסתה להיזדרז בסוף.

על דפיקה בדלת אחרי חצי שעה מתלוננים ? הרי זה התנאים של פעם וזה הוגן. הבעיה היתה הנסיון לקצר הזמן לרבע שעה. אם באמת הם נותנים חצי שעה והבחורה משקיעה, אז הכל בסדר...

25

אח שלנו אפשר תרגום לעיברית?

באמת שניסינו להבין מה כתבת אבל זה לא הלך כל כךCry

[QUOTE=''מכור'']זונה בת זונה אחולגחבה שיהיום בבקר באתי בימכוון ליתל אביב מיקודם לימה שיהיתי צריך ביכונה ליפגוש אותה היא ל היתה שמה ויאז עשתי סקס בתחת של גני ויעכשיו אני לא איתן דיוח עליה כי לא היתה יפילו שירציתי לירון אז למה היום לא ליהגיע לא חבל עה ויעכשיו עוד מיאונן[/QUOTE]

28

[QUOTE=''מכור'']זונה בת זונה אחולגחבה שיהיום בבקר באתי בימכוון ליתל אביב מיקודם לימה שיהיתי צריך ביכונה ליפגוש אותה היא ל היתה שמה ויאז עשתי סקס בתחת של גני ויעכשיו אני לא איתן דיוח עליה כי לא היתה יפילו שירציתי לירון אז למה היום לא ליהגיע לא חבל עה ויעכשיו עוד מיאונן[/QUOTE]

מה קשה ?

המכור כועס ואני אנסה לתרגם:

זונה בת זונה אחו-לקחבה, שהיום בבקר באתי לתל אביב בכוונה מוקדם ממה שהייתי צריך ומתוך כוונה לפגוש אותה (את לירון) היא לא הייתה שמה ואז נכנסתי לאנאלי עם ג'ני.
אני לא אתן דיווח על ג'ני כי לירון הבריזה (או לא נכחה). למה לירון לא הגיעה ? לא חבל ? אההה ? ועכשיו הוא כתב משהו על מאונן (על התמונות ? או אולי מהחרמנות ?)

זה לפחות ממה שאני הצלחתי להבין

29

זונה בת זונה אחולגחבה שיהיום בבקר באתי בימכוון ליתל אביב מיקודם לימה שיהיתי צריך ביכונה ליפגוש אותה היא ל היתה שמה ויאז עשתי סקס בתחת של גני ויעכשיו אני לא איתן דיוח עליה כי לא היתה יפילו שירציתי לירון אז למה היום לא ליהגיע לא חבל עה ויעכשיו עוד מיאונן
*נכנס לאותו ראש שלכם,תירגום מאת מר-חיב:

זונה בת-זונה אחול-קחבה (אחושילינג קחבה)

שהיום בבקר באתי במתכוון לת"א מוקדם למה שהייתי צריך(לפני 8:00)

בכוונה לפגוש אותה (את לירון) ,, היא לא הייתה שמה

ואז עשיתי סקס בתחת של ג'ני.

ועכשיו אני לא אתן דיווח עליה(על לירון)

כי היא לירון לא הייתה אפילו שרציתי.

אז למה היום לא להגיע? - לא חבל, אה..?

ועד עכשיו עוד מאונן.../מכור או לא?

תנו לה ליגמור , ואחכ' היא תיתן לכם אורגזמה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”