הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21
62אחרי שפיטרו את כולנו ואין לנו יותר ארוחות חינם ואין יותר כנסי פאר במלונות 5 כוכבים
הייתי רוצה לדעת מי הבנז שגנב לנו את הג'ובים ... . (נו באמת זה כבר תבין לבד שבצחוק)
אולי תהיה אדיב להצביע על המדריך של המסע !
אפרופו עוד לא טעמתי את לירון אבל אומרים שהיא מזדיינת טוב אבל לי אין מספיק (בעקבות הפיטורים) להשתתף כמוך במסיבה.
1 יורד (פה) 2 עולה (שם) ??? מוזר !
63תימנים הם הקמצנים,זה ידוע.
[QUOTE=חסכן]
בא לי לזיין אותה בכוס ובגרון אבל יקר לי 250 שקל יש אולי הנחה לפרסיים שהם לא פרסיים ?
מישהו כתב שיש צעירות שופעות וחטובות ב 150 שמוצצות טוב ומעניקות סקס לשעה עגולה אז זה הזמן לדווח ולעזור לחרמן חסכן.
[/QUOTE]הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21
64יצא לי לבקר את לירון המדוברת לטעמי היא מלאה חלק יגידו בטח במקומות הנכונים ...
השתדלה באמת להיות בת שיחה חוץ מיחס חברי שכלל נשיקות ולבסוף גמירה בפה. אין מה להתווכח, סקס זה המקצוע שלה חד משמעית.
... אולי בערב אוסיף לכתוב אך לכרגע אני חושב שזה מספיק.
653 חודשים אחרי המפגש איתה עשיתי ויברח שבת בבוקר מהבית. ורציתי ללכת על בטוח אז בדקתי שלירון נמצאת כי לא היה לי זמן להסתובב ולחפש.
השירות לא יסולא בפז למרות הכל לא התאכזבתי והמקום החדש בבן יהודה 38 עדיף על המרתף הישן בוולפסון.
אני טורח לרשום במיוחד כשהשירות שקיבלתי היה יוצא מהכלל צריך לדעת לפרגן לביצועים טובים ולתודעת שירות. (כדאי לא לא להגיע עם ציפיות למראה של כוסית קטלנית)
רותסוף
66הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21
67יש לה הרבה קעקועים אולי 6 או 7 לא זוכר את כולם יש לה בכל מקום ביד בגב ברגל על החזה אבל לא מקושטים.
פרח, טלפיים, כיתוב ועוד אחד זה פרח.
מה הקטע ? אתה מחפש מישהי ספציפית או סתם כמוני חובב קעקועים ?
69הייתי עם לירון לפני חודשיים בערך וכשהגעתי השבוע למקום בוולפסון המקום היה סגור,
מישהו יודע איך להשיג אותה או לאן עברה ?
70זמן להתגלות אחרי הרבה קריאה.
אז יש לי בעיה של אוננות כפייתית מול המחשב בעיקר סרטי סקס אנימה וספרי קומיקס אמריקאי.
עד היום הייתי כבר שלוש פעמים אצל בחורות עובדות אבל בגלל שאני רגיל לגמור באוננות אפילו שאני מפנטז על הדמויות המצויירות אני לא מצליח לגמור והבחורות שהייתי איתן כנראה ציפו שהכל יהיה אצלי אוטומטי ולא התאמצו יותר מדי.
מה שקרה ששילמתי 3 פעמים ולא גמרתי פעם אחת.
השאלה שלי על לירון שאתם אומרים עליה ביצועיסטית אם היא באמת תצליח לגרום לי לגמור לפחות פעם אחת ???
התקשרתי ואמרו שהיא עובדת היום עד 6 בערב בבן יהודה, אז לסכן 250 שקל שלי שוב ?
אני רוצה לגמור בזיון לפחות פעם אחת למה זה לא עובד לי גוד דם איט ?