כ + 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו - דף 5 - סקס אדיר

+ 100_₪_מרוקאית_כוסית_מסכימה_לבלוע_+וידאו

41

למבב, האזהרה מקומה כאן ולכן תגובתך אוחדה לדיון זה !

נא לא לפתוח דיונים חדשים כשאתה מוצא צורך לאזן דיווחים או להשלים דיווח ישן.

19LOLx82008-11-23 0:54:55
8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

42
[QUOTE=למבב]
הייתי עם אורלי מבן יהודה 38 עוד כשהיא היתה בוולפסון 48 והזהרתי ממנה בזמנו, אבל הסקירה לא היתה, איך נאמר, מקיפה מספיק. אז הנה אני כותב סקירה ראויה:

הגעתי איזה יום לפנות ערב אחרי העבודה והייתי חרמן רצח למציצה עם גמירה בפה. הגעתי לוולפסון 48 בפירוש כדי לדחוף את הזין לפה של אורלי. אבל כשהגעתי וראיתי אותה התבאסתי כי למרות שבגוף היא דומה לאחת האקסיות שלי (ד"א, יש לה ציצים מכוערים) הפנים היו לא משהו בלשון המעטה. נראית כמו זונה שעברה עליה עיר שלמה כבר.

לא היתה שום אלטרנטיבה אחרת ולכן החלטתי בכל זאת להיכנס מיד אחרי שקבענו על מציצה וגמירה בפה בלי תוספת מחיר (בינינו, 250 ש"ח זה גם ככה יותר מדי להוציא עליה). היא התחילה מציצה גרועה תוך כדי שהיא מביאה ביד הרבה ונשענה עלי עם המרפק שלה. הערתי לה והערתי לה אבל היא בקושי שינתה תנוחה. בסוף גמרתי אבל עם הרגשה ממש מחורבנת.
חרא מציצה, חרא שירות. ובקיצור: להימנע להימנע להימנע!

[/QUOTE]

גבר באמת חבל על הכסף, 200 מטר מוולפסון 48, בחלוצים 23 הבחורות הנשמות מאפשרות גמירה בפה ב-150 ש"ח.

מומלצת- טלי. בלונדה נמוכה וקצת שמנמנה. המקום פתוח בדר"כ עד 11.30 בלילה.

אם כל מה שאתה מחפש זה גמירה בפה.... למי אכפת איך היא נראית??

KAMIKAZA2008-11-23 6:13:7

44

חברים תתרחקו ממנה

הבחורה פשוט נעל !! לציפור אפילו יש יותר שכל ממנה והיא לא מפסיקה לדבר כאילו בלעה איזה MP3.

נתקלתי בה בבן יהודה 38 והיא פיתתה אותי לאנאלי במחיר של 250 ש"ח המזל שלא גמרתי מהר אבל איך אפשר לגמור עם MP3 קשקן בעברית ?

בסוף גמרתי לה בפה ויצאתי.

[-:
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”