כ באתר FLIX מצאתי VIDEO קליפ אמיתי של יסמין - דף 5 - סקס אדיר

באתר FLIX מצאתי VIDEO קליפ אמיתי של יסמין

42

לא, עדיין לא בכיוון בכלל. אישה קשת עורף אבל בכל זאת אם ילדיי.

אני פוקד את דלתה של יסמין כבר בתדירות של אחת לשבוע והבעייה הגדולה היא שהיא לא זמינה לי כל פעם שאני הייתי רוצה מלבד אירוטיקה וסקס היא גם אוזן קשבת מצויינת. קרוב לוודאי שעקב התלות הזו או יחסי הקרבה שלא ממש ממומשים (אני ממש לא מאוהב בה אבל כן אוהב להיות איתה) כנראה שאחזור לסורי ואלך לבקר עוד בחורות. יש בין השאר המלצות מהפורום שעל הכוונת שלי ואולי ארגיש הרפתקן ואצא לחקור דברים חדשים בקרוב.

never look back

44
[QUOTE=ניאו]

לא, עדיין לא בכיוון בכלל. אישה קשת עורף אבל בכל זאת אם ילדיי.

אני פוקד את דלתה של יסמין כבר בתדירות של אחת לשבוע והבעייה הגדולה היא שהיא לא זמינה לי כל פעם שאני הייתי רוצה מלבד אירוטיקה וסקס היא גם אוזן קשבת מצויינת. קרוב לוודאי שעקב התלות הזו או יחסי הקרבה שלא ממש ממומשים (אני ממש לא מאוהב בה אבל כן אוהב להיות איתה) כנראה שאחזור לסורי ואלך לבקר עוד בחורות. יש בין השאר המלצות מהפורום שעל הכוונת שלי ואולי ארגיש הרפתקן ואצא לחקור דברים חדשים בקרוב.

[/QUOTE]

יש לך עוד מומלצות?

wowoooo

45

מוכרח להודות שלא ממש התלהבתי מיסמין. ולכן לא ראיתי אפילו לנכון לכתוב עליה דיווח.

הייתי איתה לפני כמה שבועות וממש לא בא לי חזור אליה בחזרה.

הייתי עוד עוד כמה בנות מהדירה הזו ואף אחת לא השתוותה אליה ברמת התיקתוק והחיפוף.

סורי, ממש לא חוייה שאקח איתי להמשך...

כל היום חושב על זיונים

47

על תקתוקים ומה שביניהם אני חושב שזה תלוי בהרגשה שלך איך שיצאת משם.

אישית אין לי את היכולות כתיבה שלהאנשים כאן אבל גם אני יצאתי מיסמין, בואו נקרא לזה - רגוע.

היחלטתי אחרי שקראתי כאן בפורום כל מיני רמזים על הנשיקות שלה אבל לא בטוח שהיא תתנשק עם כל אחד (הצגה או אמת עוד לא החלטתי) לדעתי כדאי לנסות אפילו שהיא לא בת 20.

תודה יסמין.

ואז זה קרה ... פיתום
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”