כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 6 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

54

כן זאת היא עם המגן דוד אבל הייתי אצלה לפני חודש או יותר ולא נראה לי מה שכתבת. לא יודע, אולי דברים השתנו מאז. אני גם זוכר שקראתי מישהו מזהיר מפניה אבל הוא לא טרח לעדכן מה התפתח איתו ואם חזר לבקר אצלה.

החויה שעברתי אצלה היתה טובה ולא כתבתי כאן כי לא היה לי מה להוסיף.

std

55
[QUOTE=מר-חיב]

משהו מטריד אותי לגבי לירון...לירון זו שיש לה בגב התחתון קעקוע של מגן-דוד ?

כי נראה לי שהיא בהריון,,,,או שזו הבטן שלה.

או שזו לא הייתה היא.

/QUOTE]

אוי ואבוי, אם היא בהריון צריך יהיה לעשות בדיקת אבהות לכל משתתפי האורגיה.... לשלם מזונות 2,000 ש"ח בחודש למשך 18 שנים קצת יקר בשביל 3 שעות אורגית, אפילו שהיה בוקאקי.

57

לעיניין ההריוניסטים כל עיניין ההריון אתם מקשקשים סתם בקומקום.

ל:

ניק חליפי כתב:

אציג את עצמי כחבר וותיק ודי פעיל בפורום ובכל זאת נרשמתי עם שם משתמש חליפי כדי לספר את הסיפור הבא
ולהוציאו לאור בלי קונוטציות ישירות לשם המשתמש שלי (מטעמי טשטוש עקבותיי וכו ...)

סקס בתשלום הוא ממכר בגלל הקלות והזמינות המיידית והוא יכול להיות מענג בד"כ והשגת העונג בצורה אופטימלית הינה אתגר קל יחסית עבורי.

האתגר המעניין יותר הוא לגרום לזונה שמקבלת לקוחות בתשלום להיפגש איתך באופן פרטי וללא תשלום. כמובן במידה והיא שווה את המאמץ.

השבוע הזה היה כל כך הזוי שאני חייב להוציא קצת קיטור ולספר גם על נושא הדיון כאן - לירון !

כמובן שאחרי הפרסום והחשיפה של לירון ותמונותיה החלטתי ללכת ולדגום את הנערה, בפרטים הזמנתי סשן כפול לשעה מלאה + אנאלי לא בטיב השירות וכדאיותו עסקינן כאן כי אם בעובדה ששיחק הקלף והיא מסרה לי טלפון פרטי שלה למטרות יציאה ובילוי משותף ולא בהכרח לסקס.

דיברנו מספר פעמים בטלפון ונפגשנו גם לארוחה + יציאה לסרט ולא היה סקס ! אתמול כשהתקשרתי אליה היא סיפרה לי על בעיה שיש לה והגעתי אליה הבייתה "לעזור" שאלתי אם להביא משהו קפה/בירות/וודקה ?? - שאלה את החברה מה היא מעדיפה והתשובה המנצחת: וודקה + רד בול בשעה 18:00 !? ?!

הגעתי מצוייד לכתובת שנמסרה לי ונכחה שם גם חברה שלה, התחלנו לתדלק את עצמנו בוודקה רד בול תוך כדי התחלת טיפול "בבעיה שלשמה הוזמנתי" והתחלנו לתפוס "ראש" עד תשע בערב הבעיה כבר נפתרה על הצד הטוב ביותר והמשכנו להתערבב שלושתנו במיני אורגיה שאחריה התקלחנו והסענו את החברה שלה לתחנה מרכזית לאוטובוס אחרון לעיר שלה.

אחרי שנפרדנו מהחברה שלה המשכנו לג'ויס באלנבי כמעט חצות וכבר רווי אלכוהול

סיבוב אלכוהול ראשון ובקשות למוסיקה אחרת לא נענו בסירוב, התחלנו לרקוד וזה הזמן לגלות שלירון פעם עבדה כחשפנית בבורסה ומייד התחילה להפגין את כישורי החירמון הפומבי שלה כשהיא מתכופפת ומבליטה את ישבנה אחורנית כלפיי תוך ניענועים מחרמנים והשתפשפות על איזור חלציי.

היא הייתה לבושה בשמלה צמודה וללא כתפיות החזה בלט בצורה סקסית והיא התחילה לרקוד את ריקודי הפיתוי תוך כריכת רגלה על גופי וריקודי סלסה/למבדה סקסיים.

לא היו הרבה נוכחים במקום היו 2 חברה צעירים + בחור/ילדון ערבי רזה + 2 בנות אחת חמודה ורזה + 2 חברות בנות 40 אחת בלונד פלאטין חזה גדול ונראית סביר לגילה, קצת פרובוקטיבית הייתי אומר. היא נצמדה אליי בריקוד מכוון והתחלנו לדבר (יותר מאוחר השאירה טלפון, לא בטוח שאני בכלל אתקשר).

סיימנו שלושה סיבובי דרינק ועברנו לאלנבי 40 שם המוסיקה הייתה יותר לטעמנו ולירון התפרעה והתפרקה על עמוד הסטריפטיז שבפינה ליד הדי.ג'יי כל הערב היו כמובן חרמונים ונשיקות תאווה.

סיימתי לשתות ולירון כבר הייתה עמוסה באלכוהול והוודקה/בול שלה לא זזה, לקחנו את הכוס והחלטנו לחזור אליה...

כשחזרנו היא מצצה לי מסטולה וגמרתי לה בפה היא נרדמה דיי מהר ואני עוד הייתי חרמן
למרות האלכוהול והעובדה שלילה קודם היה לי לילה סוער עם ידידה חדשה ומתוקה בת 18.5 שאומנם סיפקה אותי 3 פעמים וישנתי אצלה לילה קודם רק 3 שעות (בת עשירים שממומנת ע"י ההורים ולומדת בת"א ולא קשורה לענף הזנות)
עדיין הייתי חרמן על הישבן של לירון. אז טחנתי אותה בתחת כשהיא ישנה וממלמלת ואחרי שגמרתי נשפכתי לישון גם אני.

לא יודע מה איתכם אבל ככל שאני מזיין יותר אני נהייה חרמן יותר ויותר.

בבוקר התקלחנו ונפרדנו לדרכינו.

כותב הכל מתוך מיסטול וחצי מתפקד בעבודה מת להגיע הביתה ולישון ומי יודע אולי אני אתעורר ואתקשר לעוד ידידה מתוך חרמנות... הלילה עוד צעיר.

מצטער שהעמסתי אותכם אבל הייתי חייב לספר כאן.

מעניין אם יצא לעוד מישהו מצב כזה שהוא יוצא לבילוי פרטי עם נערה עובדת שפגש במכון/דירה.
תשתפו חוויות

שלחתי לך 2 הודעות פרטיות אבל ראיתי שאתה לא מתחבר ולא קראת אותם בכלל,
עוד מעט המנהלים ימחקו את ההודעות (משהו שקשור לתחזוקה ?) כדאי לך לקרוא את מה שכתבתי (הצעה מפתה ?)

ממתין שתתחבר ותגיב

אני: וואו אחי, היית מכניס לכוסית הזאת את שלי

ב': ... למה מה קרה ? שלי בגבס ??

אני: המממ..לא ! כי שלי פשוט טוב יותר

חזור אל “סינון סקס מרוכז”