כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 4 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

31

אציג את עצמי כחבר וותיק ודי פעיל בפורום ובכל זאת נרשמתי עם שם משתמש חליפי כדי לספר את הסיפור הבא
ולהוציאו לאור בלי קונוטציות ישירות לשם המשתמש שלי (מטעמי טשטוש עקבותיי וכו ...)

סקס בתשלום הוא ממכר בגלל הקלות והזמינות המיידית והוא יכול להיות מענג בד"כ והשגת העונג בצורה אופטימלית הינה אתגר קל יחסית עבורי.

האתגר המעניין יותר הוא לגרום לזונה שמקבלת לקוחות בתשלום להיפגש איתך באופן פרטי וללא תשלום. כמובן במידה והיא שווה את המאמץ.

השבוע הזה היה כל כך הזוי שאני חייב להוציא קצת קיטור ולספר גם על נושא הדיון כאן - לירון !

כמובן שאחרי הפרסום והחשיפה של לירון ותמונותיה החלטתי ללכת ולדגום את הנערה, בפרטים הזמנתי סשן כפול לשעה מלאה + אנאלי לא בטיב השירות וכדאיותו עסקינן כאן כי אם בעובדה ששיחק הקלף והיא מסרה לי טלפון פרטי שלה למטרות יציאה ובילוי משותף ולא בהכרח לסקס.

דיברנו מספר פעמים בטלפון ונפגשנו גם לארוחה + יציאה לסרט ולא היה סקס ! אתמול כשהתקשרתי אליה היא סיפרה לי על בעיה שיש לה והגעתי אליה הבייתה "לעזור" שאלתי אם להביא משהו קפה/בירות/וודקה ?? - שאלה את החברה מה היא מעדיפה והתשובה המנצחת: וודקה + רד בול בשעה 18:00 !? ?!

הגעתי מצוייד לכתובת שנמסרה לי ונכחה שם גם חברה שלה, התחלנו לתדלק את עצמנו בוודקה רד בול תוך כדי התחלת טיפול "בבעיה שלשמה הוזמנתי" והתחלנו לתפוס "ראש" עד תשע בערב הבעיה כבר נפתרה על הצד הטוב ביותר והמשכנו להתערבב שלושתנו במיני אורגיה שאחריה התקלחנו והסענו את החברה שלה לתחנה מרכזית לאוטובוס אחרון לעיר שלה.

אני ולירון המשכנו לבילוי בדאנס בר באלנבי בג'ויס ....

33

ניקיתי קצת שולחן ואפשר להמשיך לספר על הבילוי הפרטי שלי עם לירון מאתמול.

אחרי שנפרדנו מהחברה שלה המשכנו לג'ויס באלנבי כמעט חצות וכבר רווי אלכוהול

סיבוב אלכוהול ראשון ובקשות למוסיקה אחרת לא נענו בסירוב, התחלנו לרקוד וזה הזמן לגלות שלירון פעם עבדה כחשפנית בבורסה ומייד התחילה להפגין את כישורי החירמון הפומבי שלה כשהיא מתכופפת ומבליטה את ישבנה אחורנית כלפיי תוך ניענועים מחרמנים והשתפשפות על איזור חלציי.

היא הייתה לבושה בשמלה צמודה וללא כתפיות החזה בלט בצורה סקסית והיא התחילה לרקוד את ריקודי הפיתוי תוך כריכת רגלה על גופי וריקודי סלסה/למבדה סקסיים.

לא היו הרבה נוכחים במקום היו 2 חברה צעירים + בחור/ילדון ערבי רזה + 2 בנות אחת חמודה ורזה + 2 חברות בנות 40 אחת בלונד פלאטין חזה גדול ונראית סביר לגילה, קצת פרובוקטיבית הייתי אומר. היא נצמדה אליי בריקוד מכוון והתחלנו לדבר (יותר מאוחר השאירה טלפון, לא בטוח שאני בכלל אתקשר).

סיימנו שלושה סיבובי דרינק ועברנו לאלנבי 40 שם המוסיקה הייתה יותר לטעמנו ולירון התפרעה והתפרקה על עמוד הסטריפטיז שבפינה ליד הדי.ג'יי כל הערב היו כמובן חרמונים ונשיקות תאווה.

