כ הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21 - דף 9 - סקס אדיר

הפתעה מדהימה עם לירון חזה גדול טבעי בת 21

83

הייתי ראיתי וממש לא התלהבתי.

לא הבנתי על מה כל המהומה ואפילו לא נכנסתי איתה קצת הגזמתם כאן.

יכול להיות שהשירות שלה מחפה ואולי לדעתכם היא נראית טוב אבל לא מצאתי שום סיבה להיכנס איתה.

או שאולי הראו לי מישהי אחרת בתור לירון ? ישמצב כזה ?

84
מנראה זה עיניין של טעם וריח,

לירון צברה קצת עודף משקל מאז זרח כוכבה בפורום, אבל עדיין היא אחדת מהמעטות בתקתוקיה שנותנת שרות סביר ולרוב עם חיוך ולא מנסה לתקתק אותך במהירות האור ולטעמינו עדיין שווה כלשון אורינו ותומינו הטוחן לשים V ליד השם שלה.

[QUOTE=פטפטן]

הייתי ראיתי וממש לא התלהבתי.

לא הבנתי על מה כל המהומה ואפילו לא נכנסתי איתה קצת הגזמתם כאן.

יכול להיות שהשירות שלה מחפה ואולי לדעתכם היא נראית טוב אבל לא מצאתי שום סיבה להיכנס איתה.

או שאולי הראו לי מישהי אחרת בתור לירון ? ישמצב כזה ?

[/QUOTE]

85

הרשו לי לקלקל קצת את "החגיגה".

הייתי אצלה וניתן לסכם בשתי מילים" "גועל נפש": בעלת כרס וירכיים, מכוערת בפנים, וולגרית, לדעתי גם לא הכי נקייה (השתינה לי מול הפנים ונכנסה למיטה מבלי להתרחץ -0 עשתה זאת רק שבקשתי).

"אני חייבת להספיק עוד אחד אחריך".

דקה מזמוז

שתי דקות מציצה סבירה לא יותר.

תוך 10 דקות דפיקות בדלת.

החלטתי לא לצאת פרייאר ובלי הודעה מוקדמת השפרצתי לה זרנוק אדיר לפיה שהתפוצץ עד כמעט שנחנקה.

מציע להתרחק ממנה ומהמקום הנ"ל בכלל.

דרך אגב, במיקומו הקודם באידלסון, בתקופה שלפני 12-10 שנים, הוציא כמה "אגדות מופלאות" שהיום רק ניתן לחלום עליהן.

המן הרשע

86
נו נגמרה גם החגיגה הזו, מדהים איך עבודה באם כל התיקתוקיות הופכת כל בחורה לפרה תקתקנית.

[QUOTE=המן הרשע]

הייתי אצלה וניתן לסכם בשתי מילים" "גועל נפש": בעלת כרס וירכיים, מכוערת בפנים, וולגרית, לדעתי גם לא הכי נקייה (השתינה לי מול הפנים ונכנסה למיטה מבלי להתרחץ -0 עשתה זאת רק שבקשתי).

דקה מזמוז

שתי דקות מציצה סבירה לא יותר.

תוך 10 דקות דפיקות בדלת.

החלטתי לא לצאת פרייאר ובלי הודעה מוקדמת השפרצתי לה זרנוק אדיר לפיה שהתפוצץ עד כמעט שנחנקה.

מציע להתרחק ממנה ומהמקום הנ"ל בכלל.

דרך אגב, במיקומו הקודם באידלסון, בתקופה שלפני 12-10 שנים, הוציא כמה "אגדות מופלאות" שהיום רק ניתן לחלום עליהן.

המן הרשע

[/QUOTE]

87

דקה מזמוז

----------------------------------------

היא באמת קצת שמנה, לא מכוערת, מאד חמודה וכיף לדבר איתה.

אולי המקום והעייפות מהעבודה הפכו אותה לתקתקנית, היא לא היתה כזאת.

היא מסכימה לאנאלי, גמירה בפה וגמירה על הפנים ללא בעיות ומחייכת, לפחות ככה היא היתה, מקוה שלא התקלקלה. כפי שפורסם כאן ( לא השתתפתי) היא עשתה אורגיה עם 7 ביחד כולל אנאלי וגמירות מרובות על הפנים.

אז קצת ריספקט לפני שאתה משמיץ את לירון הגדולה.

89
אח שלנו,

זונה שבעבר נתנה שרות מהולל וכעת נותנת שרות רע יותר גרועה מכזו שגם בעבר נתנה שרות רע.
ולכן חוסר ריספקט ללירון הגדולה והמתרחבת מיום ליום.

[QUOTE=בנצי8]

דקה מזמוז

----------------------------------------

היא באמת קצת שמנה, לא מכוערת, מאד חמודה וכיף לדבר איתה.

אולי המקום והעייפות מהעבודה הפכו אותה לתקתקנית, היא לא היתה כזאת.

היא מסכימה לאנאלי, גמירה בפה וגמירה על הפנים ללא בעיות ומחייכת, לפחות ככה היא היתה, מקוה שלא התקלקלה. כפי שפורסם כאן ( לא השתתפתי) היא עשתה אורגיה עם 7 ביחד כולל אנאלי וגמירות מרובות על הפנים.

אז קצת ריספקט לפני שאתה משמיץ את לירון הגדולה.

[/QUOTE]

חזור אל “סינון סקס מרוכז”