לגבי שחר ויסמין יש להן מכנים משותפים, חבל ששחר נעלמה ואולי טוב שכך
אבל לאן ניאו נעלם ? הייתכן שהשלים עם אישתו ?
כ
לגבי שחר ויסמין יש להן מכנים משותפים, חבל ששחר נעלמה ואולי טוב שכך
אבל לאן ניאו נעלם ? הייתכן שהשלים עם אישתו ?
לא, עדיין לא בכיוון בכלל. אישה קשת עורף אבל בכל זאת אם ילדיי.
אני פוקד את דלתה של יסמין כבר בתדירות של אחת לשבוע והבעייה הגדולה היא שהיא לא זמינה לי כל פעם שאני הייתי רוצה מלבד אירוטיקה וסקס היא גם אוזן קשבת מצויינת. קרוב לוודאי שעקב התלות הזו או יחסי הקרבה שלא ממש ממומשים (אני ממש לא מאוהב בה אבל כן אוהב להיות איתה) כנראה שאחזור לסורי ואלך לבקר עוד בחורות. יש בין השאר המלצות מהפורום שעל הכוונת שלי ואולי ארגיש הרפתקן ואצא לחקור דברים חדשים בקרוב.
לא, עדיין לא בכיוון בכלל. אישה קשת עורף אבל בכל זאת אם ילדיי.
אני פוקד את דלתה של יסמין כבר בתדירות של אחת לשבוע והבעייה הגדולה היא שהיא לא זמינה לי כל פעם שאני הייתי רוצה מלבד אירוטיקה וסקס היא גם אוזן קשבת מצויינת. קרוב לוודאי שעקב התלות הזו או יחסי הקרבה שלא ממש ממומשים (אני ממש לא מאוהב בה אבל כן אוהב להיות איתה) כנראה שאחזור לסורי ואלך לבקר עוד בחורות. יש בין השאר המלצות מהפורום שעל הכוונת שלי ואולי ארגיש הרפתקן ואצא לחקור דברים חדשים בקרוב.
[/QUOTE]
יש לך עוד מומלצות?
מוכרח להודות שלא ממש התלהבתי מיסמין. ולכן לא ראיתי אפילו לנכון לכתוב עליה דיווח.
הייתי איתה לפני כמה שבועות וממש לא בא לי חזור אליה בחזרה.
הייתי עוד עוד כמה בנות מהדירה הזו ואף אחת לא השתוותה אליה ברמת התיקתוק והחיפוף.
סורי, ממש לא חוייה שאקח איתי להמשך...
עודן40 בגלל שאין לי וותק בכלל אני לא קנה מידה למדוד.
אבל אם הייתי איתה בין חצי שעה לארבעים דקות האם זה אומר שהיא תקתקה אותי ?? מעוניין לדעת
על תקתוקים ומה שביניהם אני חושב שזה תלוי בהרגשה שלך איך שיצאת משם.
אישית אין לי את היכולות כתיבה שלהאנשים כאן אבל גם אני יצאתי מיסמין, בואו נקרא לזה - רגוע.
היחלטתי אחרי שקראתי כאן בפורום כל מיני רמזים על הנשיקות שלה אבל לא בטוח שהיא תתנשק עם כל אחד (הצגה או אמת עוד לא החלטתי) לדעתי כדאי לנסות אפילו שהיא לא בת 20.
תודה יסמין.
הורגים אותי האנשים כאן בפורום שכותבים לבנות תודה (חוץ מבפורום הפרסומי כמובן)
רעמסס קרוב לוודאי שרוב הבנות לא קוראות כאן.
[QUOTE=GR1700]לא יודע מה אנשים פה מתלהבים מהמראה של יסמין. לטעמי היא פשוט מכוערת !!! [/QUOTE]
האמת - אינני מכיר את הבחורה אך כלל ידוע הוא ש-"על טעם ועל ריח - אין להתווכח" ! כל אחד וטעמו