סיימתי לשתות ולירון כבר הייתה עמוסה באלכוהול והוודקה/בול שלה לא זזה, לקחנו את הכוס והחלטנו לחזור אליה...

כשחזרנו היא מצצה לי מסטולה וגמרתי לה בפה היא נרדמה דיי מהר ואני עוד הייתי חרמן
למרות האלכוהול והעובדה שלילה קודם היה לי לילה סוער עם ידידה חדשה ומתוקה בת 18.5 שאומנם סיפקה אותי 3 פעמים וישנתי אצלה לילה קודם רק 3 שעות (בת עשירים שממומנת ע"י ההורים ולומדת בת"א ולא קשורה לענף הזנות)
עדיין הייתי חרמן על הישבן של לירון. אז טחנתי אותה בתחת כשהיא ישנה וממלמלת ואחרי שגמרתי נשפכתי לישון גם אני.

לא יודע מה איתכם אבל ככל שאני מזיין יותר אני נהייה חרמן יותר ויותר.

בבוקר התקלחנו ונפרדנו לדרכינו.

כותב הכל מתוך מיסטול וחצי מתפקד בעבודה מת להגיע הביתה ולישון ומי יודע אולי אני אתעורר ואתקשר לעוד ידידה מתוך חרמנות... הלילה עוד צעיר.

מצטער שהעמסתי אותכם אבל הייתי חייב לספר כאן.

מעניין אם יצא לעוד מישהו מצב כזה שהוא יוצא לבילוי פרטי עם נערה עובדת שפגש במכון/דירה.
תשתפו חוויות

ניק חליפי2008-6-24 17:28:20

34

טוב רק כדי לוודא שהבנו את כוונת המשורר

איזה אכזבה,

באתי היום לתל אביב מוקדם בכוונה כדי לדגום את לירון אבל היא לא הייתה.

אז נאלצתי להיכנס עם ג'ני ורכשתי ממנה שרותים אנאליים.

אני לא יכול לתת דיווח על לירון כי היא לא הייתה למרות שרציתי שתהיה.

במקום לרכוש שרותי מין מלירון אני נאלצתי לאונן לא חבל?

המלצה:

לפני שאתם נכנסים לדרום תל אביב ביום שווה להיתקשר לתיקתוקיה ולוודא שהתקתקנית שאתם חושקים בה נמצאת.

[QUOTE=מר-חיב]

זונה בת זונה אחולגחבה שיהיום בבקר באתי בימכוון ליתל אביב מיקודם לימה שיהיתי צריך ביכונה ליפגוש אותה היא ל היתה שמה ויאז עשתי סקס בתחת של גני ויעכשיו אני לא איתן דיוח עליה כי לא היתה יפילו שירציתי לירון אז למה היום לא ליהגיע לא חבל עה ויעכשיו עוד מיאונן
*נכנס לאותו ראש שלכם,תירגום מאת מר-חיב:

זונה בת-זונה אחול-קחבה (אחושילינג קחבה)

שהיום בבקר באתי במתכוון לת"א מוקדם למה שהייתי צריך(לפני 8:00)

בכוונה לפגוש אותה (את לירון) ,, היא לא הייתה שמה

ואז עשיתי סקס בתחת של ג'ני.

ועכשיו אני לא אתן דיווח עליה(על לירון)

כי היא לירון לא הייתה אפילו שרציתי.

אז למה היום לא להגיע? - לא חבל, אה..?

ועד עכשיו עוד מאונן.../מכור או לא?

[/QUOTE]

35
[QUOTE=ניק חליפי]

אציג את עצמי כחבר וותיק ודי פעיל בפורום ובכל זאת נרשמתי עם שם משתמש חליפי כדי לספר את הסיפור הבא
ולהוציאו לאור בלי קונוטציות ישירות לשם המשתמש שלי (מטעמי טשטוש עקבותיי וכו ...)

סקס בתשלום הוא ממכר בגלל הקלות והזמינות המיידית והוא יכול להיות מענג בד"כ והשגת העונג בצורה אופטימלית הינה אתגר קל יחסית עבורי.

