שלום חברים
ביום שבת האחרון החלטתי ללכת למלאכיות של תל אביב, החנתי את הרכב בחניון קרוב והבחורה
הדריכה אותי איך להגיע אליהם, נכנסתי לחדרון ההמתנה וניגשה אלי בחורה רוסיה מלאה ושאלה אותי במה אני
מעוניין, אמרתי לה ירידה (גרון עמוק ) לא מקונדמת ואם אפשר אז איזה אנאלי על הדרך,
הבחורה ענתה לי בנימוס שהיא לא יורדת ללא קונדום וגם לא אנאלי.
כל הזמן הזה היא מתחרמנת עלי בכדי שאני אקח אותה אבל היא הייתה מלאה לטעמי אז נתתי לה להינות מהספק
בקיצור ניכנסה בחורה ישראלית בשם אילנית ניראת בת 25+ ניראת סבבה לא משהו, שאלתי אותה אם היא עושה
מציצה גרון עמוק ללא קונדום ונענתי בחיוב. סוכם על 2 אקטים 250 ש"ח + 100 על גמירה בפה.
ניכנסנו לחדר לא משהו ריח של עובש משהו אבל ניסבל , אמרה לי להתקלח ניכנסתי בדילוגים למקלחת בין נקודות
הירוקת ויצאתי לאחר 2 דקות ישר למיטה.
אילנית ניכנסה התפשטה והתחילה לרדת אימאאאאאאאאאאאאא איזה גרון עמוק ואיזה נעליים קרעה לי אותו עם
השיניים עוד שנייה הוא היה נושר לי למרות הכאבים אמרתי לעצמי לא חבל על ה-350 ש"ח אז נתתי לה
להמשיך כשאני בעמידה, כל הזמן הזה שמתי לב שהיא מגרדת את השבלולון השחור משהו כך שבכלל התבעסתי.
לערכתי גמרתי לאחר 10 דקות עם פרצוף תשעה באב ובולבולון פצוע ויתרתי מראש על 2 האקטים הנוספים.
שטפתי את עצמי בין כתמי הירוקת ובדרך ליציאה נפגשתי עם הבחורה שקיבלה אותי אז היא שואלת איך היה ...
ועוד מוסיפה אתה יודע שאילנית לאחר לידה ! ואילנית מוסיפה בגאווה עבדתי עד חודש 8 יש אנשים שמתים על
נשים בהריון אימאאאאאאאאאאא למה מגיע לי העונש הזה ניכנסתי לרכב ועפתי חזרה לדרום.
אני לא מכיר את שאר הבחורות שעובדות שם איני רוצה לפגוע באף אחת אבל לא אחזור לשם גם
אם יצאו במבצע 10 במחיר אחת
הגעתי הבייתה מפסוט רצח ניכנסתי למקלחת שפשפתי את גופי משאריות הירוקת ועפתי למיטה.
חברים אם משהו מכיר משהי רזה שגם עושה אנאלי וגרון עמוק פרטית שחררו אינפורמציה
כי לא בא לי להתקל שוב באותה סיטואציה .