לאחר שדיווחתי לכם שבוע שעבר על דנה המקסימה מבן יהודה אשחרר השבוע עוד דיווח חם מהתנור והפעם על הילה מלה גרדיה.
את חיבתי לדירה המדוברת לא הסתרתי אף פעם מכיוון שעד היום עדיין לא נפלתי שם והשבוע כאשר חיפשתי את יולי אהובתי הסתבר לי שיש בחורה חדשה ששמה הילה והפקידה המליצה עליה בחום ולכן קבעתי לשעה עשר בבוקר.
החניתי את הרכב והתקשרתי והפקידה כיוונה אותי לדירה(כאילו שאינני יודע)ופתחה לי את הדלת הילה.
הילה 170 שיער חום ארוך גולש עיניים מדהימות ופנים יפות מאוד סטייל הבת של השכן פתחה את הפגישה עם חיוך והציעה מיים או קפה לשתות ולאחר שסירבתי הפנתה אותי למקלחת וחיכתה לי בחדר.
לאחר שנשכבתי על המיטה ערום התפשטה וגילתה גוף מדהים עם חזה נשי ויפה ועור חלק ומתוח והחלה לעסות אותי כאשר היא עירומה.
תוך כדי דיברנו היא אשת שיחה נעימה ביותר(כנראה שבאמת חדשה בתחום)ולאחר מכן כיוונתי אותה אל בין רגליי על מנת שתתחיל במציצה.
המציצה שלה מושקעת עם הרבה משחקי לשון תוך כדי וידיה עדינות ונעימות וכאשר היא שיחקה לי בביצים ומצצה תוך כדי הרגשתי שאני עומד להתפוצץ.
ביקשתי לגמור בתוך פיה והיא ציינה שזה תוספת של 50 שקלים אישרתי ולאחר כעשרים שניות השפרצתי הכל לתוך פיה החם.
לאחר חמש דקות של מנוחה התחלנו בסיבוב שני המציצה שוב הייתה נעימה ואז העמדתי אותה על 4 בסגנון דוגי סטייל ופמפמתי במשך כעשר דקות כאשר תוך כדי היא נותנת קונטרה ונאנחת דבר שרק הגביר את ההתלהבות אחזתי בשדיה הרכים וגמרתי בפעם השנייה.
לאחר מקלחת חמה ונעימה הציעה שוב קפה אך סירבתי ונשקתי לה לשלום.
לסיכום:מראה-9
מציצה-8
זיון-8
אין ספק ששווה את ההשקעה זיון נעים בלי לחץ לא מתקתקת ממליץ בחום 0502562723