האתגר המעניין יותר הוא לגרום לזונה שמקבלת לקוחות בתשלום להיפגש איתך באופן פרטי וללא תשלום. כמובן במידה והיא שווה את המאמץ.

השבוע הזה היה כל כך הזוי שאני חייב להוציא קצת קיטור ולספר גם על נושא הדיון כאן - לירון !

כמובן שאחרי הפרסום והחשיפה של לירון ותמונותיה החלטתי ללכת ולדגום את הנערה, בפרטים הזמנתי סשן כפול לשעה מלאה + אנאלי לא בטיב השירות וכדאיותו עסקינן כאן כי אם בעובדה ששיחק הקלף והיא מסרה לי טלפון פרטי שלה למטרות יציאה ובילוי משותף ולא בהכרח לסקס.

דיברנו מספר פעמים בטלפון ונפגשנו גם לארוחה + יציאה לסרט ולא היה סקס ! אתמול כשהתקשרתי אליה היא סיפרה לי על בעיה שיש לה והגעתי אליה הבייתה "לעזור" שאלתי אם להביא משהו קפה/בירות/וודקה ?? - שאלה את החברה מה היא מעדיפה והתשובה המנצחת: וודקה + רד בול בשעה 18:00 !? ?!

הגעתי מצוייד לכתובת שנמסרה לי ונכחה שם גם חברה שלה, התחלנו לתדלק את עצמנו בוודקה רד בול תוך כדי התחלת טיפול "בבעיה שלשמה הוזמנתי" והתחלנו לתפוס "ראש" עד תשע בערב הבעיה כבר נפתרה על הצד הטוב ביותר והמשכנו להתערבב שלושתנו במיני אורגיה שאחריה התקלחנו והסענו את החברה שלה לתחנה מרכזית לאוטובוס אחרון לעיר שלה.

אחרי שנפרדנו מהחברה שלה המשכנו לג'ויס באלנבי כמעט חצות וכבר רווי אלכוהול

סיבוב אלכוהול ראשון ובקשות למוסיקה אחרת לא נענו בסירוב, התחלנו לרקוד וזה הזמן לגלות שלירון פעם עבדה כחשפנית בבורסה ומייד התחילה להפגין את כישורי החירמון הפומבי שלה כשהיא מתכופפת ומבליטה את ישבנה אחורנית כלפיי תוך ניענועים מחרמנים והשתפשפות על איזור חלציי.

היא הייתה לבושה בשמלה צמודה וללא כתפיות החזה בלט בצורה סקסית והיא התחילה לרקוד את ריקודי הפיתוי תוך כריכת רגלה על גופי וריקודי סלסה/למבדה סקסיים.

לא היו הרבה נוכחים במקום היו 2 חברה צעירים + בחור/ילדון ערבי רזה + 2 בנות אחת חמודה ורזה + 2 חברות בנות 40 אחת בלונד פלאטין חזה גדול ונראית סביר לגילה, קצת פרובוקטיבית הייתי אומר. היא נצמדה אליי בריקוד מכוון והתחלנו לדבר (יותר מאוחר השאירה טלפון, לא בטוח שאני בכלל אתקשר).

סיימנו שלושה סיבובי דרינק ועברנו לאלנבי 40 שם המוסיקה הייתה יותר לטעמנו ולירון התפרעה והתפרקה על עמוד הסטריפטיז שבפינה ליד הדי.ג'יי כל הערב היו כמובן חרמונים ונשיקות תאווה.

סיימתי לשתות ולירון כבר הייתה עמוסה באלכוהול והוודקה/בול שלה לא זזה, לקחנו את הכוס והחלטנו לחזור אליה...

כשחזרנו היא מצצה לי מסטולה וגמרתי לה בפה היא נרדמה דיי מהר ואני עוד הייתי חרמן
למרות האלכוהול והעובדה שלילה קודם היה לי לילה סוער עם ידידה חדשה ומתוקה בת 18.5 שאומנם סיפקה אותי 3 פעמים וישנתי אצלה לילה קודם רק 3 שעות (בת עשירים שממומנת ע"י ההורים ולומדת בת"א ולא קשורה לענף הזנות)
עדיין הייתי חרמן על הישבן של לירון. אז טחנתי אותה בתחת כשהיא ישנה וממלמלת ואחרי שגמרתי נשפכתי לישון גם אני.

לא יודע מה איתכם אבל ככל שאני מזיין יותר אני נהייה חרמן יותר ויותר.

בבוקר התקלחנו ונפרדנו לדרכינו.

כותב הכל מתוך מיסטול וחצי מתפקד בעבודה מת להגיע הביתה ולישון ומי יודע אולי אני אתעורר ואתקשר לעוד ידידה מתוך חרמנות... הלילה עוד צעיר.

מצטער שהעמסתי אותכם אבל הייתי חייב לספר כאן.

מעניין אם יצא לעוד מישהו מצב כזה שהוא יוצא לבילוי פרטי עם נערה עובדת שפגש במכון/דירה.
תשתפו חוויות

[/QUOTE]

כל הכבוד על הביצוע נראה לי שהיא צריכה הרבה "ידידים" אני מקנא כי לא הצלחתי לקבל את הפון הפרטי שלה ממנה אפילו שהרגשתי שאני יכול או טו טו לקבל אותו.

אבל אני לא בטוח שזה היה חכם לכתוב את זה כאן כי הבוסים שלה יכולים להתרגז מזה אם יקראו את מה שכתבת אפילו שהיא תמיד יכולה להכחיש שזה המצאה.

יש לי פרטית מפ"ת שהייתי נפגש איתה בכסף ובסוף הגענו למצב שהיא מוכנה להיפגש גם בלי כסף עד שדי נמאס לי ממנה וירדתי מהפגישות איתה.

FF

36

בדקתי אותה הבוקר ואפילו לא חשבתי לבקש טלפון

עכשיו אני מבין למה היא הייתה איטית יא מנייק זה בגללך. סחתיין עלכ אבל גם אני נהנתי ממנה בלי אנאלי כי 250 זה כבר מספיק יקר והעיקר שמוצצת חשוף

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

39

לניק חליפי...

הממממ אולי תהיה אדיב ותשתף אותי בפרטי במספר האישי של לירון

אולי יהיה לי גם משהו מעניין ואתגרי בשבילך .

שלחתי לך פרטי וראיתי שעוד לא קראת אז אני כותב גם כאן.

תודה.

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

40

עם כל הרעש מסביב ללירון הייתי צריך ללכת לבדוק בעצמי.

לוקח לי הרבה מן לגמורואני מעדיף מספר אחד עם המון זרע שמשתחרר במכה.

סוכם על גמירה בפה בתוספת 100 אז קיבלה 350 ש"ח. אפילו שהמצעים והחדר הכל נראה נקי אני מעדיף בקטע של זיון לא להשמש במיטה.
יש לה שם בחדר כורסה אז התחלנו במציצה של יותר מחמש דקות כשאני יוסב על הכורסה אחר כך נעמדתי ונשענתי עם ידיים על הקיר כשהיא מתכופפת והראש שלה ביני ובין הקיר ככה המשכתי לזיין לה את הפה והכניסה את כל הזין עד לגרון. הילבישה לי קנדום והעמדתי אותה עם ידיים על הקיר וככה נכנסתי בכוס שלה שהיא עומדת וזיינתי אותה עוד כמה דקות. הייתי חם מאד אז הורדתי הקנדום וזרקתי אותו מהר עשיתי קצת ביד עם הכיפה בתוך הפה שלה ואז שגמרתי הכנסתי אותו יותר בפנים. היא כמעט נחנקה מהזרם ונראתה די מופתעת ובשוק רצה משתעלת לדוש להוציא א מה שהספיקה לחטוף. השאר התזתי להם על הקיר בחיוך.

באסה חשבתי שאני מסמן את הקיר אבל אחרי שהיא נרגעה והתקלחתי היא ניקתה את הקיר.

שווה בין 8 ל 9.

לא אשכח את הפרצוף המופתע שלה חחח

מובוטו כהן2008-7-4 11:38:14

חזור אל “סינון סקס מרוכז”